Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu ne.yaa
Sabah sabah.yarildim
Ben de bendé seri çim. Biz bebelı bebeli aynı kaderdeeyiz . Dün okudum pes etme sakin. Yiyerek verme isteginde de kesinlik lle haklsin öyle ki ben diyet yapıom die yemeyip gece çok acıkınca saat 3 te yarim ekmek arasi peynir domates yemistim .. Ama nasıl mutlu olmustum.
Dikkat edelim bol su içelim . Kiloya hemen yansimasà da düzen kuralim. Benn 68 69 da takılı kalcam saniodum. Direndm azcık 67 yi gördüm geçen hafta 100 gr da olsa kilodan giderse insan motive oluo. Kilo kilo gitmeyi hemen bekleme .nitekim 100 gr vermiş tin sen

ne yediğin kadar miktarda onemli yemeklerin ve çorbalar için yemek kaşığı servis kaşığı kepçe hesabı yaparsan daha etkili olur.

o zaman menüyü yazarken o şekilde miktarlarıda belirteyim
çorbam yarım kepçeydi mesela,karnıbaharda tam 1 porsiyon sayılmaz çünkü yemeklerin sonuydu
öğlenki nohut 1 porsiyon vardır

Az önce bu tehlike atlattim ogrencim kremalı pasta tarzi bişi sundu. Yemem dedim ama kırıldı ben dé ikicatal aldım. Afferım bana
Kizz zalimm vurcamm senii hee dun misafir geldi o da getirmis anamla misafir yedikçe çaya yuklendim bende yutkunaa yutkunaaa beni bozarsan sen bozann puflar cinler datlularr

Yok.şekerim ayni kaderde olsak keske
Sen.kizarmis pattis bal kaymak yiyip kilo veriyorsun
Saka.bir yana herkes ayni olamaz yani eskiden de ki 2010 da 17 kilo vermis.ve bu isi iyi kotu bilen biri olarak bunu cok iyi bilmeme rağmen vazgecmek olmazdi
Kaldi ki kırdım simdilik direnci
Dusundum neden diye d vitamini dozu mu ise yaradi ne.
Opuyorum

Az önce bu tehlike atlattim ogrencim kremalı pasta tarzi bişi sundu. Yemem dedim ama kırıldı ben dé ikicatal aldım. Afferım bana
Aferin sanaaaa süper canım

[QUOT
hadiii
acıkacağımı sanmıyoruma amma yulaf kepeği yemiynce mutsuz hissettim kendimi

E="cydnz_1, post: 48872119, member: 755860"]hadiii
acıkacağımı sanmıyoruma amma yulaf kepeği yemiynce mutsuz hissettim kendimi [/QUOTE]
hahahha Alalhh senii kepekçii kuzumm yaaa

Günaydınlar güzeller

Ausencia misafirin vardi gelemedin tatliş merak ettim iyisin umuyorum

Ausencia ablam nerdesin , kötü birşey yoktur inşallah

Canlar akşam misafir vardı giremedim , onlar gidince dizi peşine düştük ... Bir de dün telefonum bozuldu ...su girmiş tırtlamış alana kadar br takoza taktım kartı . Telden girmeyince ...çok sık oturmuyorum pc başına .

kuzularinannesi çok geçmiş olsun . Allah korumuş.

kelebekolacam günaydın tellioğlum Kızın nasıl oldu ? Çok geçmiş olsun .

DelyDoly tatlım erken yemişsin umarım gece acıkmassın
[/USER]
DelyDoly kackinimm canimm kiz aeben 4 günlük dayanirsamm bayagi işe yarayacak gibii cok mutluyumm[/QUOTE][/user][/QUOTE]

Süper canım .
Bende bu sabah itibarıyla 1. gün sonu -100 gr sadece . Bakalım devam ...

Sabah
1 elma

Kahvaltı
Bir yumurta
Peynir
Zeytin
Domates,sltlik,nane maydanoz

Öğlen
1 tabak etli bezelye
Bir kase yoğurt

Akşam
Bol peynirli
3 cevizli salata

Eve gidince bir saat yururumn
2.5 lt su

Çok beğendim masumum . Gerçi hiç ekmek ve türevi göremedim ama

Senin menülere bayıldığımı söylemiş miydin

yasom7272 seninde menünü alıntılamıştım ama uçmuş :) ben beğendim . Ayrıca ödem çayını da favorilere ekledim

Öğle arasını iyi atlatmışsın bence . Akşam mercimek erişte ikilisi fazla olmuş gibi .

Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 dilim ekmek
2dilim peynir
Salatalık
5 zeytin

Ögle
Çorba

Akşam
Fırın tavuk
Salata
1 dilim ekmek

Ara
Süt veya yoğurt

Su 1,5 lt şimdilik

Öğle çorbanın yalnızlığa terk edilişini görmezsek güzel bir atlatmışsın davim

Tellioğlum

Selam kızlar
Of bugünde kızacak kahvaltıma demirbaşlar
Sabah
Annemin katmerinin üzerine gitmişim
1/4 katmer
Peynir zeytin
Akşam
Sulu köfte
Karnabahar
Yoğurt
Salata su 1 spor yok

Ahhh katmer ahhh . Ahhh ahum ahhh .
Sabır canım ....cızzzları çok canın çekse de sabır . Aman bu yıla kadar milyon kez yedim ...şimdi de yemeyeyim ölmem ya diye düşün

@aeben nin menüne yorumuna harfi harfine katılıyorum tubam ... Çok isteklisin biliyorum ... biraz daha kendini düşünürek mutfağa girersen ..kendine özel bir şeyler hazırlarsan olacak tatlım .

Bir ayağın karbon çukurunda kalmış gülüm ...diğeri ile tepiklemişsin

Düzenli sporun takdire şayan canım benim .
Çok fit olacaksın eminim .

Cümbüşe kadar iyi de gidiyormuş her şey ....cümbüş sonrası aslında regl dönemlerini atlattacağımız çok güzel düşük kalorili tarifler var . Ama kendimize zaman ayırmaktan kaçınıyoruz nedense ...hoop iki çikolata atmak daha kolay geliyor nefsimize

Öğle öğünü kaynaması ve salam haricinde iyi karaca canım .

beyaz et ya da peynirde sıkışsaydı öğle ya da akşama olurdu .

9 halanmış yumurta okudum yazının başını

İdeal bir menü olmuş canım

Ara meyveleri bir porsiyona düşürsen daha iyi olur canım .

Bir de hoş geldin diyemedim sana sanki hiç

Hoş geldin . Takip ettim senin de verilecek kilon çok azmış ... @kelebek19 gibi .

Canim cok tesekkurler

Ausencia kackinimm canimm kiz aeben 4 günlük dayanirsamm bayagi işe yarayacak gibii cok mutluyumm

Dayanacagiz canim ben acikinca yarin baskulu hayal edip frenlemeye calisiyorum insallah cumaya guzel bilditimlerimizle degdigini gorucez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…