Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kpss de başarılar.
Arkadaş olayına üzüldüm insan yakın arkadaş olunca sevgiliden ayrılır gibi oluyor.

Günlüğe dönelim

hihihih valla arada ordan yazayım sana

Şapşik yaa

K

Kiyamammm kuzumaa gell uyuyalimm benimdee coookk varr

Otobüsteyim gözlerimi kocaman açtımki kapanmasın diye. Mayıştım yahu. Birde oturarak gidiyorum ayıptır söylemesi eve 10 dkya giderim hemen hazırlanıp doktora yetişmem lazım saat 5te randevu. Ordanda arkadaşlarla buluşcam.

Ohhhhh ohhh ancaaaa gezz senn hatunnn hee vallahh az degilsinn diyetisyenn sonuçlarını soylee meraktan catlarim benn

Ay canım abl çok teşekkür ederim nasıl cazip geldi teklifin bilemezsin rapor alıp gelesim geldi

Yerden ısıtma bu ev geç ısınıp geç soğuyor. Pislik tutucu filtre tıkanmış saati de kilitlenmiş ve kapanmış çalışmıyor sabah uyandım resmen buz gibi. Yönetici ustayı aradı o da şehir dışında. Aldım elime artık anahtarı söktum filtreyi temizleyip geri taktım. Devir daim sesi gelmeye başladı. Hafta içi de saat tamire gidecek servise.

Güya evlenirken elimi bile surmeyecegim hiçbir şeye demiştim bir buçuk yıl sonra sonuç ortada herife kalsam usta çağıracak da hafta içi biz çalışıyoruz Haftasonu gelecek de çatlarım ben ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…