Kız sen o ton balığını çerçeveletip duvara as artık
Efsane oldu .
Ye canım ye .... 5 gibi ye ...daha da bir şey yeme bugünlük tabii .
Şakaa bir yanaa canımm güveniyorumm sanaa azminle çıkacaksın tam oscarlaa@kelebekolacam sıkıntı yok canım ... Bu kadın neleri çevirdi elinin tersiyle .... bugün de çevirir
DelyDoly kola hiç sevmem ...diyetsizken de sevmezdim Yemem ki ...miss gibi 4 köftemi salatamı yiyip gideceğim
Ş
Şakaa bir yanaa canımm güveniyorumm sanaa azminle çıkacaksın tam oscarlaa
aynen oruc halindeyim.
Canımm sen Telli misin Sefer mii
The Oscar Goes To Ausencia .
Yılın en iyi doğum günü masası figüranı
Ayyy ne severimm o şarkıyı vallaaatelli telli telli şu telli turnaaaaa
Canımm sen Telli misin Sefer mii
Abowww en tehlikelisiii küçük enişte yok muuBen tellioğullarından Adile Naşittanışalım mı
Hemen dedikodumu yap
ayyy inşallah ben de aynı moda girerim yine hemenwalla ben su içerken bile bi tuhaf oluyom sanki orucum bozulacak okadar yaniiii
eşşekkkk diye bağırdıklarını duyar gibi oldumAyyy Adile Naşit deyince aklıma eşimin bir anısı geldi ... hatırladıkça gülerim . Yazmazsan bir yerim şişerAllah muhafaza Cuma üzeri şişmeyeyim
Şimdi benim adam 7-8 yaşlarındaymış ... O zaman ankesörlü telefonlar var her yerde . Elinde jetonlar ...sırada bekliyor .Havada buz . Öndeki iki kadıncağız ''ayy canım anneni mi arayacaksın , hadi sen önce geç demişler ''
Eşim elinde bir sürü jeton girmiş ... 166 yı çevirmişBaşlamış Adile Naşitin masal hattından masal dinlemeye
Kadınlar anlayınca topuklayarak kaçmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?