Tatli ruyalar canimmIyi geceler kızlar ben yatar
evet ya unutmuşum fatmacım haklısın yanlış ahu oldu ahunur işte yaşlılıkAblam kız yanlış oldu o ahu bizim ahunur değil
He tamam ablam.alıyim inşallah süt..de ne bilim hıc alışkın değilm süt içmeye hamilelikte de icememistimvorones canım sabah geç kaldıysan lütfen bisküvi yeme süt iç bir bardak hatta içinede tarçın at hem seni tok tutar hemde sütün artar öğün yerine geçer.
dene kuzum alışırsın günlük sütler var al soğuk sıcak hangisini seviyorsan iç bir süre sonra alışırsın inan en azından sağlıklı beslenmiş olursun.He tamam ablam.alıyim inşallah süt..de ne bilim hıc alışkın değilm süt içmeye hamilelikte de icememistim
15 gun boyunca her gun canim. Iki gun ara verip 15 gun daha yapiliyor. Bir rahatsizlik hissetmedim bugune kadar canim ama, yarın 15 gun olacak, 4-5 gun disinda her gun tukettimhım çok fazla okuma fırsatım olmuyor çünkü netim çekmiyor işyerinde eve gelincede yemek spor derken atlayarak okudum galiba görmedim atom dediğinizi . yanlız yanlış anlamayın beni hergünmü içiyorsunuz bunu hergün içiyorsanız nacizene fikrim içmeyin mideniz mefta olur bir süre sonra demedi demeyin
Bi faydasını gördün mü peki ben de yapıyorum da ben çok çabuk sıkılan demoralize olan pes eden biriyim o yüzden sordum çünkü sıkıldım bunu içmekten hani bi işe yarasın ki devam edeyim15 gun boyunca her gun canim. Iki gun ara verip 15 gun daha yapiliyor. Bir rahatsizlik hissetmedim bugune kadar canim ama, yarın 15 gun olacak, 4-5 gun disinda her gun tukettim
Cnm ilk hafta 3-4 cm. gitmişti. Bu hafta pek duzenli yapmadigimdan olcmedim acikcasi. Bu hafta sonunda bakicam net rakamaBi faydasını gördün mü peki ben de yapıyorum da ben çok çabuk sıkılan demoralize olan pes eden biriyim o yüzden sordum çünkü sıkıldım bunu içmekten hani bi işe yarasın ki devam edeyim
Canimm benn sürekli yapiyorum vee 100 de 100 gördüm faydasını ama ben olcmedimdii velakin gobis kalmadii diyebilirimBi faydasını gördün mü peki ben de yapıyorum da ben çok çabuk sıkılan demoralize olan pes eden biriyim o yüzden sordum çünkü sıkıldım bunu içmekten hani bi işe yarasın ki devam edeyim
Anladım teşekkür ederim :) inşallah bu hafta da güzel gitmiştirCnm ilk hafta 3-4 cm. gitmişti. Bu hafta pek duzenli yapmadigimdan olcmedim acikcasi. Bu hafta sonunda bakicam net rakama
Ya gerçekten mii. Peki kaç kilo verdin belki onun etkisidir? Ne zamandır yapıyorsun kaç gün yapıp kaç gün ara veriyorsunCanimm benn sürekli yapiyorum vee 100 de 100 gördüm faydasını ama ben olcmedimdii velakin gobis kalmadii diyebilirim
Canimm ben diyet ve sporda yapiyorum 112 .2 den 94 e geldim mayistan beri yapiyorumAnladım teşekkür ederim :) inşallah bu hafta da güzel gitmiştir
Ya gerçekten mii. Peki kaç kilo verdin belki onun etkisidir? Ne zamandır yapıyorsun kaç gün yapıp kaç gün ara veriyorsun
İyi gecelerIyii geceler herkese Allah rahatlikk versin
Oooo maşallah o zaman büyük etki diyet ve spor benceCanimm ben diyet ve sporda yapiyorum 112 .2 den 94 e geldim mayistan beri yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?