Zaten anca yarım saat uyuyamadım, sebebi anlaşıldıHahahhaha uykunda kulaklarını cinlatcazzz
Canım geçmişi oluşmamıştımKiz nanam sen beni tanimiyon mu neden selamimi almadin?
Banada çarptı geçtiEtkisi var bence de masum .
Bende de kabus furyası uyuyamama başladı 3 gecedir .
Sabah sabah oluyor bazen ...afyonum patlamadan pek muhatab olmam ben
Meyvede şeker gerçeği azinsanamazBana meyve zararsız gelir hep ama konunun duayeni aeben bu kadar meyve miktarını hep eleştiriyor menüde ...vardır bir bildiği mutlaka
Ve yiyerek daha çok strese giriyorsunherkese hayırlı sabahlar, hayırlı bir gün diliyorum
çok haklısın.. Bu hafta aşırı aşırı meyve yedim. dün öğlen fazlaca kuru incir ve kayısı yedim, akşamda dayanamadım meyve yedim sonrada gece üzüntümden uyuyamadımŞu sıralar çok stres var hayatımda, galiba meyve ile hayatımı tatlandırmaya çalışıyorum. Zannımca yarın sabah eksi çıkamayacağım ve dün geceden beri çok üzgünüm Üzüntümü atıp yola devam etmek istiyorum, çünkü üzüntü ve stres bende resmen yemeye davet çıkarıyor
Donemiyorum koltuk çok dar
Beni hep kötü göster senHahahha kaçkınımm canım nana bizi sağlamm haydarlıcakk vereni alanı sabit kalanı
Tatlım meyve gerçeği var, aşağıda betuş için porsiyon resmini atacağım. Bu betusun çok büyük sorunuHe üzüntü ve stres yemek yedirsin ...sonra yediğin yemekler kilo aldırsın ..sonra aldığın kilolar daha çok üzüntü stres yapsın ... sonra o daha çok üzüntü stres daha çok yedirsin
Betüüüüüüüül , tellioğlum ..hadi 7 lilere çok az kaldı .
Derdin sıkıntın ne ise , yediklerimiz ilaç olmuyor .
Menülerin gayet iyiydi bu hafta ..sadece meyven çoktu ..ben artı göreceğini düşünmüyorum canım
Öyle miAlana sabite lafım yokta ...mis gibi verenekazan kaldırırız
Tatlısı işte sana yukarıda meyve değişimi.
3 kuru incir
1 kuru kayısı
1 elma
1kuru incir
1 elma
1 muz
1 armut
=8 porsiyon meyve...
Vücuduna bu eziyet neden?
Bunu niye yapıyorsun? Normalde 6 öğünün var ama 8 porsiyon meyve var? Ki 2 porsiyondan fazlası diyette onerilmiyor meyve sekerinden dolayi. Hele ki muz hiç tavsiye edilmiyorken. Şuan şoktayim.
Sana kızıyorum ama bu artı ile geleceğim dediğin için değil yarın istersen eksi 2 ile gel yinede kızcağım. Senin kendine yaptığını ben affetmiyorum
Canım bu bizde de aynı anlama geliyor ama pek hoş bir ifade olarak kabul edilmiyor. Bunun yerine eşinden ayrılmış ifadase daha iyi sankiCanim ben azeriyim de bizde o kelime gayet normal bi sey...yani bosanmis kadina diyorlar...sizde galiba farkli...
Kuş kadar yesem Bende sıska kalırdımHeee vallahh tatlım zaten ben uzun zamandır vermediğimi vermişimmmüthiş enerjikimmm vallah Ya bende geçen hafta ödem vardı yadaa harbii bu diyet bana müthiş yaradıı kafamm karman çurmann ama sonuç güzellll
Bu artık boyut değiştirmişYavrum bu elma/muz/armut bildiğimiz elma muz armut mu ?
Hâlâ onaylamiyorum canım ausencia açıklamış zaten nedeniniKaptanım 4 günlük diyetin 2. Günü sadece öğlenle akşamı birleştirdim malesef
Az yedin ya ona diyor ahumbende 4 günlük diyette dedim . Nana da ... öğün atlayıp az porsiyon yemene dedi .
İmza
Olaya görgü şahidi
Prensim yok ama telefonum öperek uyandırdıHahahhaaa enemmm uyanmışş pamıkkk prenseess