Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaaaa onu bendee çokk yaptımm tatlımmm annem babamm soğuk karkışş yaz demeden götürrülerdii beni hepp lakin en güzel yerinde jeton biterdii geç atarsamda başka masala geçerdi

betülcüm öncelikle yeni evin hayırlı olsun.sıkma canını.bugünlerde gecer meyvelerin yanına süt yogurdu unutma.
il dışımı ne olur kayseri olsun cok özledim seniiiiii.
Ayyyy ne güzel olurdu Kayseri.. Ama biz anca İzmite kadar gidiyoruz

ayyy ausssss anılarım depreşti bende çok arardımmmmmm

Bende itiraf ediyorum ...sene 90 lar tarkanın 900 lü hattını aramıştım ..kaç hatırlamıyorum .
Ay sonu faturası ile beraber babam ve ben artık başka dünyaların insanıydık

Biz milleti arayıp arayıp kapatmıştık bir gün. Ne beddua almışızdır Allah muhafaza Bir de milleti arayıp şarkı dinlettiriyorduk. Emrahı dinlettiğimizi hatırlıyorum, ay sapıkkk gibi yaaa
Aus sen bana geçenlerde Sertap Erenerin yeeeee, ooovv yee şarkısını hatırlattın canım.. O gün bugündür onunla özdeşleştirdim seni

Hahaah bizde geceyarıı arar saat kaç diyee sorardık platonike dertli şarkılar aşuklardan gidenn heyy gidii heyy az değilmişizz

yaaaa ne fenasınızzz

Ne güzel işte ...İzmit demek aus demek
A doğru sen İzmitteydin Bizim pek vaktimiz olmaz eğitimden ama çok sevindim, en azından bir gün buluşma imkanımız olabilir
Ayy izmit benim için HUZUR KENT İstanbulun kaosundan dolayı hep izmite kaçasım geliyor. Kaos maus ama istanbuldan da çok uzağa gidemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…