- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
OscarlıkYa sabah sabah ne güldüm , gelmiş geçmiş en güzel ölüm sahnesi
Kiminizin.ikizi var kiminizin 2.bebegi arka arkaya oomus. Ben.bi.yavruya guc.yetiremedim.dye.agliyorum.dimi.Merhaba, öncelikle sakin olun geçicek.
Oğlum 19 aylık ken kızım dünyaya geldi. Çok psikota bağladığım günler oldu :)
Şimdi oğlum 6.5 kızım 5 yaşında. Aslinda küçükken uykusuzluk dışında herşey daha kolaymış diyorum şimdi. kendinize haftalık menü çizelgesi oluştursaniz, akşam sabah farketmez vakit bulduğunuz an yapıp dolaba atsanız yemeğinizi, yapamadığınizda tavuklu doyurucu salatalar hazirlasaniz hemen, veya düdüklüye bi çorba atıp blendirdan geçirseniz. Spora vaktiniz olmuyor ise sabah leslie 1 öğlen 2 veya 1 vaktinize göre ayarlama yapabilirsiniz. Yeşilcayı düzenli hale getirin, hatta benide etiketleyin birlikte içelim :)
Diyet modu diye değil, sağlıklı yaşam diye beyninizi yönlendirin. Bir de hayatınız boyunca hayatıniza dahil edebileceginizi dusunduğunuz menüler ve sporu yaşam biçimi olarak algılamaya çalışın.
Bu ne.yaaYa sabah sabah ne güldüm , gelmiş geçmiş en güzel ölüm sahnesi
Hahaaa aynenn istemiyimmmİstemiyom istemiyom benim değil mi istemiyom. Oh oh istemiyom
Insallahh kuzumm agzim kulaklarimdaa ben şok ben iptallllSüper canım devamıda gelir inşalla
Gecmiss olsunn canim gecmedii mi ishalleri yaslarini bilememm ama turk kahvesine limon sıkıp yedirince geciyor birde haslama pattisGünaydın. Cuma 80nin altına düşersem kendime bi ödül düşündüm bile.
Bu yoğunlukta bu diyeti başarmak lazım
Bakıcı geç geldi ise geç kaldım.izin alıp dönmem lazım. Kuzularim hasta.
Kendimi şimdiden incelik hissediyorum sanırsın 50 kiloluk citir
ne yediğin kadar miktarda onemli yemeklerin ve çorbalar için yemek kaşığı servis kaşığı kepçe hesabı yaparsan daha etkili olur.kızlar günaydın,ben dünkü menüyü ertesi gün sabah paylaşabiliyorum sakıncası olmaz inşallah
kelebek19
Sabah (saat 07:45)
* 1 yumurta
* peynir
* domates
* salatalık
* 3 yeşil biber
* 3 zeytin
* 1 dilim ekmek
Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45 )
* 1 dilim ekmek
* nohut yemeği
* büyük su bardağıyla ayran
* yarım çay bardağı kadar çerez(leblebi,beyaz leblebi,fıstık,kabak çekirdeği)
Ara Öğün (saat 15:30)
* 1 küçük elma
* 1 mandalina
Akşam (saat 19:30)
* tarhana çorbası
* karnabahar yemeği
* 1 dilim ekmek
Nasıl da bilir şahaneKa-raca şahane menüm
9 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 6 zeytin ,peynir , 2 dilim çavdar ekmek, domates
12 ara 1 mandalina , 2 form büskivi, 3 ceviz
14:30 tavuk ızgara , domates , ince yufka ekmek
Akşam 19:30 ızgara balık , salata
Su 1lt spor yok
Kötü olan 3.5 yasinda muz yedirdim çıkardı soğuk bal şerbeti yaptım.birazda ateşi vardı.Gecmiss olsunn canim gecmedii mi ishalleri yaslarini bilememm ama turk kahvesine limon sıkıp yedirince geciyor birde haslama pattis
Ayy kiyamamm kuzumaa yaa insallah tez iyilesir canimmKötü olan 3.5 yasinda muz yedirdim çıkardı soğuk bal şerbeti yaptım.birazda ateşi vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?