Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ablam çekirdek olmamışki yoksa menü 10 numara

Utanç menümü yazmaya geldim regl oldum olucam o yüzden sapıttım az

Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir tuzsuz light
5 siyah zeytin
2 kuru kayısı
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak yeşil çay

Ara 14.30
2 dilim tam buğday ekmeği arasına 2 kk light tuzsuz beyaz peynir

Ara 17.00
1 ayran

Akşam 19.30
200 gr haşlanmış tavuk göğsü
2 dilim tam buğday ekmeği
4 yk yoğurt light
2 yk karnabahar yemeği

Evet gelin cümbüşe

Ara 21.00
2 şekersiz tadelle
7-8 kuru kayısı
2 ceviz

Su: 1 lt
Egzersiz : 8162 adım

cydnz_1 canım bizim evin buralarda süt ürünleri satan bi yer var peynirimi oradan alıyorum diyet peynir diyorum baya baya tuzsuz ot gibi bi peynir alıyorum çok sevdiğim söylenemez ama alıştım artık tadına

Menü güzel canım bu ödem Atıcı çay nasıl yapılıyor[/QUOTE]
canım ben haşimato hastasıyım o yüzden çok ödemim olur istemsiz bu aradada biraz üzüntülü bir dönem geçirdiğimden ve karbon ağırlıklı beslendiğimden ödemim arttı sizlerde duymuşsunuzdur aslında ama gene yazayımçayın tarifini......
1çubuk tarçın
4 5 top karabiber
1 2 tane karanfil
1tane ya yaş yada kuru zencefil
yarım limon
bir yeşil elma
ben içine bir kaşık yeşil çayda atıyorum
1ltsıcak su akşamdan hazırladım sabahta suluğuma koyup götürdüm

Sabah
1 has yum
1 kalın dilim kaşar peynir
1 kk beyaz peynir
1 salam
5 zeytin
Domates
Salatalık
Maydanoz
2 dilim ekmek üzeri ezme
Ara
Esperesso kahve
Akşam
1 büyük tabak sulu köfte
Salata
1 bardak ayran
Su:2lt
Spor:13 bin adım
Oglen disardaydim, hazır birşey emek istemedim. Öğün kaynadı.
narin_nazenin

Yaptm cnm negatif olurum herlde bugun yarn karn agrm basladi cok fena siskinlik var

saydincim dün yazmışsın cevap veremedim elbette diyet kardeşliği yaparız 9 10 kilo için ama ben okadar kısa sürede veremem benim metobolizma kaplumbağa gibi yavaş 2 ayda çok zor 9 kilo vermem ama birbirimize destek elbette oluruz şimdi menüne yorum yapayım akşam menün den başlayım genel manada güzel ama 1.5 dilim ekmek yemişssin üstüne bide pilav yeme 2 dilim ekmek ye ama pilav yeme şimdi ekmek yemeyenler bana gene savaş açabilir şöyle açıklayım onuda prinç gl indeksi yüksek 1 pişerkende yağ tuz giriyo ve ikiye katlıyor ama ekmek ona göre daha masum kalıyor bana göre ikincisi ara öğünde gene gı değeri yüksek beslenmişsin hep meyve ve meyve çayları onun yerine ceviz badem sütlü kahve ayran tüketebilirsin meyve yerkende yoğurt ayranla yerseniz gı değerleri düşer. çekirdekte çok olmuş bir kase fazla bir avuç ye atomda bilmiyorum bana açıklarsan sevinirim.

Ablam seni okumayı özlemişim yeşil yeşil

Menumu yazayım Bende.

Sabah; 1 yumurta ile peynirli maydanozlu omlet, 5 zeytin, domates, 2 dlm tb ekmeği kızarmış ve Yeşilçay.
Öğlen; pırasa (pirinç yerine bulgurlu), 1 kase yoğurt.
Ara; 1 armut, 1 fincan kahve sade.
Akşam; pırasa yemeği, yoğurt ve salata.
Ara; 2 yk yoğurt yer yatarım.
2 lt su.
Spor 1 saat

arkadaşlar yeni geldim ama sadece nacizane bir fikir beyan etmek istiyorum menülerde şarküteri ürünleri gördüm bikaçtane lütfen şarküteri ürün yemeyin salam sosis bunların hepsi sağlığımız için zararlı boşverin onları onun yerine daha sağlıklı şeyler yiyin hatta çoçuklarınızada yedirmeyin hım bide bir arkadaşın menüsünde gördüm şekersiz tadelle çukulata cıs yemeyinnnnnnn yemeyinnnnnnnnn çokmu canınız çekti 1parça bitter koyun ağzınıza emin bir tane bitter cukulatayı yemiş gibi olursunuz deneyin lütfen.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…