Bunlar aksam yatmadan önce nutella kavanoz ü ekmekle gezerler. 4 yaşında cçocuk ya ne versen onu yer . Almış hazır kek illa da ye bunu dio. Ya dedim bırak bari o istesin cipsi keki kolayı sen verme . . Ne güzel senin gibi olmak isterdim. Ben de bi orta yol bulurm heralde yavrum bi ek gıdaya gecsinBen çocukları sağlıklı besliycem diye anam ağlıyor.ayda belki 1 kere makarna piser patates fırında meyvesuyu dalında.
Keki tambugdayunu ve pekmezle.o foto attığım cislarda glikoz şurubu olmayan aburcubur deposu.bi kutuda özel lolipop var belki ayda 2 kere yerler
Öyle valla . Bişey de denmio .yazık şimdiden morbid obez adayı çocuklarüzüldüm açıkçası. Her çocuğun bir kapasitesi var fazlasına ne gerek var ve o kadar pilav makarna erken yaşta şeker hastası adayı olma ihtimallerini artırır. Günah
off vero eşim evde abur cubur stogu yapıyorAha daaa benden birii yedikçe yemis ana bu ana napsinnn. .demiorummmm sana takımca o cıslar ı yemeee dioruz. Bacim sen rulokat dee ben anlariiıiiimmmm. O hanğiisii nasıl. .. tecrübem bakkal dükkanı gibim
kız vero sizin 6.ayınız dolmadı mı?Bunlar aksam yatmadan önce nutella kavanoz ü ekmekle gezerler. 4 yaşında cçocuk ya ne versen onu yer . Almış hazır kek illa da ye bunu dio. Ya dedim bırak bari o istesin cipsi keki kolayı sen verme . . Ne güzel senin gibi olmak isterdim. Ben de bi orta yol bulurm heralde yavrum bi ek gıdaya gecsin
Al benden de o kadar. Neyse sen bana yoldas kaderdas sin. Ben de her akşam o stoktan tabak hazirliom servis yapiom aynı tabaktan kendime de tabi. Hele kı daha hazirlar ken atiom ağzımaoff vero eşim evde abur cubur stogu yapıyor
her akşam rulokatlı çaylar içiyor karşımda çat çut yiyor.
zaten beni günaha sokan hep o
ama sopayı hakeden benim, regl dönemim böyle benim. durduramıyorum kendimi.
YA ben öyle dikkat edemiom.galiba. Ben yerken o da istio. Yoğurdun içiné kek kâtip ezip verdim bugün. .Öğlen.kız vero sizin 5.ayınız dolmadı mı?
ben başladım ufak ufak.
ama pek istekli değil maalesef. sütlü pirincli hazır mama haric pek istekli yemiyor. bir de yogurdu yedi az.
zamanla alışır inşallah.
ilk 2 yıl tuz ve şeker vermicem. alışmasın şekerli şeylere. sonra anası gibi rulokatlara bilmemnelere dayanamaz ilerde
Yarın havuclu bişi yapiyim haklsin tamamdirHavuçla başlayın ek gıdaya. Bal kabağı süper oluyo
evet kelebekim çok haklısınKedibochi sen ona bakma canım onlar zehir zehir ben çok işlenmiş ürün yemem.biskuvi kurabiye vs.bitter çikolata oda max 2 kare.
Kİz napiyim yazaamadım dunkunü. Bugün yazem bari dedim.
Havuçla başlayın ek gıdaya. Bal kabağı süper oluyo
aslında 6 ay demek istemiştim.YA ben öyle dikkat edemiom.galiba. Ben yerken o da istio. Yoğurdun içiné kek kâtip ezip verdim bugün. .Öğlen.
Akşam da biz yemek yerken sotenin suyuna ekmek ezip verdim bi kaç kaşık ..aglio du vermeyince. Açtı galiba.
Ben de bi gün veriosam bı gün vermiom bişi. . 6 ay bitsin bakalim. Henüz bi düzen yok
ah kelebekim dokturum oglanı da kendine benzeticek bu kızvorones yapma gözünü seveyim.5 aylık kek verme et suyu asla.ilerde sindirim ve metabolizma problemi yaşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?