2 tadelle , 3.yü yememek için yazmışarkadaşlar yeni geldim ama sadece nacizane bir fikir beyan etmek istiyorum menülerde şarküteri ürünleri gördüm bikaçtane lütfen şarküteri ürün yemeyin salam sosis bunların hepsi sağlığımız için zararlı boşverin onları onun yerine daha sağlıklı şeyler yiyin hatta çoçuklarınızada yedirmeyin hım bide bir arkadaşın menüsünde gördüm şekersiz tadelle çukulata cıs yemeyinnnnnnn yemeyinnnnnnnnn çokmu canınız çekti 1parça bitter koyun ağzınıza emin bir tane bitter cukulatayı yemiş gibi olursunuz deneyin lütfen.....
nanacım duygu düşünce ne durumda iyimisin kuzum?Menumu yazayım Bende.
Sabah; 1 yumurta ile peynirli maydanozlu omlet, 5 zeytin, domates, 2 dlm tb ekmeği kızarmış ve Yeşilçay.
Öğlen; pırasa (pirinç yerine bulgurlu), 1 kase yoğurt.
Ara; 1 armut, 1 fincan kahve sade.
Akşam; pırasa yemeği, yoğurt ve salata.
Ara; 2 yk yoğurt yer yatarım.
2 lt su.
Spor 1 saat
Ayyy vallaha bunu demeni bekliyordum, çok özlemişim yasporumuda yaptım kızlar tabi beni tanımayanlar eleştirebilir ben yaşlı bir kadınım ağır sporlar yapamıyom yürüyüş bandında 30 dakka yürüdüm.
Ablam o konuya girmek istemiyorumnanacım duygu düşünce ne durumda iyimisin kuzum?
Ayyy vallaha bunu demeni bekliyordum, çok özlemişim ya
Ayyy kiyamamm desene kuzumm tam sendrom olmuş bende şu 4 günlük kürü yapayım dedim
valla nana 60 kilo olma hayalim sanki çok uzak 2senedir bir 20kilo verdim 5 kiloyu veremedim üstüne kilo alıp döndüm bu sefer 60 olacam ozaman saa evde yaseminin ip atlama videosunu çekip atacam elimde bastonla ip atlarkenVideosunu isterim
Maasallah roxenim super menuiyi akşamlar menümü yazayımsaydin78 vorones
sabah : 2 bardak süt
ara : 1 kahve , 1 lokum
öğle : 1,5 dl ekmek , 2 dl peynir , 8 zeytin , salatalık , çay
ara : 1 hurma
akşam : 1 tabak yeşil mercimek , 1 servis kaşığı bulgur pilavı
su : 2,5 lt
spor : yok ( ama yatmadan 1000 ip atlayabilirim )
gün içinde 5-6 çay , 2 kahve içtim ayrıca
Ikizimmm acimm acc anamla misafir kremalilari hupletiyorrr o gadann kafayii siyircammAlıntımda asılı kaldıben seni çok özlüyorum kızzzzzzz ikizim tatlışım kür nasıl peki zorladı mı hiç?
Bana fazla yedim gibi geldi tatlımablam çekirdek olmamışki yoksa menü 10 numara
Bende 60 olursam şınav çekeceğim gerçi daha doğru pozisyonda bile duramıyorum, eğilip kalkmayı demiyorum bilevalla nana 60 kilo olma hayalim sanki çok uzak 2senedir bir 20kilo verdim 5 kiloyu veremedim üstüne kilo alıp döndüm bu sefer 60 olacam ozaman saa evde yaseminin ip atlama videosunu çekip atacam elimde bastonla ip atlarken
Yutkun kuzum yutkunIkizimmm acimm acc anamla misafir kremalilari hupletiyorrr o gadann kafayii siyircamm
Harikasinnnn. 1000 ip çok be yaa. Valla bravo . Dedikodusu yapilacak hatunsun vesselamiyi akşamlar menümü yazayımsaydin78 vorones
sabah : 2 bardak süt
ara : 1 kahve , 1 lokum
öğle : 1,5 dl ekmek , 2 dl peynir , 8 zeytin , salatalık , çay
ara : 1 hurma
akşam : 1 tabak yeşil mercimek , 1 servis kaşığı bulgur pilavı
su : 2,5 lt
spor : yok ( ama yatmadan 1000 ip atlayabilirim )
gün içinde 5-6 çay , 2 kahve içtim ayrıca
nanacım sen zoru başardın seni hep takdir ediyorum sen ve @fatmanurkaya idolümsünüz sizlerle gurur duyuyorum .ilk geldiğin günleri hatırladımda karatay yapıyodun bende hep eleştiriyodum içten içe kızıyodun demiBende 60 olursam şınav çekeceğim gerçi daha doğru pozisyonda bile düşünüyorum, eğilip kalkmayı demiyorum bile
Valla kuzum hemde nasil yutkunuyorumm birde demezler mi yarimm ye aslaa dediimYutkun kuzum yutkun
Oy Kıyamam ya
Ara için 3 8ncir fazla diyor diyetisyenler en fazla 1 mumkunse kurukayisi tercih etmeliyiz yanında süt olursa super
He kız valla ben deAblam seni okumayı özlemişim yeşil yeşil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?