- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Oooo casusluk olaylar olaylar kaptanım
Bi eczanede ya da hastanede baktırabilirsin diyetisyene gidiyormuşsun orda baktır bence :)ben de de durumlar aynı canım. Yağlar orantısız şeklide basenlerde toplanıyorgöğüslerimde iriydi spor yaptığım dönem küçüldüler az da olsa ben hiç bilmiyorum kilomun ne kadarı yağ ne kadarı kas
Kilona göre değişiklik yapar canım. İşini bilen biriyse 6 dilim de verse onu ye çünkü dediğini yapmazsan ya hızlı kilo verirsin ya da kıtlık moduna girer kilo veremezsin. Diyetisyen bunu ayarlıyor Kilona göre kalori ihtiyacını vs.ben en son ramazandan önce gitmiştim hatırlamıyorum bile değerlerimi
ama kilo aldım bakalım listemde değişiklik yapacak mı?
Oovvv aksilik değil mi üst üste gelirbetülüm bugün benim bi yere bi sadaka felan vermem lazım.izin alayım dedim diğer dr lara eğitim yazmıslar.zorla kalktım bakıcı geldi tam cıkacam benim oğlan anahtar hastası zor kapanan bi ara oda kapısı vardı onu kilitlemiş. ki ben kapatamam onu.onu açıp cıkarana kadar iyice geç kaldım.kapıyı çıkmak için bi açtım elektrik gitti onca katı indim 1.katta elektrik geldi.asm den bi girdim laptop dolabının anahtarı evde kalmış. eve geri gttim.geri geldim bi kaç hasta baktım.öğle arası hasta muayene masasında kestirdim.
asmde yanlızım bi hemşire hanımla.mesai bi bitse eve gitsem diyorum da cocukları okuldan alıp eve gecip yemek yapmam lazım.dışardan yemeğide hic sevmem.
ayy ne kadar cok mızladım.
galiba başka hastalarda var geçmişi okuycam bu arada kafam dağılır.
Yok çok da az değil bence. Yavaş verince daha kalıcı oluyor bence güzel vermişsinBende şubatta diabet ve obezite polikliniğine gidip muayene tetkik yaptırmıştım. Sonrasında diyetisyene yölendirdio zamandan beri direkt diyetisyene gidiyorum canım :) Şubat-2016 77,5 kg. Kasım 2016 66,9 fark: 11 kg. civarı. Aslında 9 ayda totalde az vermişim ama onca tedaviden sonra buna da şükür :)
Kaaabbbussssssbetülüm bugün benim bi yere bi sadaka felan vermem lazım.izin alayım dedim diğer dr lara eğitim yazmıslar.zorla kalktım bakıcı geldi tam cıkacam benim oğlan anahtar hastası zor kapanan bi ara oda kapısı vardı onu kilitlemiş. ki ben kapatamam onu.onu açıp cıkarana kadar iyice geç kaldım.kapıyı çıkmak için bi açtım elektrik gitti onca katı indim 1.katta elektrik geldi.asm den bi girdim laptop dolabının anahtarı evde kalmış. eve geri gttim.geri geldim bi kaç hasta baktım.öğle arası hasta muayene masasında kestirdim.
asmde yanlızım bi hemşire hanımla.mesai bi bitse eve gitsem diyorum da cocukları okuldan alıp eve gecip yemek yapmam lazım.dışardan yemeğide hic sevmem.
acayip üşütmüşüm betül.sabah 2 yumurta bi dilim ananas yedim onla duruyorum.sanki ne yesem cıkaracagım.KaaabbbussssssOluyor öyle günler malesef, heleki üç çocukla daha sık olur Allah sabır versin, vardır bunda da bir hayır. En basitinden full enerji harcamışssındır bugün
AY VALLAHİİ GÜLDÜMMMMMM
Hastamıydı yusuf yüzlü . Geçmiş olsun inş .
Refim sendemi hastasın geçmiş olsun .
Bi ara doktorum kralicem sizdemi hastasınız geçmiş olsun .
