Ay gözün aydın aynuraOyyy bebisim sen bi ara 65deydin sankim...olsun verirsin insallah dogurduktan sonra...ben de vallaha tum gun bosum...bi tek tum gun tel.elimde dolasmayayim diye girmiyom buraya...gelirsem baglanirsam normal hayatimin yerini KK alir...ama her geldiyumde aiyorum ne kadar ozlediyimi....size bi haber vereyim...evdeki dul gorumcem vardiya kocaya kacti
Biz milleti arayıp arayıp kapatmıştık bir gün. Ne beddua almışızdır Allah muhafazaBir de milleti arayıp şarkı dinlettiriyorduk. Emrahı dinlettiğimizi hatırlıyorum, ay sapıkkk gibi yaaa
Aus sen bana geçenlerde Sertap Erenerin yeeeee, ooovv yee şarkısını hatırlattın canım.. O gün bugündür onunla özdeşleştirdim seni
bizde arardık mesela diyalok şu
-- alo ahmety bey ile görüşebilirmiyim ?
--- yanlış oldu öyle birisi yok
tam 3 kez arardık sonra içimizden bir erkek arayıp
-aloo ben ahmet beni arayıp soran varmı ?
karşı taraf hönkk olurduu
ahahahaha ay ne feciiii
A doğru sen İzmitteydinBizim pek vaktimiz olmaz eğitimden ama çok sevindim, en azından bir gün buluşma imkanımız olabilir
Ayy izmit benim için HUZUR KENTİstanbulun kaosundan dolayı hep izmite kaçasım geliyor. Kaos maus ama istanbuldan da çok uzağa gidemiyorum
Selam güzeller .
Sabah biraz halsiz hissettim kendimi ev ahslisi kahvaltı yaparken geri yattım. O satlerde uyuyunce geri kalkamıyorum bi türlü. Kalktım ne çok açıkmışım
Neyseki cıs yemedimya bu iradem digerr günlerde niye yok gele geçen hafta sonu tozutmasam şimdi ne güzel kilo vermiş 6 lı rakamları görmüş olacaktım
Ausum bana hafta sonu gardiyanlık yap mutlaka menü iste göz açtırma benden sana izin
Eyvahhh şimdiden vazmı geçsem aceba
Yakın gözlüğümü takıp peşindeyim canım
2 karar 3 zarar demişlerevetaeben görmesin
ben normalde meyvayı çok severim,uzun süre kendmi tututum yemedim ama bazen açlık krizlerim gelince (sanırım sinirsel açlıktı dünkü) meyvaya sarılıyorum ama bugün böyle olmaz
onu baya bi denedim ama olmuyo, şekerim düşüyo titreme geliyo ondan sonrada kendime gelene kadar ne yesem diye gözüm dönüyo2 karar 3 zarar demişlerporsiyonu geçmeyiniz efenim
Ohooo benn fenaydımm canım tek katlı mahalleydi komşuların bahçere dalardık gecee evde bir sürü var ama daldaki daha güzellVay topik telefon sapıklarıyla doluymuşta haberimiz yokmuş
Ya ben küççükkende şimdiki gibi agır aplaydım heç öyle yaramazlıkların neyin olmadı
Hayırlı olsun canım güle güle otutBetulina .!.:evet malesef çok gelemiyorum ve biliyorum ki birlikten uzaklaşınca şeytana uymak kolay oluor. İşler çok yoğun, o yoğunlukta internette durmadan ev ara, tel aç, akşam koşa koşa git eve bak.. Saat 9.30 da evin yolunu zor buluyorum. Bu cumartesi pazar ildışı eğitimim var amaaaann hepsini düşününce çok geliyor
Ama inşallah ev bulduk, accuk pahalı geldi ama çok merkezi oldu. Hayırlı kılsın RABBİMBoya badana derken gelecek hafta taşınırız inşallah
Ahanda şimdi tv de ayça kaya dediki sütlü kahve :) şeker istegini en iyi alan yiyeceklerdenmiş . Sütte baya karbonhidrat var çünkionu baya bi denedim ama olmuyo, şekerim düşüyo titreme geliyo ondan sonrada kendime gelene kadar ne yesem diye gözüm dönüyo
Evet dvet sende o potansiyeli gördüm dolymOhooo benn fenaydımm canım tek katlı mahalleydi komşuların bahçere dalardık gecee evde bir sürü var ama daldaki daha güzellsabahtaa gül bahçelerine mğretmene cici gözükücezzz yaa
Hahahha ömürsünn canımm miskette oynardımm 9 taştaEvet dvet sende o potansiyeli gördüm dolym
Onu bizde yapardık . Eskiden mahalleler böyle degildi gece bile saklamb oynardık . Hele bi kere annem banyo yaptırmak için çagırıyo oyun nekadar tatlı geldiyse gitmedimHahahha ömürsünn canımm miskette oynardımm 9 taşta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?