Günaydınlar güzeller
Canlar akşam misafir vardı giremedim , onlar gidince dizi peşine düştük ... Bir de dün telefonum bozuldu ...su girmiş tırtlamışalana kadar br takoza taktım kartı . Telden girmeyince ...çok sık oturmuyorum pc başına .
kuzularinannesi çok geçmiş olsun . Allah korumuş.
@kelebekolacam günaydın tellioğlumKızın nasıl oldu ? Çok geçmiş olsun .
DelyDoly
KiZzzz illam vurun yuzume pattisleri. Aynı kader derken bebelerimiz aynı ayda ondan dedim diYok.şekerim ayni kaderde olsak keske
Sen.kizarmis pattis bal kaymak yiyip kilo veriyorsun
Saka.bir yana herkes ayni olamaz yani eskiden de ki 2010 da 17 kilo vermis.ve bu isi iyi kotu bilen biri olarak bunu cok iyi bilmeme rağmen vazgecmek olmazdi
Kaldi ki kırdım simdilik direnci
Dusundum neden diye d vitamini dozu mu ise yaradi ne.
Opuyorum
Aferin sanaaaa süper canım
Yavrim azıcık ucundan yisen nefsin korelir. Deye .şey ettimdi. Yok yok neyse sen hiç yeme baci. Kilo alın eden sonra bene suç bulan. . Şurda cumaya ne kaldı az daha gayretKizz zalimm vurcamm senii hee dun misafir geldi o da getirmis anamla misafir yedikçe çaya yuklendim bende yutkunaa yutkunaaa beni bozarsan sen bozann puflar cinler datlularr
sanada hayırlı sabahlar,günler canım,kolay gelsin, ne mamalar yapıcaksın misafirlereHayırlı sabahlar
Begun misafir günüm koşturuyorum . Hepinize iyi bir gün dilerim
Çok az gitmiş aysumum senden
herkese gunaydin)
Ausencia cnmmm bugün nasılsın 2. günn daha kolay geçer
dünki menümde ekmek olatını sormusunda
bzelye kh agırlıklı bir yemek içindede patates olunca başka ekmek yemedim cnm
Günaydın hatunlar
Bugün bende başlıycam 4 gün diyetine
Bugün regl günüm bide yaaaAntepia27 ablam beni geçiçeeeeek
Çok az gitmiş aysumum senden
Benim yeni aldıgım 1 kilonun 500 gr gitmiş .
Bugun 3. Gün menüsünü yapıyorum . Etli olan misafirin yanında sorun yaşamayım diye .
Hedefim artıyı temizleyip tekrar 6 lı bir rakam görmek . Tabi bitire bilirsen 4 günü .
öglene tavuk ve salata çorba yiyecegim için
akşama közlenmiş biber yogurt getiridim azmı olur sizce sebce almam lazım eve
kabak filan atarım fırına yagsız vs yerimm sebze yiyecegim zaman
Sağol ablamkuzularinannesi elifim geçmiş olsun canım ameliyat olmuşsun bugünde kaza atlatmışsın dikkat et canım benim çok özledim sizi kuzuları öp yerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?