Yaa benim arkadaş çocukluk sınırda görevlii o anlatıyor hepp ondan mıdır nedir anlamadımmAnlatttım ona hemen göndereyim dediii Kızzz senindeee rüyaa pek şekermişşşş bendekiler bu ev bizimmm diyorlardııı çata çat kavga ettimmm hee vallahhh ayılamadım dahaa
Kızlar lazer bitti eve gidicekyim
Arkadaşım aradı sinemaya gidelim mi dedi iyi madem dedim cocuklar yok kocada yok bi keyif yapayım dedim.
Moralim de bozuk aslında arkadaşımdan dolayı çok etkilendim ama o bir sure gorusmeyelim ara verelim dedi bende hiç gorusmeyelim dedim noktayı koydum çokta üzüldüm ama gidene bay bay en sevmefigimm sosyal medya tribi attı bana,ve ordan laf sokmayabaşladı
Lazeri sormuş birisi ben cokemmunum ankaradaolan vara tavsiye edetim kefilin benim bittiyse herkesin biter
Aksama menunu yazarım iç açıcı değil
Hadi ben kaçar......
Hahhahaa tırsaa kaptanı deryamm sevdiklerimizlee sıkıntı olmaz başımızın üstünde taşırızz çeçozlugumuz sevmediklerimizetırstım
Lazeri ben sordum canım
Anlattığın durum da hiç hoş değilmiş . Kaç senelik arkadaşı bilmiyorum ama sosyal medya tribi katlanılacak gibi değil.
Menün neden öyle canım ya ...toparlamıştım sabah motiyi ?
Eskişehir aş gel kaçamak yaparızGideceğim en fazla yer... Iıımmm şey... Bi yerde bulamadım
Yok ya ben yapar mıyımKızz sağı solu mu kescennn heee
Eskişehir aş gel kaçamak yaparızSeninn şu sevdiğinden donass
Yok ya ben yapar mıyım
Yaparım
Ne olduğunu bilsen bunu söyler miydin bilmiyorumBiz yiyerek zayıflayanlardanız
Kazanııı kapıpp geldimm kaynatakkkKaptan gidiyor, arkasından konuşabiliriz
Kızz suss allah seniii netmeyeeNe olduğunu bilsen bunu söyler miydin bilmiyorum
slm o kadın dr ayça kaya endokrin uzmanı kendisi ve ben açıkçası ayça kayanın söylediklerini harfiyle uygulayamasamda hep mantıklı gelmiştir söyledikleri ve sürekli takip ederim bana mantıklı gelen herşeyide kaydedrim zihnime çünkü hayatımda yasak kelimesi benim en zayıf noktam yasak varsa ben kaçarım ama o hiçbişeyi yasaklamaz herşeyi yiyin ama porsiyon kontrolü yapın der. bu arada kilonuz çok değilmiş gerçekten ama madem yağ kitleniz fazla gerçekten hepimizin spora ihtiyacı var. plates sizin uygun olacaktır diye düşünüyorum tabiki diyetisyeniniz ve spor hocanız ne önerir bilmiyorum?umarım herşey gönlünüzce olur.....Merhabaa hanımlar nasılsınız :)
Ausencia abla kaptanlığın hayırlı olsun senin olmana çok sevindim
N Nana senin yerin her zaman ayrıumarım buraları tamamen bırakmazsın
Videodaki kadın çok mantıklı konuşuyor cidden. Dünyada ve ülkemizde hem fazla kilolu olmak hem de obezite büyük sorun artık malesef
Bu arada benim kilom başlangıçta 88 olmasına rağmen ve boyum 170-172 olmasına rağmen kas oranım çok düşük yağ oranım çok yüksek çıktığı için morbid obez sınıfına girdiğimi söylemişti diyetisyenaslında görünüşte kimse bana obez demez ben de kendime demem ama vücudumda o kadar fazla yağ birikimi var ki demek... Aşırı sağlıksızım yani. Şimdi diyet yaparak yağ oranımı gitgide düşürüyorum yağ oranım 40 iken şu an 35 falan. İnşallah 70li kilolara gelince diyetisyene de danışıp spor salonuna başlayacam. Kas miktarımı artırırsam yağ oranım daha da düşer.
gurban olurum gel bize ev hamam gibi dışarda 1haftadır yağan yağmurun ardından güneşli hava var gel gezeriz ben sana bakarım gellll.evim çok soğukkkkkdelireceğim ya neden ısınmıyor bu ev? merkezi sistem tüm vanalar açık ama ısınmıyor. ve midem bulanıyorrrrrr
ablam benim nasıl da özlemişim tirplerini bileama yine kendine haksızlık ediyorsun valla yeni gelenler gerçek zannedecek
bacım herkesin gerçekten farklı metobolizması var fakat burda olduğum sürece gözlemlediklerimden tek bir gerçek var şok diyet innnnnnnnnnnnCanım benim ...çok özleniyorsun . Gözlerim senin mesajlarını arıyor .
Hafta sonlarını iyi değerlendir , güzel dinlen .
