Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım benim ...çok özleniyorsun . Gözlerim senin mesajlarını arıyor .

Hafta sonlarını iyi değerlendir , güzel dinlen .

Eskidin artık, bir de 1 ay diye kendini yeni gosteriyor

Bdv yi okudum gece , ama kimse bilmesin

Haydarcığım bana sokmez hatunu Bende, bknz;

Bdv yi unuttum ben ya ...muhteşem yorumlarımdan eksik kaldılar

Teşekkürler

Yazdıkların çok doğru ... Bunu bende zaman zaman dile getiriyorum . Benim mazimde de 35 e yakın bir yaşta ...9 ada 38 kilo var . Diyetisyenle .
Şimdi desen 40 geliyorum yine gidiyor kilolar .

Ama ...

Bazı arkadaşların metabolizması bizim kadar şanslı değil . Yemeyip , lokmalara bile dikkat edip , düzenli beslenip ...- göremeyince motivasyonları düşüyor .

Seninde dediğin gibi bunun hal yolu asla diyet ürünler /zayıflatma tuzakları değil . Diyetisyen gözetimi

Masumm da eminim iptal edecektir siparişini ...

Saadet canım teşekkürler

Aralık'ta bende vücut analizine girip , kas yağ vs..ölçümü yaptıracağım . Meraktayım açıkcası . Geçen sene Aralıkta 89.9 kilo ile %48 yağ

DelyDoly sen bu sabah o güzel günaydın mesajlarından kondurmadın mı buraya canım
Kuzummm sabaha kadar kabuslardaydımm açılışım olmadıı Eşimdee diyoo sabaha kadar söylendin durdun diyee evimi suriyeller basmıştıı heryerdee vardı he odada balkonumu yıkmışlar wc yi yıkmışlarr berbatt bi şeydii halaa etkisindeyimm

Yetişir yetişir ...daha twd sayfam var ...temizlik sayfam var
Ben sorarım 1 ay sonra, ben mesajlarla boğuşuyordum. Sadece bizim takım değil diğer gruplardakilerdende vardı, ne cektim ben bilirim. Şimdi gidip herkesle dedikodu yapacağım, rahatim ooohhh

Ay hayır olsun canım .... Bir şeyin etkisinde mi kaldın acaba ?

Bende bir ara evimi hep filler basıyor ...çekmecelerden bile yavru filler çıkıyor görüyordum

Ay hayır olsun canım .... Bir şeyin etkisinde mi kaldın acaba ?

Bende bir ara evimi hep filler basıyor ...çekmecelerden bile yavru filler çıkıyor görüyordum
Yaa benim arkadaş çocukluk sınırda görevlii o anlatıyor hepp ondan mıdır nedir anlamadımm Anlatttım ona hemen göndereyim dediii Kızzz senindeee rüyaa pek şekermişşşş bendekiler bu ev bizimmm diyorlardııı çata çat kavga ettimmm hee vallahhh ayılamadım dahaa

Kızlar lazer bitti eve gidicekyim
Arkadaşım aradı sinemaya gidelim mi dedi iyi madem dedim cocuklar yok kocada yok bi keyif yapayım dedim.

Moralim de bozuk aslında arkadaşımdan dolayı çok etkilendim ama o bir sure gorusmeyelim ara verelim dedi bende hiç gorusmeyelim dedim noktayı koydum çokta üzüldüm ama gidene bay bay en sevmefigimm sosyal medya tribi attı bana,ve ordan laf sokmaya başladı

Lazeri sormuş birisi ben cokemmunum ankaradaolan vara tavsiye edetim kefilin benim bittiyse herkesin biter

Aksama menunu yazarım iç açıcı değil

Hadi ben kaçar......

Aaaaaa kız nasıl arkadaş oo yanlış anlamada niye görüşmüyonuz bir süree tuhaff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…