Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hahahhaha uykunda kulaklarını cinlatcazzz
Zaten anca yarım saat uyuyamadım, sebebi anlaşıldı

Kiz nanam sen beni tanimiyon mu neden selamimi almadin?
Canım geçmişi oluşmamıştım

Etkisi var bence de masum .
Bende de kabus furyası uyuyamama başladı 3 gecedir .

Sabah sabah oluyor bazen ...afyonum patlamadan pek muhatab olmam ben
Banada çarptı geçti

Bana meyve zararsız gelir hep ama konunun duayeni aeben bu kadar meyve miktarını hep eleştiriyor menüde ...vardır bir bildiği mutlaka
Meyvede şeker gerçeği azinsanamaz

Ve yiyerek daha çok strese giriyorsun

Donemiyorum koltuk çok dar

Hahahha kaçkınımm canım nana bizi sağlamm haydarlıcakk vereni alanı sabit kalanı
Beni hep kötü göster sen

Tatlım meyve gerçeği var, aşağıda betuş için porsiyon resmini atacağım. Bu betusun çok büyük sorunu

Alana sabite lafım yokta ...mis gibi verene kazan kaldırırız
Öyle mi

Tatlısı işte sana yukarıda meyve değişimi.
3 kuru incir
1 kuru kayısı
1 elma
1kuru incir
1 elma
1 muz
1 armut
=8 porsiyon meyve...
Vücuduna bu eziyet neden?
Bunu niye yapıyorsun? Normalde 6 öğünün var ama 8 porsiyon meyve var? Ki 2 porsiyondan fazlası diyette onerilmiyor meyve sekerinden dolayi. Hele ki muz hiç tavsiye edilmiyorken. Şuan şoktayim.
Sana kızıyorum ama bu artı ile geleceğim dediğin için değil yarın istersen eksi 2 ile gel yinede kızcağım. Senin kendine yaptığını ben affetmiyorum

Canim ben azeriyim de bizde o kelime gayet normal bi sey...yani bosanmis kadina diyorlar...sizde galiba farkli...
Canım bu bizde de aynı anlama geliyor ama pek hoş bir ifade olarak kabul edilmiyor. Bunun yerine eşinden ayrılmış ifadase daha iyi sanki

Kuş kadar yesem Bende sıska kalırdım

Yavrum bu elma/muz/armut bildiğimiz elma muz armut mu ?
Bu artık boyut değiştirmiş

Kaptanım 4 günlük diyetin 2. Günü sadece öğlenle akşamı birleştirdim malesef
Hâlâ onaylamiyorum canım ausencia açıklamış zaten nedenini
Az yedin ya ona diyor ahum bende 4 günlük diyette dedim . Nana da ... öğün atlayıp az porsiyon yemene dedi .

İmza

Olaya görgü şahidi

Hahahhaaa enemmm uyanmışş pamıkkk prenseess
Prensim yok ama telefonum öperek uyandırdı

Yaaa kuzumm hele hıdırellezdee ne kadar atladımsa ateştenn zenci futbolcuu gibi hatta saçların bir kısmıı yanmışşş kafama taslaa vuraa vuraa yıkamıştıı anamm hepp ondan eser kaldıı böylee

Kuru meyve kutumu iş masamdan kaldırdım. Bugün meyve ve şekerli hiç birsey yemiyeceğim inşallah Ve artık gün de 1 taze, 2 kuru meyvenin üstüne çıkmayacağım inşallah

Günaydınnn o zamannn güzellikkk dağ filmii çok güzel diyorlar gitseydinn kız yemez içmezdinn eğlenrdiniz

Günaydınnn o zamannn güzellikkk dağ filmii çok güzel diyorlar gitseydinn kız yemez içmezdinn eğlenrdiniz
Hafta sonu insaAllah tatliş önerin için teşekkürler canısı yarında ailemle gezmeye gidicem ♡♡♡ ohhh sefamm olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…