Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tırstım

Lazeri ben sordum canım

Anlattığın durum da hiç hoş değilmiş . Kaç senelik arkadaşı bilmiyorum ama sosyal medya tribi katlanılacak gibi değil.

Menün neden öyle canım ya ...toparlamıştım sabah motiyi ?

Hahhahaa tırsaa kaptanı deryamm sevdiklerimizlee sıkıntı olmaz başımızın üstünde taşırızz çeçozlugumuz sevmediklerimize

Ausencia ablacım bende burayı özledim yeni arkadaşlar gelmiş hiç tanışamadım , herşey üstüste geldi haftasonuda temizlik işine girişiyoruz dinlenmek şöyle dursun inşallah bu haftadan sonra rahatlayacağım düğünde sınavda geçmiş olacak
Davina kuzum günler önce yazdığın mesajına yeni dönebiliyorum bende seni çokkk özledim takıma gelmeden önce daha çok konuşuyorduk
saydin78 vorones menülerede yorum yapamıyorum barim etiketleyinde beni o mesajları atlamayayım

slm o kadın dr ayça kaya endokrin uzmanı kendisi ve ben açıkçası ayça kayanın söylediklerini harfiyle uygulayamasamda hep mantıklı gelmiştir söyledikleri ve sürekli takip ederim bana mantıklı gelen herşeyide kaydedrim zihnime çünkü hayatımda yasak kelimesi benim en zayıf noktam yasak varsa ben kaçarım ama o hiçbişeyi yasaklamaz herşeyi yiyin ama porsiyon kontrolü yapın der. bu arada kilonuz çok değilmiş gerçekten ama madem yağ kitleniz fazla gerçekten hepimizin spora ihtiyacı var. plates sizin uygun olacaktır diye düşünüyorum tabiki diyetisyeniniz ve spor hocanız ne önerir bilmiyorum?umarım herşey gönlünüzce olur.....

gurban olurum gel bize ev hamam gibi dışarda 1haftadır yağan yağmurun ardından güneşli hava var gel gezeriz ben sana bakarım gellll.

bacım herkesin gerçekten farklı metobolizması var fakat burda olduğum sürece gözlemlediklerimden tek bir gerçek var şok diyet innnnnnnnnnnnsağlıklı beslenmek ve spor......... kilo vermekten çok sağlığımız daha önemli kilo veremiyorsak illaki bir yerde hata yapıyoruz mesela ben 2 öğün beslenirdim hiç aburcubur yok nerdeyse bi bakmışımki 85 olmuşum bir top gibi yuvarla beni boy kısa :))) baktımki benim metobolzima az beslenmekle kilo vermiyor az ve sık beslendim hayatımda yasak yok herşeyi yedim tek çıkardığım şey pilav makarna patetes onlarada bağımlılığım yoktu zaten tatlı sevmem hiç yemem değil ama aramam bu benim avantajlarımdı tek bağımlılğım ekmek onuda hiç bırakmadım hatta burda bayağı ekmek konusunda muhalefet bile oldum.herkes kendini deneme yanılmayla kendi metobolizmasını çözüyor kısaca

Bdv ahaha deli takipçiydim bi dönem. Bi de oraya takılınca ben de depresyona giriyorum ya. Bayadır oraya hiç bakmıyorum mutluyum

Haklısın zayıflamak için kafamıza göre takviyeler veya ilaçlar kullanmamalıyız, takviyeye ihtiyacımız varsa bunu tahlillerle tespit edip doktor kontrolünde kullanabiliriz. Bilinçsizce kullanıp vücudumuza başka zararlar vermek göze alabileceğimiz bir risk değil, umarız ki arkadaşlar da vazgeçer

Abla kesin çok daha iyi çıkacaktır yağ oranın. Hem baya kilo vermişsin hem de sağlıklı besleniyorsun :)

Ay hayır olsun canım .... Bir şeyin etkisinde mi kaldın acaba ?

Bende bir ara evimi hep filler basıyor ...çekmecelerden bile yavru filler çıkıyor görüyordum
Olaylar olaylar ben de ara sıra abidik gubidik rüyalar görürüm geçen gün mesela bi duyuru yapılıyormuş "bi felaket olucak önleminizi alın" diye. Felaketin ne olduğunu bilmiyoruz ama evden dışarı çıkmaya çalışıyoruz bi türlü çıkamıyoruz telefon şarj aleti yiyecek kıyafet derken eşyaları toplamaktan ve aa şunu unuttuk onu da alalım diye diye bi türlü çıkamıyoruz ben kızıyorum hadi çabuk olun hala evdeyiz diye ama kimse tınlamıyo beni çok stresli bi rüyaydı neden evden çıkmaya çalışıyoruz onu da anlamış değilim belki dışarıda bi felaket olucak kafamıza göre dışarı çıkıyoruz

Arkadaşınla neden görüşmeme kararı aldınız ki özel değilse? elbet bu noktaya gelinmişse bi sebep vardır ama sosyal medya tribi de hoş değil

Gideceğim en fazla yer... Iıımmm şey... Bi yerde bulamadım
Gideceğim tek yer havaalanı bana lazım yeni yaşam alanı diyorsun

Tamam kuzucum sende menune beni etiketle emi

littlecoffeedoc canımm işte konuşulanlar etkiliyor herhalde arkadaşım sınır karakolunda görevli her gün anlatıyorr ondan mıdr nedir bende etkilenmişim Senin rüyadaa çokk hoşmuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…