Ausencia
Ad Nisa
Yaş 28
Kilo 113
Boy 178
Hedef kilo 77
Kilo alma sebebi Düzensiz beslenme
Kilo vermek isteme sebebi Önce sağlık sonra güzellik :)
Kısaca ben ;Okulöncesi öğretmeniyim aynı zamanda gıda mühendisliği bölümünü de okudum.şuan çalışmıyorum.kpss ye girmeyi planlıyorum.öğretmenlik yapmayı çok istiyorum.Allah inşaallah nasip eder.Rusya da yaşıyorum.bir oğlum var 3.5 yaşında.
Bu kadarcık
14-14,5 cm. arası el bilegi, 34 cm.de kol, basen de 109 cm. Ikisi faciabasen olayı genetik sanırsam
Millet diyordur bu manyak ne yapıyorkalibrasyona göndermek için aldığım metre ile şimdi de kolumun üst kısmını ölçtüm hep sizin yüzünüzden yaaa 30 cm ama hırka flan var yani eve gidip mezura ile ölçeceğim
Hepsi birbirinden guzel kaptanm sen kapalimiydn
Evet zayıflarsam veda bende 1 numarayı beğendim
Evet ablam iş yoğunluğundan kendi işi olduğu için bitirmeden gelemiyo bide dekorasyon tadilat hep bi açılış günü restoran kuyumcu vs yapıyor sonra yetiştirmek için yırtınıyor hem iş kolik hemde para ya ihtiyaç büyük aylık 2300 lira ev kredisi var,üç çocuk özelde 25000 onlar var,aya bölersek 2500 , iki tane hafta içi elemanı 1 de haftasonu ve gece elemanı var,onların maaş ı yemesi içmesi,evin ihtiyaçları , 5 Boğaz,arabaların benzini,evin doğalgazı elektriği suyu internet telefon faturaları ,giyim kuşam adama sesimi de çıkaramıyorum oda pert geliyo sonuçta eve .çocuklarla baba arasında sıkıştım Rabbim bana bol bol sabır versin de çocuklarımdan çıkarmayım hırsımı amin amin
Hemen başla bebiş
Keyfim gıcırtüm topikler benim
Gideyim bakayım nerede neler oluyor
Canımm sabah beri misafirim vardı.Kadıncagız beni rüyasında görmüşş ağlaya ağlaya uyanmış gerçekten de ağlamıc yastık felan ıstaktıı dedi.Rüyasında beni ölmüş görmüşşvalla aklımm çıktı açtım yüzünü sevdimm güzell kuzum dyed iye bir eşyi yoktu dedim diyorr canlımıyım diye bakmaya gelmiş
Benim kol 36 göğüs 102 bel 79 kalça 115 bilek 16 tamam ben şöyle bi köşede ağlarım sorun yok
Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun. Hoşgeldiniz aramıza :)
2 ve 3 ü beğendim :))
Geçmiş olsunbu aralar herkes hasta gerçekten salgın var sanırım
Hoşgeldin :)
Merhaba kızlar hayırlı güzel geçsin inşallah bu haftamız
Haftasonu çok yoğundum hiç uğrayamadım bugün öğleden sonra özellikle zaman ayırıp geçmişe bakacağım inşallah
İnşallah herkesin keyfi yerindedir
kızım senden 10 kilo fazlayım, kafadan bi 36 38 vardır diyorum, nasıl hava atayım
Bu arada 2. elbiseyi beğendim. Birinci de belki şık duruyordur ama resimler küçük. Ama dersen ki ikinci kez gelin olayım, 1. düşünebilirsin
bu bu nedir bu kaptanım
O neyyyy kızz hayrolaa 007
Oooo casusluk olaylar olaylar kaptanım
betülüm bugün benim bi yere bi sadaka felan vermem lazım.izin alayım dedim diğer dr lara eğitim yazmıslar.zorla kalktım bakıcı geldi tam cıkacam benim oğlan anahtar hastası zor kapanan bi ara oda kapısı vardı onu kilitlemiş. ki ben kapatamam onu.onu açıp cıkarana kadar iyice geç kaldım.kapıyı çıkmak için bi açtım elektrik gitti onca katı indim 1.katta elektrik geldi.asm den bi girdim laptop dolabının anahtarı evde kalmış. eve geri gttim.geri geldim bi kaç hasta baktım.öğle arası hasta muayene masasında kestirdim.
