Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eki Görüntüle 1914660
Gizli dosyalarla uğraşıyorum ...döneceğim
Oooo casusluk olaylar olaylar kaptanım

Bi eczanede ya da hastanede baktırabilirsin diyetisyene gidiyormuşsun orda baktır bence :)

ben en son ramazandan önce gitmiştim hatırlamıyorum bile değerlerimi
ama kilo aldım bakalım listemde değişiklik yapacak mı?
Kilona göre değişiklik yapar canım. İşini bilen biriyse 6 dilim de verse onu ye çünkü dediğini yapmazsan ya hızlı kilo verirsin ya da kıtlık moduna girer kilo veremezsin. Diyetisyen bunu ayarlıyor Kilona göre kalori ihtiyacını vs.

Oovvv aksilik değil mi üst üste gelir allah yardımcın olsun canım

Yok çok da az değil bence. Yavaş verince daha kalıcı oluyor bence güzel vermişsin

littlecoffeedoc

Tatlım yakın eczaneye bakayım var mı orada? diyetisyene en son Temmuzda gitmiştim. Kadına ne zaman ben yağdan mı veriyorum kastan mı desem, ben anlarım yağdan diyor ama bu sefer kaçarı yok ölçelim yağımı kasımı bileyim diyeceğim
Evet canım az oldu kalıcı oldu sanırım. Teşekkür ederim tatlımmm

Kaaabbbussssss Oluyor öyle günler malesef, heleki üç çocukla daha sık olur Allah sabır versin, vardır bunda da bir hayır. En basitinden full enerji harcamışssındır bugün

Kaaabbbussssss Oluyor öyle günler malesef, heleki üç çocukla daha sık olur Allah sabır versin, vardır bunda da bir hayır. En basitinden full enerji harcamışssındır bugün
acayip üşütmüşüm betül.sabah 2 yumurta bi dilim ananas yedim onla duruyorum.sanki ne yesem cıkaracagım.

AY VALLAHİİ GÜLDÜMMMMMM

Hastamıydı yusuf yüzlü . Geçmiş olsun inş .

Refim sendemi hastasın geçmiş olsun .

Bi ara doktorum kralicem sizdemi hastasınız geçmiş olsun .

Sağol canım benim .
Bi yatıyor b kalkıyor ...yine uyudu şimdi .

Nisa tekrar hoş geldin .
En kısa zamanda bilgilerini 1. sayfadaki tabloya ve uygun bir takıma ekleyeceğim .
Dediğim gibi yarışma listesi olarak 7. takım dolu bir takım ...sırada bekleyenler açısından .
Ama önemli olan birlikte beraber motive olmak ve kilo vermek

14-14,5 cm. arası el bilegi, 34 cm.de kol, basen de 109 cm. Ikisi facia basen olayı genetik sanırsam

A ha bir de kol kardeşi buldum kendime

Bilek 15 , kol hırka ile 30 ...

Tamam sakin aus sakinnn

Hepsi birbirinden guzel kaptanm sen kapalimiydn

Evet tatlım

Aminnnnnnnn bitanem aminnnnnn.
Bir ara bizde öyleydik ... iş çıkışı başka bir işe giderdi eşim .
Ben desen o dönem iş açısından çok daha yoğundum .
Zaman çalışma zamanı ahum , maalesef masraflarla gelir örtüşmüyor ya da biz örtüştüremiyoruz

Hemen başla bebiş

Keyfim gıcır tüm topikler benim
Gideyim bakayım nerede neler oluyor

Sana daha önce dil çıkaran smiley yollamış mıydım nana ... bak şunu

Oyyyy ne çok seviliyorsun tatlım . Hoş şaşırmadım hiç .

Ömrün uzamış derler gülüm

Ağlamak yokkkk ...inceleceğiz .

Ya benim hurca kaldırdığım iki pantalon var . İbretlik saklıyordum .

Biri 100 kilo iken , diğeri de 60 .

Arada çıkarır bakarım . İnsan isterse pek ala inceliyor tatlım . Sabır .

Uğramadığının farkındayım tatlım .
Geçen hafta regl şişi imiş , buna sevindim çok .

Ya gelinlik gibi değil o , tam yaşıma uygun . Elbise üstü ceket
bu bu nedir bu kaptanım

O neyyyy kızz hayrolaa 007

Oooo casusluk olaylar olaylar kaptanım

Fadıl takipte

Canım geldi mi üst üste sözü boşa çıkmamış .

Geçmiş olsun dileklerin için de sağol doktorum hekimim .

4 ilaç vermiş , ateş düşürücü , ağrı kesici , ishal önleyici ve antibiyotik ... İlk 3 nü vermiyorum hiç . Ateş kontrolüm altında 2 saatte bir ölçüyorum , 39 u görürsek ılık duş. Vücudu savaşsın .
Antibiyotik 7 yaşında bu sanırım 3. alışı ....ondan da uzak durmaya bakarım genelde . Crp 55.8 cıkmış , değerlerin üstünde olunca başladım ona da .

Ayyy gün içinde zaten tonla hastan var ama bulunca yazayım dedim

Hasta olana rkadaşlara çok geçmiş olsun

Tubam sağol ...sonuçlarını bekliyorum bende.

Gel bakayım ben anlarım yağdan mı kastan mı

Ausumm hem kol kardeşiyiz hem de baskül unutma

Yaaa öyle dedi diyetisyenim kaçarı yok bu hafta bakıcaz umuyorum ki Keşke yakın olsaydım gelirdim bakardın yağ mı kas mı su kaybı mı

Ausencia canım henüz tonla hastamız yok.devlet mevcut aile hekimlerine kayıtlı hasta sayısını azaltmak için hastasız birim açtı yani sıfır hastayla başladık günlük 30-50kayıt yapıyoruz.bize yerde vermedi devlet kabul ederseniz dedi kabul ettik.3 dr yer tuttuk adam ettik yanlız 3 bayan olunca biraz süslü oldu şimdi hasta gelmiyo.neymiş burası sakın özel olmasın,muayene ücretlimi
crp enfeksiyonu gösterirde ben barsak enfeksiyonlarında antibiyotiğe karsıyım.kendimi mandra filozofu gibi hissettim.ama belki ekstra başka enfeksiyonda düşünülüp verilmiştir veren meslektaşım ne düşündü bilemiyourm.

Ausumm hem kol kardeşiyiz hem de baskül unutma

Yaaa öyle dedi diyetisyenim kaçarı yok bu hafta bakıcaz umuyorum ki Keşke yakın olsaydım gelirdim bakardın yağ mı kas mı su kaybı mı

Ya yakın olsak keşke ...ne kaynatırdık

dosya takibi ne yaaa, kaptanım,sherlock holmes'im neyin peşindesin

Giren çıkan ..izne ayrılan ...transfer olan ...yazan yazmayan ...yiyen yemeyen

Ben sınıfı geçtim mi hocam

Spoiler yok ...Cuma günü sinemalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…