Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay gözün aydın aynura

Selam güzeller .

Sabah biraz halsiz hissettim kendimi ev ahslisi kahvaltı yaparken geri yattım. O satlerde uyuyunce geri kalkamıyorum bi türlü . Kalktım ne çok açıkmışım
Neyseki cıs yemedim ya bu iradem digerr günlerde niye yok gele geçen hafta sonu tozutmasam şimdi ne güzel kilo vermiş 6 lı rakamları görmüş olacaktım

Ausum bana hafta sonu gardiyanlık yap mutlaka menü iste göz açtırma benden sana izin

Anaaaam Sertab la da hiç benzemeyiz Bi kilomuz aynı

Kız tek eğlencemiz telefon sapıklığıydı

İzmit güzel Karamürsel daha güzel canım ...her zaman beklerim

N Nana beğene beğene geliyor, en sonunda benim menüye gelince bayılmasından korkuyorum
Şamarı yemeden kaçayım ben

Yakın gözlüğümü takıp peşindeyim canım

2 karar 3 zarar demişler porsiyonu geçmeyiniz efenim

Vay topik telefon sapıklarıyla doluymuşta haberimiz yokmuş

Ya ben küççükkende şimdiki gibi agır aplaydım heç öyle yaramazlıkların neyin olmadı
Ohooo benn fenaydımm canım tek katlı mahalleydi komşuların bahçere dalardık gecee evde bir sürü var ama daldaki daha güzell sabahtaa gül bahçelerine mğretmene cici gözükücezzz yaa

Hayırlı olsun canım güle güle otut

onu baya bi denedim ama olmuyo, şekerim düşüyo titreme geliyo ondan sonrada kendime gelene kadar ne yesem diye gözüm dönüyo
Ahanda şimdi tv de ayça kaya dediki sütlü kahve :) şeker istegini en iyi alan yiyeceklerdenmiş . Sütte baya karbonhidrat var çünki

Hahahha ömürsünn canımm miskette oynardımm 9 taşta
Onu bizde yapardık . Eskiden mahalleler böyle degildi gece bile saklamb oynardık . Hele bi kere annem banyo yaptırmak için çagırıyo oyun nekadar tatlı geldiyse gitmedim sobra kötekle banyoya görürmüştü anacım . Ay bizim dönem çoçuklugunu yaşadı ama şimdiki çoçuklar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…