Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bunlar aksam yatmadan önce nutella kavanoz ü ekmekle gezerler. 4 yaşında cçocuk ya ne versen onu yer . Almış hazır kek illa da ye bunu dio. Ya dedim bırak bari o istesin cipsi keki kolayı sen verme . . Ne güzel senin gibi olmak isterdim. Ben de bi orta yol bulurm heralde yavrum bi ek gıdaya gecsin

Öyle valla . Bişey de denmio .

Aha daaa benden birii yedikçe yemis ana bu ana napsinnn. . demiorummmm sana takımca o cıslar ı yemeee dioruz. Bacim sen rulokat dee ben anlariiıiiimmmm. O hanğiisii nasıl. .. tecrübem bakkal dükkanı gibim
off vero eşim evde abur cubur stogu yapıyor
her akşam rulokatlı çaylar içiyor karşımda çat çut yiyor.
zaten beni günaha sokan hep o
ama sopayı hakeden benim, regl dönemim böyle benim. durduramıyorum kendimi.

kız vero sizin 6.ayınız dolmadı mı?
ben başladım ufak ufak.
ama pek istekli değil maalesef. sütlü pirincli hazır mama haric pek istekli yemiyor. bir de yogurdu yedi az.
zamanla alışır inşallah.
ilk 2 yıl tuz ve şeker vermicem. alışmasın şekerli şeylere. sonra anası gibi rulokatlara bilmemnelere dayanamaz ilerde

Son düzenleme:
Al benden de o kadar. Neyse sen bana yoldas kaderdas sin. Ben de her akşam o stoktan tabak hazirliom servis yapiom aynı tabaktan kendime de tabi. Hele kı daha hazirlar ken atiom ağzıma

YA ben öyle dikkat edemiom.galiba. Ben yerken o da istio. Yoğurdun içiné kek kâtip ezip verdim bugün. .Öğlen.
Akşam da biz yemek yerken sotenin suyuna ekmek ezip verdim bi kaç kaşık ..aglio du vermeyince. Açtı galiba.
Ben de bi gün veriosam bı gün vermiom bişi. . 6 ay bitsin bakalim. Henüz bi düzen yok

Kedibochi sen ona bakma canım onlar zehir zehir ben çok işlenmiş ürün yemem.biskuvi kurabiye vs.bitter çikolata oda max 2 kare.
evet kelebekim çok haklısın
aslında çikolata bilmemne pek yiyen biri değilim. ben kiloları ekmek pilav türevleri ile aldım.
bu tür şeyleri dönemsel canım çekiyor. bir de can sıkıntısı oldugunda yöneliyorm bunlara.
dönemsel olarak biraz canım sıkkın. bahane mi dğeil.
verdiklerimi almaktan deli gibi korkuyorum aslında. yoksa o 2 rulokat çok rahat 10 olurdu!

Kİz napiyim yazaamadım dunkunü. Bugün yazem bari dedim. baci sen kaptankene ben o ara ne spor yapr ne diyet takilirdim. Yani gene puf neyin yiyordum ama yakiodum hep . Ekmek poğaça neyin yemezdm. Şimdi almamak için cabaliom yav

Havuçla başlayın ek gıdaya. Bal kabağı süper oluyo

annem köyden organik kabak yolladı kızıma. çıkardım derin dondurucan yarın pişircem.
ama çok nazlı yiyor. zamanla alışır değil mi kelebekim?
aslında 6 ay demek istemiştim.
ben de beklemedim 6 ayı dolsun. çünkü çok takip ediyordu yediklerimizi.
kız çocugun ilk ek gıdası kek mi?'! onu da kendine benzeticen. yapma verom. şeker tuz verme ilk iki sene. alışmasın yavru.
hele ki şeker aslında zehir. hiç gerekli değil ki bu basit karbonhidrat. meyve şekeri yeterli insana.
düzen oturmuyor zaten hemen. zamanla inşallah.
bu arada biz uyku egitimin tamamladık galiba. ece bugün ve gece hiiç aglamadı uykuya dalarken.
bir mızık iki cızık. en son emziği düşüyor o zaman bagırıyor. gidip veriyorum. sızıyor.
oh vallahi herkes kendine geldi evde. iyi oldu bu eğitim..

vorones yapma gözünü seveyim.5 aylık kek verme et suyu asla.ilerde sindirim ve metabolizma problemi yaşar
ah kelebekim dokturum oglanı da kendine benzeticek bu kız
allah bilir o kekte hazır kektir. aman ya rabbi .
bi ton igrenç katkı maddesi dolu onlar!
başta glukoz şrubu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…