Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba kizlar dunki menum
sabah: az sutlu sekersiz nescafe
ogle: kofte ve 3 4 kasik bulgur pilavi cok az yogurtla
ara1: elma
ara2: ayran 3 tane diyet biskuvi
aksam: 4 5 tane z yagli dolma
3 catal taze fazulye
ara badem ve fistik az miktarda
2 lt su
yatmadan once atom
spor yok

Bı tek şekersiz sütlü kahveni şerefsiz die okudum

Sabah işe yetişme telaşı ile mi kahvaltı yapamıyorsun ersesi ?

harika bence afiyet olsun sağlık olsun can olsun ama yağ olmasın inşallah

Nasıl da bilir şahane at havani kuzum darısı bize yalnız ben olsam dah şahane olsun die .aksam yemeğini 18.00 de n önce yerdim
ben şahane derken pek iyi açıdan dememiştim aslında çünkü form büskivi ceviz ince ekmek ne ararsan var birde kaçamak 3 kare bitter çikolatayı yazmayı unutmuşum milletin bir tane yediği ceviz bende 3 tane

18 den önce mümkün değil çünkü yolda oluyorum ayrıca kızım kocam okuldan işten gel anca 19:30 u buluyor akşam yemekleri

Günaydın güzellikler ucundan kıyısından -yi gördüm çok şükür
Geçmişi ancak okudum maşallah çenesi düşükler
Dünkü menüm
Sabah 1 dl ekmek, beyaz peynir, maydanoz, zeytin, çay
Öğle (temizlik arası) beyazpeynirli sandviç, yarım avuç antepfıstığı
Akşam az beşamel soslu, kıymalı, mantarlı fırında makarna, patlıcan turşusu
Ay çok fena yine menüm

Buarada beni almadınız mı gruplara?kimlerdenim ben

ilaca başladım kızlar bakalım etkisi olacak mı şu şeker dengesizliklerim de.bugün suya daha bir dikkat edeceğim çünkü yine eller ayaklar şiş. şimdi size birşey soracağım bana yoğurt dokunuyor kefirle yapsam yoğurt kürünü olmaz mı acaba

kelebekolacam geçmiş olsun neyi var çoukların kusma ishal demiştin dimi

patateste iyi gelir cnm , brirde kraker filan verr
ateşte var.okul kaynaklı muhtemel.umarım sırayla olmazlar.şimdi başka hastalara bakıyorum izin alıp eve geçince onlara bakacam.

@aeben
@fatmanurkaya
@DelyDoly

4 gün diyetçileri ... (bu arada farkettim ki 4 güncülerden bir tek ben varım tellioğlu)

Bende dünün sonucu ..

Sadece - 100 gr .
ilk gün direnişe geçmiştir vucut kırılır yarın.hadi tellioglu sen tek başına yetersin o 4 günlüklere ben 3 günle onları geçmeyi planlıyorum

Hayırlı sabahlar

Begun misafir günüm koşturuyorum . Hepinize iyi bir gün dilerim
o koşturma enerjisiz olmaz atıver ordan ağzına

Çok geçmiş olsun
saolasın.

cnnmmm acaba çok iiyi kilo veridn ya iki haftadır ondanmı az gitiiki ama toplamında belli olur cnm cuma sabahı net rakam çıkar orataya

Öğle menü iyiymiş iş yerinde.
Akşamda kepek ekmek / etimek tarzı bir şeyle tüket bence köz biber yoğurdunu .

sabah 2 adet etimek yeidm , ben karbonu tek ögün tüketmeye çalışıyorum cnm genelde
aşagı yemek hneye indim borkoli haşlamışlar çorba için 6-7 dalda brokoli attım akşam yogurt ile yeirm hepsimi

ersesi menüleirn çok düzensiz cnm yaaa toplarmaka lazıms nein menüleri kahvaltı yok ama akşama dogru yükleniyorsun

Valla o kahve yüzünden sadece 100 gr cık gittiyse ....şerefsiz de diyebilirim vero tövbeler olsun nimete
ay aus güldürüdünnn beni yaaaaa

cnm veroya göre bakarsan şahane menü tabikii
narin sen aile şirketinide çalışıyordun degilmi ? sana tavsiyem işten çıkmdan yemeye çalış akşamı

geçmiş olsun canım nişasta da çok iyi geliyor ishale

cnm veroya göre bakarsan şahane menü tabikii
narin sen aile şirketinide çalışıyordun degilmi ? sana tavsiyem işten çıkmdan yemeye çalış akşamı

evet canım babam sağolsunlardanım yok yavrum kendimi biliyorum ben zaten sık sık şekerim düşüyor birde 6 dan önce yersem gece bu sefer ne bulursam götürürüm henüz 1 hafta yeni oldu yavaş yavaş inşallah çekeceğim önceye akşam yemek saatlerimi.dün öğle yemeğimi geç getirdiler yani bana göre geç elim ayağım titredi bakalım şu insülin bir dengeye girsin inşallah daha iyi olacak inanıyorum

narin_nazenin benim henüz gelmedi cromum.gelsin bende deniycem.millet 2 gün sıkar 1.5 kilo verir ben bi kafta sıkarım 1 zor.tabi bide 35 yaş faktörü var gercekten cok farkediyor.

canım o marka artık yokmuş sanırım piyasada ben başka marka aldım dün akşam başladım bugünde sabahtan aldım hani şu en bilindik vitamin markası varya amerikalı yaş sorma 35 benimde pofff

[QUOTE="narin_nazenin, post: 48873138, member: 143516"]evet canım babam sağolsunlardanım yok yavrum kendimi biliyorum ben zaten sık sık şekerim düşüyor birde 6 dan önce yersem gece bu sefer ne bulursam götürürüm henüz 1 hafta yeni oldu yavaş yavaş inşallah çekeceğim önceye akşam yemek saatlerimi.dün öğle yemeğimi geç getirdiler yani bana göre geç elim ayağım titredi bakalım şu insülin bir dengeye girsin inşallah daha iyi olacak inanıyorum[/QUOTE]

nazrin zaten birden olmuyor cnm bende senin gibi düzensiz ve kötü besldgndiigm için ayralarca ve yıllarca daha yeni yeni menülerim düzeliiyorr zamanı var yani cnm hepsinin dedigin gibi zamanla otururu herşey yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…