Hasta olana rkadaşlara çok geçmiş olsun
littlecoffeedoc
Tatlım yakın eczaneye bakayım var mı orada?diyetisyene en son Temmuzda gitmiştim. Kadına ne zaman ben yağdan mı veriyorum kastan mı desem, ben anlarım yağdan diyor ama bu sefer kaçarı yok ölçelim yağımı kasımı bileyim diyeceğim
Evet canım az oldu kalıcı oldu sanırım. Teşekkür ederim tatlımmm
acayip üşütmüşüm betül.sabah 2 yumurta bi dilim ananas yedim onla duruyorum.sanki ne yesem cıkaracagım.
Ausumm hem kol kardeşiyiz hem de baskül unutma
Sağol canım benim .
Bi yatıyor b kalkıyor ...yine uyudu şimdi .
Nisa tekrar hoş geldin .
En kısa zamanda bilgilerini 1. sayfadaki tabloya ve uygun bir takıma ekleyeceğim .
Dediğim gibi yarışma listesi olarak 7. takım dolu bir takım ...sırada bekleyenler açısından .
Ama önemli olan birlikte beraber motive olmak ve kilo vermek
A ha bir de kol kardeşi buldum kendime
Bilek 15 , kol hırka ile 30 ...
Tamam sakin aus sakinnn
Evet tatlım
Aminnnnnnnn bitanem aminnnnnn.
Bir ara bizde öyleydik ... iş çıkışı başka bir işe giderdi eşim .
Ben desen o dönem iş açısından çok daha yoğundum .
Zaman çalışma zamanı ahum , maalesef masraflarla gelir örtüşmüyor ya da biz örtüştüremiyoruz
Sana daha önce dil çıkaran smiley yollamış mıydım nana ... bak şunu
Oyyyy ne çok seviliyorsun tatlım . Hoş şaşırmadım hiç .
Ömrün uzamış derler gülüm
Ağlamak yokkkk ...inceleceğiz .
Ya benim hurca kaldırdığım iki pantalon var . İbretlik saklıyordum .
Biri 100 kilo iken , diğeri de 60 .
Arada çıkarır bakarım . İnsan isterse pek ala inceliyor tatlım . Sabır .
Uğramadığının farkındayım tatlım .
Geçen hafta regl şişi imiş , buna sevindim çok .
Ya gelinlik gibi değil o , tam yaşıma uygun . Elbise üstü ceket
Fadıl takipte
Canım geldi mi üst üste sözü boşa çıkmamış .
Geçmiş olsun dileklerin için de sağol doktorum hekimim .
4 ilaç vermiş , ateş düşürücü , ağrı kesici , ishal önleyici ve antibiyotik ... İlk 3 nü vermiyorum hiç . Ateş kontrolüm altında 2 saatte bir ölçüyorum , 39 u görürsek ılık duş. Vücudu savaşsın .
Antibiyotik 7 yaşında bu sanırım 3. alışı ....ondan da uzak durmaya bakarım genelde . Crp 55.8 cıkmış , değerlerin üstünde olunca başladım ona da .
Ayyy gün içinde zaten tonla hastan var ama bulunca yazayım dedim
Tubam sağol ...sonuçlarını bekliyorum bende.
Gel bakayım ben anlarım yağdan mı kastan mı
Ben sınıfı geçtim mi hocam
X files kuzum. Kaptanımız çetelemizi çıkarıyor, görücez kim nedir katılımı nasıldır az sonraaadosya takibi ne yaaa, kaptanım,sherlock holmes'im neyin peşindesin
hee mesaj sayımızı mı sayıyoo,bende biraz geç düştü jeton bugün iyi beslenemedim sanırımX files kuzum. Kaptanımız çetelemizi çıkarıyor, görücez kim nedir katılımı nasıldır az sonraaaay inşaAllah iyi çıkar dosyamdaki bilgilerim
Sana daha önce dil çıkaran smiley yollamış mıydım nana ... bak şunu
Ausumm hem kol kardeşiyiz hem de baskül unutma
Yaaa öyle dedi diyetisyenimkaçarı yok bu hafta bakıcaz umuyorum ki Keşke yakın olsaydım gelirdim bakardın yağ mı kas mı su kaybı mı
dosya takibi ne yaaa, kaptanım,sherlock holmes'im neyin peşindesin
Ben sınıfı geçtim mi hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?