Bdv yi unuttum ben ya ...muhteşem yorumlarımdan eksik kaldılar
Teşekkürler
Yazdıkların çok doğru ... Bunu bende zaman zaman dile getiriyorum . Benim mazimde de 35 e yakın bir yaşta ...9 ada 38 kilo var . Diyetisyenle .
Şimdi desen 40 geliyorum yine gidiyor kilolar .
Ama ...
Bazı arkadaşların metabolizması bizim kadar şanslı değil . Yemeyip , lokmalara bile dikkat edip , düzenli beslenip ...- göremeyince motivasyonları düşüyor .
Seninde dediğin gibi bunun hal yolu asla diyet ürünler /zayıflatma tuzakları değil . Diyetisyen gözetimi
Masumm da eminim iptal edecektir siparişini ...
Saadet canım teşekkürler
Aralık'ta bende vücut analizine girip , kas yağ vs..ölçümü yaptıracağım . Meraktayım açıkcası . Geçen sene Aralıkta 89.9 kilo ile %48 yağ
Bdv ahahaCanım benim ...çok özleniyorsun . Gözlerim senin mesajlarını arıyor .
Hafta sonlarını iyi değerlendir , güzel dinlen .
Bdv yi unuttum ben ya ...muhteşem yorumlarımdan eksik kaldılar
Teşekkürler
Yazdıkların çok doğru ... Bunu bende zaman zaman dile getiriyorum . Benim mazimde de 35 e yakın bir yaşta ...9 ada 38 kilo var . Diyetisyenle .
Şimdi desen 40 geliyorum yine gidiyor kilolar .
Ama ...
Bazı arkadaşların metabolizması bizim kadar şanslı değil . Yemeyip , lokmalara bile dikkat edip , düzenli beslenip ...- göremeyince motivasyonları düşüyor .
Seninde dediğin gibi bunun hal yolu asla diyet ürünler /zayıflatma tuzakları değil . Diyetisyen gözetimi
Masumm da eminim iptal edecektir siparişini ...
Saadet canım teşekkürler
Aralık'ta bende vücut analizine girip , kas yağ vs..ölçümü yaptıracağım . Meraktayım açıkcası . Geçen sene Aralıkta 89.9 kilo ile %48 yağ
Kuzummm sabaha kadar kabuslardaydımm açılışım olmadııEşimdee diyoo sabaha kadar söylendin durdun diyee evimi suriyeller basmıştıı heryerdee vardı he odada balkonumu yıkmışlar wc yi yıkmışlarr berbatt bi şeydii halaa etkisindeyimm
Olaylar olaylarAy hayır olsun canım .... Bir şeyin etkisinde mi kaldın acaba ?
Bende bir ara evimi hep filler basıyor ...çekmecelerden bile yavru filler çıkıyor görüyordum
Arkadaşınla neden görüşmeme kararı aldınız ki özel değilse?Kızlar lazer bitti eve gidicekyim
Arkadaşım aradı sinemaya gidelim mi dedi iyi madem dedim cocuklar yok kocada yok bi keyif yapayım dedim.
Moralim de bozuk aslında arkadaşımdan dolayı çok etkilendim ama o bir sure gorusmeyelim ara verelim dedi bende hiç gorusmeyelim dedim noktayı koydum çokta üzüldüm ama gidene bay bay en sevmefigimm sosyal medya tribi attı bana,ve ordan laf sokmayabaşladı
Lazeri sormuş birisi ben cokemmunum ankaradaolan vara tavsiye edetim kefilin benim bittiyse herkesin biter
Aksama menunu yazarım iç açıcı değil
Hadi ben kaçar......
Gideceğim tek yer havaalanı bana lazım yeni yaşam alanı diyorsunGideceğim en fazla yer... Iıımmm şey... Bi yerde bulamadım
Tamam kuzucum sende menune beni etiketle emiAusencia ablacım bende burayı özledim yeni arkadaşlar gelmiş hiç tanışamadım , herşey üstüste geldi haftasonuda temizlik işine girişiyoruz dinlenmek şöyle dursun inşallah bu haftadan sonra rahatlayacağım düğünde sınavda geçmiş olacak
Davina kuzum günler önce yazdığın mesajına yeni dönebiliyorum bende seni çokkk özledim takıma gelmeden önce daha çok konuşuyorduk
saydin78 vorones menülerede yorum yapamıyorum barim etiketleyinde beni o mesajları atlamayayım
Arkamızdan ah mi etti gelemedimKazanııı kapıpp geldimm kaynatakkk
Porsuk çayına atsa iyi, şehir dışına kadar kovalarKızz suss allah seniii netmeyeeporsuk çayına atar yeminlennn
Kız bunumu anladınGideceğim tek yer havaalanı bana lazım yeni yaşam alanı diyorsun
Galibaaaa ahh ettiii gittin gelmedinn kocaya kaçtın sandımmArkamızdan ah mi etti gelemedim
Porsuk çayına atsa iyi, şehir dışına kadar kovalar
Kız bunumu anladıngideceğim yer burası diyorum, gitmem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?