keçipatisi gerçekten olmamışGünaydın güzellikler
N Nana bugüne kadar ki bütün emeklerin için hakkını helal et kaptanım
Ausencia hayırlı uğurlu olsun kaptanlığın
Dünkü menüm
Sabah tambuğday ekmeğine sucuklu yağsız tost, beyaz peynir, 2 çk vişne reçeli, çay
Öğle tonbalıklı salata
Ara 1 ayva
Akşam tavuklu bamya pişirmiştim ama saat 5te kalktım keçipatisi denen hamurlardan yaptım ve yedim
1,5 lt limon-zencefil-çubuk tarçın-karanfilli su
1,5 lt kadar su
Aaaa aaaa ben de 2014un ocak ayinda girdim takima.eylulde mezun oldum.gonca kaptandi benim zamanimda.beril de yardimci...
Hadi ev ahalisi seni bekliyordur...kalk kalk...benim de mutfak dokuluyor...kalkayim yoksa kv cok gecmez bi laflar sokar
Benim kv yi eski kizlar bilir
takım üyeleri olarak bu kadar gönüllü,kendini adamış ve zaman geçmesine rağmen hala burda olan,birbirine destek veren kaptanlarımız (_AYNURA_ N Nana ve çiçeği burnunda yeni kaptanımız Ausencia ) olduğu için,bizde çok şanslıyız ,bu şansımızı iyi değerlendirip hedefe ulaşarak onların emeklerinin karşılığını vermeliyiz diye düşünüyorum,hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
29 eylülden itibaren
Günaydın, anca kalkabildim
Hayrli olsn aus abla
Günaydın güzellikler
N Nana bugüne kadar ki bütün emeklerin için hakkını helal et kaptanım
Ausencia hayırlı uğurlu olsun kaptanlığın
Dünkü menüm
Sabah tambuğday ekmeğine sucuklu yağsız tost, beyaz peynir, 2 çk vişne reçeli, çay
Öğle tonbalıklı salata
Ara 1 ayva
Akşam tavuklu bamya pişirmiştim ama saat 5te kalktım keçipatisi denen hamurlardan yaptım ve yedim
1,5 lt limon-zencefil-çubuk tarçın-karanfilli su
1,5 lt kadar su
Ne olmus guzelime?haftasonunu bos evde gectiyinde ben de hic sevmem bunalima girerim...haftaicini daha cok severimBen niye tatil tatil depresyona girdim yaaa
Evvvet guzelim...gercekten sizin gibi uyeler sayesinde bizim de basardiklarimiz.. ama herzaman soylerim 7.takim cok az uye icin gelib gecicidir...cogumuzun hayatinda vazgecilmezidir...takım üyeleri olarak bu kadar gönüllü,kendini adamış ve zaman geçmesine rağmen hala burda olan,birbirine destek veren kaptanlarımız (_AYNURA_ N Nana ve çiçeği burnunda yeni kaptanımız Ausencia ) olduğu için,bizde çok şanslıyız ,bu şansımızı iyi değerlendirip hedefe ulaşarak onların emeklerinin karşılığını vermeliyiz diye düşünüyorum,hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Canim ben leptine dayali diyet yapiyorum...o yuzden 2kere yiyorum ama patlayana kadarHa çıkmadan :))))
Menümde kaçamak yok güzel_AYNURA_ ama sabah ve akşam iki öğün az ..sende çok iyi biliyorsun .
Öğün atlamamaya özen gösterelim . Aralara bir şeyler sıkıştıralım .
Böylece hain ve yavaş ilerleyen metabolizmayı biz yenelim .
Bu sefer kesseniz de çıktım
Eskidin artık, bir de 1 ay diye kendini yeni gosteriyorWooowww o kadar oldu mu beeee ... peh eskimiş bende
Kim bilir kaçta yattın(haydar denemesi 2 . denek yine nana )
Hosbuldum canim ablam...seni bilenler biliyo bilmeyenlerde oyrenir insallah...cok seviyoz senitünaydın...... geçmişe şöyle kısaca baktım umarım herkes iyidir ? öncelikle @Daydream15 hülyam başın sağolsun bitanem rabbim gani gani rahmet etsin hepinize sabır güç versin söylenecek çok söz varsada sözün bittiği boğazımıza düğümlendiği son nokta
2gündür gelemiyorum yarım yamalak baktım herşeye kilo veren veremeyen herkesi emekleri için kutlarım bu emek işidir_AYNURA_ _ canım kaptanım hg din özlemişim hepinizi koza16 hoş din çitlembiğim
N Nana sevgili kardeşim sen kaptanlığı bırakmak istemişsin elbette sebebi vardır sormayacam bile çünkü insanların özel hayatlarının bir bölümünü bilebiliyoruz seninde illaki bir özel nedenin vardır biliyorum ve seni sevdiğimizi ve değer verdiğimizi biliyosun
Ausencia canım kaptanlığın hayırlı olsun ve bu hafta verdiğin kilodan dolayı kocaman alkış
gözüme bişey takıldı söylemeden geçemeyecem söylemessem dilim şişer biliyom @masumm ve bir arkadaş daha sanırsam zayıflama ürünü almış yada alacak hatta cromdan bahsedilmiş şöyle gözüme çaldı elinizi ayağınızı öpeyim böyle ürünler almayın bir sağlıkçı olarak vereceği zararları buraya yazmamak için zor tutuyorum kendimi lütfen içmeyin böyle ürünler başaramıyorsanız kilo vermeyi lütfen bir diyetisyene gidin mutlaka tahlilerinizi yaptırın ve az yemeyin az yiyeyerk kilo verilmez düzgün sağlıklı beslenerek veriliyor kilolar bunun en iyi örneği benim yaşım itibariyle ve bir sürü sağlık sorunum olmasına rağmen 7ayda 20 kilo verdim verilebiliyor vermek marifet değil korumak marifet tabi ben başaramadım ama genede kendimi kutluyorum arada kafama vursamda
gelir gelmez bir polemiğin içine dahil oldum ama buradan gitmek bana yaramıyor biliyorum beni tanıyanlar bilirler alınganımdır ama asla kin tutmam kimseyi kırmak istemem kırdımsa kaçgün kahrederim o yüzden kusuruma bakmayın yeni tanıyanlarda beni anlarlar zaman içinde çok konuşmuşum destan yazdım ellam yeter gidem iyi hafta sonları.atladığım bişey varsa kusura bakmayın.
