etipufum ne yapan sen bakem bende çok özledim sizi yiğenim nasıl öp yerimeHe kız valla ben detıpkı eski günlerdeki gibi
Tek bir an bile kixmadim ki ablam, senin benim sagligimi düşündüğünü hep bilincindeydim. Boyleysem %99.9 senin sayendenanacım sen zoru başardın seni hep takdir ediyorum sen ve @fatmanurkaya idolümsünüz sizlerle gurur duyuyorum .ilk geldiğin günleri hatırladımda karatay yapıyodun bende hep eleştiriyodum içten içe kızıyodun demi
Sabret delycim 4 gün neki bi baktın cuma.yeseydin şimdi no tad bol pismanlik gitti emekler olacaktiValla kuzum hemde nasil yutkunuyorumm birde demezler mi yarimm ye aslaa dediim
Tesekkur ederim yorumun icin tatlimsaydincim dün yazmışsın cevap veremedim elbette diyet kardeşliği yaparız 9 10 kilo için ama ben okadar kısa sürede veremem benim metobolizma kaplumbağa gibi yavaş 2 ayda çok zor 9 kilo vermem ama birbirimize destek elbette oluruz şimdi menüne yorum yapayım akşam menün den başlayım genel manada güzel ama 1.5 dilim ekmek yemişssin üstüne bide pilav yeme 2 dilim ekmek ye ama pilav yeme şimdi ekmek yemeyenler bana gene savaş açabilirşöyle açıklayım onuda prinç gl indeksi yüksek 1 pişerkende yağ tuz giriyo ve ikiye katlıyor ama ekmek ona göre daha masum kalıyor bana göre ikincisi ara öğünde gene gı değeri yüksek beslenmişsin hep meyve ve meyve çayları onun yerine ceviz badem sütlü kahve ayran tüketebilirsin meyve yerkende yoğurt ayranla yerseniz gı değerleri düşer. çekirdekte çok olmuş bir kase fazla bir avuç ye atomda bilmiyorum bana açıklarsan sevinirim.
Napiyim ablam.anné oldum gi.etipufum ne yapan sen bakem bende çok özledim sizi yiğenim nasıl öp yerime
Hayirlisi canımcım ♡♡Yaptm cnm negatif olurum herlde bugun yarn karn agrm basladi cok fena siskinlik var
Ikizimmm acimm acc
anamla misafir kremalilari hupletiyorrr o gadann kafayii siyircamm
canımsın sen istediğin için başardın ben sadece vesileyim ama herkes için aynı düşüncede oldum aslında bazen yanlış anlaşılsamda kimseyi üzmek incitmek için yazmam beni bilirsin benim için her bayan özeldir ve herkes inşallah istediği bedene ulaşır rabbim nasip eder.sizler oldunuz istediğiniz bedene ulaştınız inan çok gurur duyuyorum sizlerle..Tek bir an bile kixmadim ki ablam, senin benim sagligimi düşündüğünü hep bilincindeydim. Boyleysem %99.9 senin sayende
Bu arada ben dw vakti zamanında ablami dinlemiş hatta onu üze üze dinlemiş vermisim kilolarimi. . 8 kilo .. dile kolay. Sagol ablam.. Şimdi de vereydim iyiydicanımsın sen istediğin için başardın ben sadece vesileyim ama herkes için aynı düşüncede oldum aslında bazen yanlış anlaşılsamda kimseyi üzmek incitmek için yazmam beni bilirsin benim için her bayan özeldir ve herkes inşallah istediği bedene ulaşır rabbim nasip eder.sizler oldunuz istediğiniz bedene ulaştınız inan çok gurur duyuyorum sizlerle..bide AHU dinlesede sözümüzü verse o kiloları artık gına geldi elime sopa alıp dövecem onu
hım çok fazla okuma fırsatım olmuyor çünkü netim çekmiyor işyerinde eve gelincede yemek spor derken atlayarak okudum galiba görmedim atom dediğinizi . yanlız yanlış anlamayın beni hergünmü içiyorsunuz bunu hergün içiyorsanız nacizene fikrim içmeyin mideniz mefta olur bir süre sonra demedi demeyinTesekkur ederim yorumun icin tatlimben de 2 ay da veremem muhtemelen :) sevindim diyet kardesi oldugumuza canimcım ♡ ok sut yada yogurtla tuketicem meyvelerimi atom dedigimiz göbiş yağlarını eriten bir kür canım. Okudun burada belki, soda limon yogurt kürü yatmadan yarım saat bir saat önce iciyoruz
canımsın sen istediğin için başardın ben sadece vesileyim ama herkes için aynı düşüncede oldum aslında bazen yanlış anlaşılsamda kimseyi üzmek incitmek için yazmam beni bilirsin benim için her bayan özeldir ve herkes inşallah istediği bedene ulaşır rabbim nasip eder.sizler oldunuz istediğiniz bedene ulaştınız inan çok gurur duyuyorum sizlerle..bide AHU dinlesede sözümüzü verse o kiloları artık gına geldi elime sopa alıp dövecem onu
Aynen canım nöbetçi ablalar tamamlandıHe kız valla ben detıpkı eski günlerdeki gibi
etipufum gene sağlıksız beslenmişsin şu kolayı bırak yav meyve ye onun yerine emzirmiyormusun sen ? su iç meyve ye yoğurt ye ezogelin çorbada hazır dede düşüp bayılayımMenu yazam
Sbah géc kaliodum bi bisküvi attım ağzımà
Öğle
Kıymalı yumurta kizartma ekmekle
Peynir zeytin az
Tahin pekMz bi kac tatlı kaşığı bi kez öyle abartmadim da gene geç kaliodum ondan
Akşam
1 kase ezogelin çorba
2 parça tavuk ızgara
3 kasik pilav
2 Çatal dünkü makarnadan
1 bardak kola;
Salata
Spor yok hareket var şükür . Su aklıma geldikce içiyorum
Çay saati 1 ısırık Halley 1 kremali bisküvi 1 cezerye yarım dilim tirileçe . ( ay bim de varmış pek de severim. Bi kısmını yemekten önce goturdum)
Ablam kız yanlış oldu o ahu bizim ahunur değilcanımsın sen istediğin için başardın ben sadece vesileyim ama herkes için aynı düşüncede oldum aslında bazen yanlış anlaşılsamda kimseyi üzmek incitmek için yazmam beni bilirsin benim için her bayan özeldir ve herkes inşallah istediği bedene ulaşır rabbim nasip eder.sizler oldunuz istediğiniz bedene ulaştınız inan çok gurur duyuyorum sizlerle..bide AHU dinlesede sözümüzü verse o kiloları artık gına geldi elime sopa alıp dövecem onu
Ay evet ablam hazır valla.etipufum gene sağlıksız beslenmişsin şu kolayı bırak yav meyve ye onun yerine emzirmiyormusun sen ? su iç meyve ye yoğurt ye ezogelin çorbada hazır dede düşüp bayılayım
Ayyy kuzumm ikizimm agzinn bal yesin amaa kg yapmasın insallahhhh hepimiz verelimm bol boll eksi gorelimmZalım anahiiiçç canım çekmesin hiçç. 4 günlül kür 1 gün bitti kaldı 3! Cumaya güzel kilo vercen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?