Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oglen nerde güzelim öğün atlama bende atliyordum oyle yapma dediler afiyet olsun

Sizi seviyorum yaa bebeleri uyut ödevleri yaptır anca geçmiş okudum geldim bu sefer zayıflıycam kızlar size menülerim çok gelsede bende baya bi fark var yeme isteği konusunda akşamları sınırsız yiyebileceğim yemekler yapıp hiç ekmek yemiyorum ki ben ekmek düşmanıyım ABur cubur çok sevmem ama bu sefer zayıflıycam farklı bi motivasyonum var bu sefer

Merhaba, öncelikle sakin olun geçicek.
Oğlum 19 aylık ken kızım dünyaya geldi. Çok psikota bağladığım günler oldu :)
Şimdi oğlum 6.5 kızım 5 yaşında. Aslinda küçükken uykusuzluk dışında herşey daha kolaymış diyorum şimdi. kendinize haftalık menü çizelgesi oluştursaniz, akşam sabah farketmez vakit bulduğunuz an yapıp dolaba atsanız yemeğinizi, yapamadığınizda tavuklu doyurucu salatalar hazirlasaniz hemen, veya düdüklüye bi çorba atıp blendirdan geçirseniz. Spora vaktiniz olmuyor ise sabah leslie 1 öğlen 2 veya 1 vaktinize göre ayarlama yapabilirsiniz. Yeşilcayı düzenli hale getirin, hatta benide etiketleyin birlikte içelim :)
Diyet modu diye değil, sağlıklı yaşam diye beyninizi yönlendirin. Bir de hayatınız boyunca hayatıniza dahil edebileceginizi dusunduğunuz menüler ve sporu yaşam biçimi olarak algılamaya çalışın.

Lütfen ödev deme lütfenn
İllallah ettim yaa bu 1. Sınıf çok zormuş. Şimdiki çocuklar da erken ergen hemen sıkılıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…