Yaşlı bir kadınım bentünaydın...... geçmişe şöyle kısaca baktım umarım herkes iyidir ? öncelikle @Daydream15 hülyam başın sağolsun bitanem rabbim gani gani rahmet etsin hepinize sabır güç versin söylenecek çok söz varsada sözün bittiği boğazımıza düğümlendiği son nokta
2gündür gelemiyorum yarım yamalak baktım herşeye kilo veren veremeyen herkesi emekleri için kutlarım bu emek işidir_AYNURA_ _ canım kaptanım hg din özlemişim hepinizi koza16 hoş din çitlembiğim
N Nana sevgili kardeşim sen kaptanlığı bırakmak istemişsin elbette sebebi vardır sormayacam bile çünkü insanların özel hayatlarının bir bölümünü bilebiliyoruz seninde illaki bir özel nedenin vardır biliyorum ve seni sevdiğimizi ve değer verdiğimizi biliyosun
Ausencia canım kaptanlığın hayırlı olsun ve bu hafta verdiğin kilodan dolayı kocaman alkış
gözüme bişey takıldı söylemeden geçemeyecem söylemessem dilim şişer biliyom @masumm ve bir arkadaş daha sanırsam zayıflama ürünü almış yada alacak hatta cromdan bahsedilmiş şöyle gözüme çaldı elinizi ayağınızı öpeyim böyle ürünler almayın bir sağlıkçı olarak vereceği zararları buraya yazmamak için zor tutuyorum kendimi lütfen içmeyin böyle ürünler başaramıyorsanız kilo vermeyi lütfen bir diyetisyene gidin mutlaka tahlilerinizi yaptırın ve az yemeyin az yiyeyerk kilo verilmez düzgün sağlıklı beslenerek veriliyor kilolar bunun en iyi örneği benim yaşım itibariyle ve bir sürü sağlık sorunum olmasına rağmen 7ayda 20 kilo verdim verilebiliyor vermek marifet değil korumak marifet tabi ben başaramadım ama genede kendimi kutluyorum arada kafama vursamda
gelir gelmez bir polemiğin içine dahil oldum ama buradan gitmek bana yaramıyor biliyorum beni tanıyanlar bilirler alınganımdır ama asla kin tutmam kimseyi kırmak istemem kırdımsa kaçgün kahrederim o yüzden kusuruma bakmayın yeni tanıyanlarda beni anlarlar zaman içinde çok konuşmuşum destan yazdım ellam yeter gidem iyi hafta sonları.atladığım bişey varsa kusura bakmayın.
aaaaa nasıl unutmuşum yaşlı bir kadınım demeyiYaşlı bir kadınım ben
bende seni seviyorum aynuram en fazla kahrımı cekensin biliyom bazen düşünüyomda ne kahrımı çektiniz hepiniz hakkınızı helal edin.Hosbuldum canim ablam...seni bilenler biliyo bilmeyenlerde oyrenir insallah...cok seviyoz seni
O nasil laf ablasiii...helal tabiki...beni bilirsin hak edene dibine kadar sabrim var...bende seni seviyorum aynuram en fazla kahrımı cekensin biliyom bazen düşünüyomda ne kahrımı çektiniz hepiniz hakkınızı helal edin.
Videodaki kadın çok mantıklı konuşuyor cidden. Dünyada ve ülkemizde hem fazla kilolu olmak hem de obezite büyük sorun artık malesef
Ne olmus guzelime?haftasonunu bos evde gectiyinde ben de hic sevmem bunalima girerim...haftaicini daha cok severim
bende seni seviyorum aynuram en fazla kahrımı cekensin biliyom bazen düşünüyomda ne kahrımı çektiniz hepiniz hakkınızı helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?