Oglen nerde güzelim öğün atlama bende atliyordum oyle yapma dediler afiyet olsun
canımsın sen istediğin için başardın ben sadece vesileyim ama herkes için aynı düşüncede oldum aslında bazen yanlış anlaşılsamda kimseyi üzmek incitmek için yazmam beni bilirsin benim için her bayan özeldir ve herkes inşallah istediği bedene ulaşır rabbim nasip eder.sizler oldunuz istediğiniz bedene ulaştınız inan çok gurur duyuyorum sizlerle..bide @AHU dinlesede sözümüzü verse o kiloları artık gına geldi elime sopa alıp dövecem onu
Sizi seviyorum yaa bebeleri uyut ödevleri yaptır anca geçmiş okudum geldim bu sefer zayıflıycam kızlar size menülerim çok gelsede bende baya bi fark var yeme isteği konusunda akşamları sınırsız yiyebileceğim yemekler yapıp hiç ekmek yemiyorum ki ben ekmek düşmanıyım ABur cubur çok sevmem ama bu sefer zayıflıycam farklı bi motivasyonum var bu sefer
Merhaba, öncelikle sakin olun geçicek.Yerken.hep.dusunuyorum inan bana.
Sizden.ve kendimden.utanarak yoyirum
ama.kayboldum simdi ne.yapmalıyım
Nereden.baslamali
Sjmdi.yeniden.baslasam cuma.artiyla.geleceğim
Utanc.verici.
Insan.bosluga.dusuyor ilk basta insan patir patir kilo vermeli degik mi.
Ben spor yaptim.suyumu.ictim diyetim eksiksizdi
neden.dedim yanit bulanadim.
Ama simdi simdi anliyorum, doymamış olmak beni sikintiya.sokuyir
Ilk etapta benim.doyarak kilo vermem.sart.
Nasil.yapabilirim derken protein agirlikli olmali dedim,
Peki.ne.yapmali.cuma utanç günü olacak owww
Uykusuz.yorgun ve diyette olamiyorum ki.
Moralim de.yerlerde. otirup.yemek yaomali menulere.dikkat.filan. pek mumkun.olmuyor
Ote.yandan sınavlarda.cabasi
Ikizleri.dusunemem bile, allah sabrini.vermiş demekki.
Uykulari.duzeldi.mi.kendime.gelirim
Hem.diyet hem.uykusuzluk hem miral bozukluğu diyete engel maalesef.
Simdi daya iyiyim desteklerinnizle.
Simdi ne.yapmali? Siz.böyle seyler yaşadığınızda nasil.geri döndünüz ?
Lütfen ödev deme lütfennSizi seviyorum yaa bebeleri uyut ödevleri yaptır anca geçmiş okudum geldim bu sefer zayıflıycam kızlar size menülerim çok gelsede bende baya bi fark var yeme isteği konusunda akşamları sınırsız yiyebileceğim yemekler yapıp hiç ekmek yemiyorum ki ben ekmek düşmanıyım ABur cubur çok sevmem ama bu sefer zayıflıycam farklı bi motivasyonum var bu sefer
Aynennn bendee acım accc dunden beriii gunaydinnnlarr kaptani deryaaGünaydın
Çok aç hissediyorum kendimi
Ben kahve yaptım hâlâ bekliyorumAynennn bendee acım accc dunden beriii gunaydinnnlarr kaptani deryaa
Valla bende 2 yimirtayaaa talimmmm geneeeBen kahve yaptım hâlâ bekliyorumgünaydın delüümm
Seni 4 guncu seniValla bende 2 yimirtayaaa talimmmm geneeedatlummm
Heee vallah ama etkili olcakk canimmm eksiliyimm ama dimiceem kac eksiiSeni 4 guncu seni
Hadi inşallah, sonra geri gelmesindeHeee vallah ama etkili olcakk canimmm eksiliyimm ama dimiceem kac eksiiGayett dogal ac acc amaa super olacak insallah cumaya
Amann amann gelmesinnn istemiyimmm bennn gitsin pis kilolarrrHadi inşallah, sonra geri gelmesinde
İstemiyom istemiyom benim değil mi istemiyom. Oh oh istemiyomAmann amann gelmesinnn istemiyimmm bennn gitsin pis kilolarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?