Neden ?Ablam , Fatma ablam için uygun bulmuyorum
ablam çekirdek olmamışki yoksa menü 10 numaraMerhaba şekerler menüm (yine karbon çukuruna düştüm)
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
5 zeytin
5 ceri domates
3 badem 1 incir
1 kupa yeşil çay
Ara
1 elma 5 üzüm
1 kupa kayisili çay
Akşam
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 kepçe etli nohut
3 y.k. pirinç pilavı
1/2 kuru soğan
3 acı biber turşusu
1 kase yoğurt
Ara
1 kase çekirdek
Gece
Atom içerim
Su:2-2,5 lt.
Spor: yok
Ne yazık kibugun karbon günü olmuş refim
Yürüyüş yapiyorum ben nanam firsat olursa da lesli ve cardio hiit
Menü güzel canım bu ödem Atıcı çay nasıl yapılıyor[/QUOTE][QUOTGüzel o
som7272, post: 48864381, member: 668569"]Slm arkadaslar netim cekmiyor yeni hastanede malesef sizi okuyamadim biraz dinleneyim spor yapacam ve okuyacam ins...
Menum
Sabah
1 yumurta yarim domates 3 zeytin tost ekmeginle tost kepekli
Oglen
Kurufasulye 6 7 kasik vardir yogurt
Ara
Elma
Aksam
bir kase tarhana corbasi ve kiymali ispanak yogurt biraz salata
1 lt odem cozucu cayim 1.5 lt su
Spor yapacam yazarim
Yaptm cnm negatif olurum herlde bugun yarn karn agrm basladi cok fena siskinlik varDelyDoly canım inşallah işe yarar diyetin
roxen2303 takılıyorum tatlım ben de hepinizi seviyorum çokça ♡♡
ervahafsa canımcım test yaptın mi merak ettim
@Ausencia tatlım erken yemişsin umarım gece acıkmassın
aeben im yaptın mı diyete basladın mı merak ettim
@Sherrysherrylady canımcım hepimizin bazen zor zamanları oluyor. Silkelen tatlım ben yapabilirim zayıflayabilirim diye telkinlerde bulun kendine güven kendine tatlım atlatırsın umarım bir an önce
N Nana sevgili kaptanım nasılsın daha iyice misin
@Davina tatlım söz konusu Istanbul trafiği olunca söyleyecek söz bulamıyorumAllah kolaylık versin hepinize
saydincim dün yazmışsın cevap veremedim elbette diyet kardeşliği yaparız 9 10 kilo için ama ben okadar kısa sürede veremem benim metobolizma kaplumbağa gibi yavaş 2 ayda çok zor 9 kilo vermem ama birbirimize destek elbette oluruz şimdi menüne yorum yapayım akşam menün den başlayım genel manada güzel ama 1.5 dilim ekmek yemişssin üstüne bide pilav yeme 2 dilim ekmek ye ama pilav yeme şimdi ekmek yemeyenler bana gene savaş açabilirMerhaba şekerler menüm (yine karbon çukuruna düştüm)
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
5 zeytin
5 ceri domates
3 badem 1 incir
1 kupa yeşil çay
Ara
1 elma 5 üzüm
1 kupa kayisili çay
Akşam
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 kepçe etli nohut
3 y.k. pirinç pilavı
1/2 kuru soğan
3 acı biber turşusu
1 kase yoğurt
Ara
1 kase çekirdek
Gece
Atom içerim
Su:2-2,5 lt.
Spor: yok
Iyii aksamlar canimİyi akşamlar takimdaşlarım
Ablam seni okumayı özlemişim yeşil yeşilsaydincim dün yazmışsın cevap veremedim elbette diyet kardeşliği yaparız 9 10 kilo için ama ben okadar kısa sürede veremem benim metobolizma kaplumbağa gibi yavaş 2 ayda çok zor 9 kilo vermem ama birbirimize destek elbette oluruz şimdi menüne yorum yapayım akşam menün den başlayım genel manada güzel ama 1.5 dilim ekmek yemişssin üstüne bide pilav yeme 2 dilim ekmek ye ama pilav yeme şimdi ekmek yemeyenler bana gene savaş açabilirşöyle açıklayım onuda prinç gl indeksi yüksek 1 pişerkende yağ tuz giriyo ve ikiye katlıyor ama ekmek ona göre daha masum kalıyor bana göre ikincisi ara öğünde gene gı değeri yüksek beslenmişsin hep meyve ve meyve çayları onun yerine ceviz badem sütlü kahve ayran tüketebilirsin meyve yerkende yoğurt ayranla yerseniz gı değerleri düşer. çekirdekte çok olmuş bir kase fazla bir avuç ye atomda bilmiyorum bana açıklarsan sevinirim.
Ablam seni okumayı özlemişim yeşil yeşil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?