Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ablam kız yanlış oldu o ahu bizim ahunur değil
evet ya unutmuşum fatmacım haklısın yanlış ahu oldu ahunur işte yaşlılık bu arada sende sağlıklı besleniyondur inş yiğenime iyi bak . bugün düşündüm acaba fatmanın kızımı olur oğlumu içimde erkek bebek geçti niyeyse hayırlııs inş sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder rabbim çok heyecanlandım bir anda.

vorones canım sabah geç kaldıysan lütfen bisküvi yeme süt iç bir bardak hatta içinede tarçın at hem seni tok tutar hemde sütün artar öğün yerine geçer.
He tamam ablam.alıyim inşallah süt..de ne bilim hıc alışkın değilm süt içmeye hamilelikte de icememistim

15 gun boyunca her gun canim. Iki gun ara verip 15 gun daha yapiliyor. Bir rahatsizlik hissetmedim bugune kadar canim ama, yarın 15 gun olacak, 4-5 gun disinda her gun tukettim

15 gun boyunca her gun canim. Iki gun ara verip 15 gun daha yapiliyor. Bir rahatsizlik hissetmedim bugune kadar canim ama, yarın 15 gun olacak, 4-5 gun disinda her gun tukettim
Bi faydasını gördün mü peki ben de yapıyorum da ben çok çabuk sıkılan demoralize olan pes eden biriyim o yüzden sordum çünkü sıkıldım bunu içmekten hani bi işe yarasın ki devam edeyim

Bi faydasını gördün mü peki ben de yapıyorum da ben çok çabuk sıkılan demoralize olan pes eden biriyim o yüzden sordum çünkü sıkıldım bunu içmekten hani bi işe yarasın ki devam edeyim
Cnm ilk hafta 3-4 cm. gitmişti. Bu hafta pek duzenli yapmadigimdan olcmedim acikcasi. Bu hafta sonunda bakicam net rakama

Canimm benn sürekli yapiyorum vee 100 de 100 gördüm faydasını ama ben olcmedimdii velakin gobis kalmadii diyebilirim

Cnm ilk hafta 3-4 cm. gitmişti. Bu hafta pek duzenli yapmadigimdan olcmedim acikcasi. Bu hafta sonunda bakicam net rakama
Anladım teşekkür ederim :) inşallah bu hafta da güzel gitmiştir
Canimm benn sürekli yapiyorum vee 100 de 100 gördüm faydasını ama ben olcmedimdii velakin gobis kalmadii diyebilirim
Ya gerçekten mii. Peki kaç kilo verdin belki onun etkisidir? Ne zamandır yapıyorsun kaç gün yapıp kaç gün ara veriyorsun

Anladım teşekkür ederim :) inşallah bu hafta da güzel gitmiştir

Ya gerçekten mii. Peki kaç kilo verdin belki onun etkisidir? Ne zamandır yapıyorsun kaç gün yapıp kaç gün ara veriyorsun
Canimm ben diyet ve sporda yapiyorum 112 .2 den 94 e geldim mayistan beri yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…