Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın güzellikler

N Nana bugüne kadar ki bütün emeklerin için hakkını helal et kaptanım

Ausencia hayırlı uğurlu olsun kaptanlığın

Dünkü menüm
Sabah tambuğday ekmeğine sucuklu yağsız tost, beyaz peynir, 2 çk vişne reçeli, çay

Öğle tonbalıklı salata

Ara 1 ayva

Akşam tavuklu bamya pişirmiştim ama saat 5te kalktım keçipatisi denen hamurlardan yaptım ve yedim

1,5 lt limon-zencefil-çubuk tarçın-karanfilli su
1,5 lt kadar su

keçipatisi gerçekten olmamış
bamyanın yanına bide ayran yapsaydın miss gibi olurdu

Oooooo BDV lik kayınvalide

Gogo takım arkadaşım , güzel hemşiremdi benim zamanında . Hala yazışırız

29 eylülden itibaren

Wooowww o kadar oldu mu beeee ... peh eskimiş bende

Günaydın, anca kalkabildim

Kim bilir kaçta yattın (haydar denemesi 2 . denek yine nana )

Hayrli olsn aus abla

Güzel ervam ... hep beraber hayırlara doğru gidiyoruz inşallah

Teşekkürler canım

Hmmm keçi patisi ... bildiğin hamur kızartmasının masumlaştırılmış ismi 1 adet 106 cal imiş .... Artık ne kadar yedin , ne getirdi ne götürdü senden ...

Evvvet guzelim...gercekten sizin gibi uyeler sayesinde bizim de basardiklarimiz.. ama herzaman soylerim 7.takim cok az uye icin gelib gecicidir...cogumuzun hayatinda vazgecilmezidir...

Canim ben leptine dayali diyet yapiyorum...o yuzden 2kere yiyorum ama patlayana kadar...karatayin ekmekli hali diyelim

günaydın , güzel bir gün olsun
@Daydream15 ablam okudum çok üzüldüm başınız sağolsun allah kalanlarınıza uzun sağlıklı ömür versin , sabır versin inşallah
N Nana ve Ausencia ikinizede hayırlı olsun yeni durum , hiç gelemediğim için haberim olmadı sonuç mesajını gördüm sadece

18.11.2016
sabah : 1 bardak süt , 1 mandalina , 1 kuru incir , 1 kuru kayısı
öğle : 1 tavuklu salata , 1 maden suyu
ara : 1 kahve
akşam : 1 tabak makarna , salata , 1 dl kızarmış ekmek
su : 2 lt / az oldu
spor : yine akşama kadar dışarda yürüyüş

çoğu şeyi hallettik düğün için elbisemi felanda aldım ama bir yandan iş çok yoğun oturacak vakit bulamıyorum TEOG sınavına az kaldığı için sürekli soru çözüyoruz eksik tamamlıyoruz tenefüslerde bile , o kadar yoruluyorum ki bugün daha yeni uyandım aralıksız 12 saat felan uyumuşum

tünaydın...... geçmişe şöyle kısaca baktım umarım herkes iyidir ? öncelikle @Daydream15 hülyam başın sağolsun bitanem rabbim gani gani rahmet etsin hepinize sabır güç versin söylenecek çok söz varsada sözün bittiği boğazımıza düğümlendiği son nokta
2gündür gelemiyorum yarım yamalak baktım herşeye kilo veren veremeyen herkesi emekleri için kutlarım bu emek işidir _AYNURA_ _ canım kaptanım hg din özlemişim hepinizi koza16 hoş din çitlembiğim

N Nana sevgili kardeşim sen kaptanlığı bırakmak istemişsin elbette sebebi vardır sormayacam bile çünkü insanların özel hayatlarının bir bölümünü bilebiliyoruz seninde illaki bir özel nedenin vardır biliyorum ve seni sevdiğimizi ve değer verdiğimizi biliyosun
Ausencia canım kaptanlığın hayırlı olsun ve bu hafta verdiğin kilodan dolayı kocaman alkış
gözüme bişey takıldı söylemeden geçemeyecem söylemessem dilim şişer biliyom @masumm ve bir arkadaş daha sanırsam zayıflama ürünü almış yada alacak hatta cromdan bahsedilmiş şöyle gözüme çaldı elinizi ayağınızı öpeyim böyle ürünler almayın bir sağlıkçı olarak vereceği zararları buraya yazmamak için zor tutuyorum kendimi lütfen içmeyin böyle ürünler başaramıyorsanız kilo vermeyi lütfen bir diyetisyene gidin mutlaka tahlilerinizi yaptırın ve az yemeyin az yiyeyerk kilo verilmez düzgün sağlıklı beslenerek veriliyor kilolar bunun en iyi örneği benim yaşım itibariyle ve bir sürü sağlık sorunum olmasına rağmen 7ayda 20 kilo verdim verilebiliyor vermek marifet değil korumak marifet tabi ben başaramadım ama genede kendimi kutluyorum arada kafama vursamda
gelir gelmez bir polemiğin içine dahil oldum ama buradan gitmek bana yaramıyor biliyorum beni tanıyanlar bilirler alınganımdır ama asla kin tutmam kimseyi kırmak istemem kırdımsa kaçgün kahrederim o yüzden kusuruma bakmayın yeni tanıyanlarda beni anlarlar zaman içinde çok konuşmuşum destan yazdım ellam yeter gidem iyi hafta sonları.atladığım bişey varsa kusura bakmayın.

Hosbuldum canim ablam...seni bilenler biliyo bilmeyenlerde oyrenir insallah...cok seviyoz seni

Yaşlı bir kadınım ben

Merhabaa hanımlar nasılsınız :)
Ausencia abla kaptanlığın hayırlı olsun senin olmana çok sevindim
N Nana senin yerin her zaman ayrı umarım buraları tamamen bırakmazsın

Videodaki kadın çok mantıklı konuşuyor cidden. Dünyada ve ülkemizde hem fazla kilolu olmak hem de obezite büyük sorun artık malesef
Bu arada benim kilom başlangıçta 88 olmasına rağmen ve boyum 170-172 olmasına rağmen kas oranım çok düşük yağ oranım çok yüksek çıktığı için morbid obez sınıfına girdiğimi söylemişti diyetisyen aslında görünüşte kimse bana obez demez ben de kendime demem ama vücudumda o kadar fazla yağ birikimi var ki demek... Aşırı sağlıksızım yani. Şimdi diyet yaparak yağ oranımı gitgide düşürüyorum yağ oranım 40 iken şu an 35 falan. İnşallah 70li kilolara gelince diyetisyene de danışıp spor salonuna başlayacam. Kas miktarımı artırırsam yağ oranım daha da düşer.

Ne olmus guzelime?haftasonunu bos evde gectiyinde ben de hic sevmem bunalima girerim...haftaicini daha cok severim

evim çok soğukkkkk delireceğim ya neden ısınmıyor bu ev? merkezi sistem tüm vanalar açık ama ısınmıyor. ve midem bulanıyorrrrrr

bende seni seviyorum aynuram en fazla kahrımı cekensin biliyom bazen düşünüyomda ne kahrımı çektiniz hepiniz hakkınızı helal edin.

ablam benim nasıl da özlemişim tirplerini bile ama yine kendine haksızlık ediyorsun valla yeni gelenler gerçek zannedecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…