Yaaaa onu bendee çokk yaptımm tatlımmm annem babamm soğuk karkışş yaz demeden götürrülerdii beni hepp lakin en güzel yerinde jeton biterdii geç atarsamda başka masala geçerdiAyyy Adile Naşit deyince aklıma eşimin bir anısı geldi ... hatırladıkça gülerim . Yazmazsan bir yerim şişerAllah muhafaza Cuma üzeri şişmeyeyim
Şimdi benim adam 7-8 yaşlarındaymış ... O zaman ankesörlü telefonlar var her yerde . Elinde jetonlar ...sırada bekliyor .Havada buz . Öndeki iki kadıncağız ''ayy canım anneni mi arayacaksın , hadi sen önce geç demişler ''
Eşim elinde bir sürü jeton girmiş ... 166 yı çevirmişBaşlamış Adile Naşitin masal hattından masal dinlemeye
Kadınlar anlayınca topuklayarak kaçmış
Hahahhaaa enemmm uyanmışş pamıkkk prenseessHemen dedikodumu yap
Ayyyy ne güzel olurdu Kayseri.. Ama biz anca İzmite kadar gidiyoruzbetülcüm öncelikle yeni evin hayırlı olsun.sıkma canını.bugünlerde gecer meyvelerin yanına süt yogurdu unutma.
il dışımı ne olur kayseri olsun cok özledim seniiiiii.
hemde ne pammıkkkkk, pammıkkkşekerrrrHahahhaaa enemmm uyanmışş pamıkkk prenseess
Ayyyy ne güzel olurdu Kayseri.. Ama biz anca İzmite kadar gidiyoruz
Demirr ve pamıkkk aynı ağırlıktaymışşş bunu diyenin ayagına 1 kg demir düşmemiş olayı gibiii canımhemde ne pammıkkkkk, pammıkkkşekerrrr
Ayyy Adile Naşit deyince aklıma eşimin bir anısı geldi ... hatırladıkça gülerim . Yazmazsan bir yerim şişerAllah muhafaza Cuma üzeri şişmeyeyim
Şimdi benim adam 7-8 yaşlarındaymış ... O zaman ankesörlü telefonlar var her yerde . Elinde jetonlar ...sırada bekliyor .Havada buz . Öndeki iki kadıncağız ''ayy canım anneni mi arayacaksın , hadi sen önce geç demişler ''
Eşim elinde bir sürü jeton girmiş ... 166 yı çevirmişBaşlamış Adile Naşitin masal hattından masal dinlemeye
Kadınlar anlayınca topuklayarak kaçmış
Bende itiraf ediyorum ...sene 90 lar tarkanın 900 lü hattını aramıştım ..kaç hatırlamıyorum .
Ay sonu faturası ile beraber babam ve ben artık başka dünyaların insanıydık
Bende itiraf ediyorum ...sene 90 lar tarkanın 900 lü hattını aramıştım ..kaç kez hatırlamıyorum .
Ay sonu faturası ile beraber babam ve ben artık başka dünyaların insanıydık
Hahaah bizde geceyarıı arar saat kaç diyee sorardıkBiz milleti arayıp arayıp kapatmıştık bir gün. Ne beddua almışızdır Allah muhafazaBir de milleti arayıp şarkı dinlettiriyorduk. Emrahı dinlettiğimizi hatırlıyorum, ay sapıkkk gibi yaaa
Aus sen bana geçenlerde Sertap Erenerin yeeeee, ooovv yee şarkısını hatırlattın canım.. O gün bugündür onunla özdeşleştirdim seni
BAşrol oyuncumuza Allah güç kuvvet versinÖğleden sonra davetli olduğum d.günü partisinde yok yok olacak .
Bugün Azmin Zaferi adlı filmin baş rol oyuncusu olacağımmmm o masada
girersin betülüm takıl bana..ayyy inşallah ben de aynı moda girerim yine hemen
yaaaa ne fenasınızzzbizde arardık mesela diyalok şu
-- alo ahmety bey ile görüşebilirmiyim ?
--- yanlış oldu öyle birisi yok
tam 3 kez arardık sonra içimizden bir erkek arayıp
-aloo ben ahmet beni arayıp soran varmı ?
karşı taraf hönkk olurduu
ahahahaha ay ne feciiii
A doğru sen İzmitteydinNe güzel işte ...İzmit demek aus demek
bizde arardık mesela diyalok şu
-- alo ahmety bey ile görüşebilirmiyim ?
--- yanlış oldu öyle birisi yok
tam 3 kez arardık sonra içimizden bir erkek arayıp
-aloo ben ahmet beni arayıp soran varmı ?
karşı taraf hönkk olurduu
ahahahaha ay ne feciiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?