havalar soğuk dikkat et üşütme,sana iyi gezmelerGünaydın hepinize şekerler ♡♡ ben bugün ev temizlemece ütü işlerimi halledeyimyarın uzunca bir aradan sonra annem babam ve kardeşimle gezmelere gidicez sefamız olsun insaAllah
Yaa ben oraya bayılyorumm abime gelince (akrabam) hep sağolsun oraya giderizz tee sincandankarar vermedik henüz tatlım♡♡
Teşekkür ederiz tatlımmmm
Kızzz şeker özele gel bi ♡♡Yaa ben oraya bayılyorumm abime gelince (akrabam) hep sağolsun oraya giderizz tee sincandansırf ben seviyorum diyee ama hommini gırtlak çok yediriyorrr orasıı
Saol tatlım dikkat ederim ♡♡havalar soğuk dikkat et üşütme,sana iyi gezmeler
Hemenn datlummm geleyimmKızzz şeker özele gel bi ♡♡
bende uzaktan uzaktan okuyup beğeniyorum napalım
En sağlıklısı bu, kendin için uygula bunu lütfenKuru meyve kutumu iş masamdan kaldırdım. Bugün meyve ve şekerli hiç birsey yemiyeceğim inşallahVe artık gün de 1 taze, 2 kuru meyvenin üstüne çıkmayacağım inşallah
Ben senle konuşmuyorumbende uzaktan uzaktan okuyup beğeniyorum napalım
Kız tatlımmmm nasıl kıyarım sana ben, can can ♡♡♡♡Hemenn datlummm geleyimmdövmicenn dimiii
Amanadaaamann hanimiş alıngann kaptanımızz
Kız tatlımmmm nasıl kıyarım sana ben, can can ♡♡♡♡
aaa neden noldu şimdiBen senle konuşmuyorum
Hanimiş tatlişimmm güzel kaptanımmmm canımmmm
walla ben su içerken bile bi tuhaf oluyom sanki orucum bozulacak okadar yaniiii
benim kide dün gel sana şurdan döner ısmarlayım gel şurda kuzu haşlama yedireyim damarıma damarıma bastı ama yemedim öyle olunca da öğlen kaçtı N Nana kaptanımda kızdısanada tebriklerrr kelebekimm, bu kocalarıda napmak laızm bilmedimm
adamlar diyet bozduracak cinstenn yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?