Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım öyle malesef ümidim kırıldı aslında bu ara hayata yeni dokuşlar yapınca sanki, birazda olsa sirkeledim senide buralarda görünce bu işten sen ile daha çok keyif alaçakmışım gibime geldi iyi dileklerin için teşekkür ederim tatlım

Dualarımız seninle canım . Allahım zihin açıklığı versin . Sular seller gibi ezberle

Koca yoook koca yoook
Ahaha aman zaten zengin kocayı kim kaybetmiş de ben bulayım

hayırlı koca tıptan evladır littlecoffeedoc im... Bak sana evde kalmış apla tavsiyesi
Ben de evde kalcam abla gel şöyle ağlayak beraber

Çelme kızın aklını .... tıp okuyacak o ... bana ilaç yazacak ...

Hayırlısı kalmadı hem o dediklerinin
Kalmadı valla kalmadı ben bu yaşımda erkeklerden umudu kestiysem kalmamış demektir

evetttt doğru söyluyorsun, ümmetçe bir bozulma içindeyiz malesef. Ama Allahu Taaladan torpiilliyiz, ümidimizi kaybetmiyoruz kelebekolacam canım benim kayseriden bulacak bana, kayseriye gelin gidicem inşallah
kelebekolacam bana da bulur birini di mi doktor olsun ama şöyle 25-30 yaşlarında helal süt emmiş namazında niyazında ahaha

doğru tahmin ettim cevval arkadaşım benim. Sen de psikoloji kadar ticaret zekası, pazarlama kabiliyeti vs vs. çok cevher var maşallah
İnşallah benim de accık cesaretim gelsin ben de eğitim danışmanlık firmamı kurmak istiyorum, ya da bir anaokulcuğu, nasip bakalım

Canım benim

Şimdi 7 takım tam kadro doluyuz ... ama bu demek değil ki ... sana yerimiz yok .

Sadece yarışma listesine giremezsin uzun bir süre belki ... onu da salla

Sen gel gel benim yamacıma bak ilk sayfada bir form var ,,onu doldur paylaş burada . Tanış kaynaş herkesle .

Yavrum sendeki enformasyon bende olsa bir dakka durmam .

Hitabet gücün de çok yüksek senin ... şimdi ayak üstü iltifat ettirme bana topla cesaretini .... elimden bir şey geliyorsa destek olayım ... inan . Ben müteşebbis ruhu taşıyıp , adım atamayan birini görünce kendim heyecanlanıyorum en az onun kadar .

bugün lise son 16 gence seminer verdim iletişim vemotivasyon üzerine, hiç bu kadar keyif almamıştık bir dersten falan dediler. Hem çok eğlendik hem öğrendik dediler. Yine motive oldum ama bi başıma hiç cesur değilim Ama bir iki yıl içinde düşünüyorum inşallah

Bir ara bende bu takımlara katılmıştım az çok bilirim kurallarınızı,nacizane seni anlıyorum kuzum bu teklif bile çok güzel beni rahatlatıtakibindeyim en ķısa zamanda formunuza bakayım benim zamanımda yoktu bu forum işi ,,yeni galiba

Valla xnm sabhlari tartlyrm arti ckym ya

Vücudun direnç gösteriyor işte canım . Senin kırılma noktanı yakalamak lazım .
Vaktim olunca geçmişe bakacağım senin için ... en çok kilo verdiğin hafta neler yemişsin mesela ?

Düşün tatlım ,,,,her türlü şevk motive benden

Slm kızlar nasılsınız ancak gelebildim kızımın doğumgünü hazırlığı var

Hayırlı yaşları olsun canım .

Parti büyük galiba ?

Tanıtım formu canım ... Her zaman beklerim efserim

Aus roxeni özlüyooor ...aus roxeni özlüyooor

Harikasın bebem .. yahu bendé söyle öğle yemeğini aksam menüsü gibi yesem aksam çok yenmez galiba. Benmki hep kahvaltı oliu. Sana kim hazırlıo o saatte

Hadi bakalım tubam , umarım seni tanıyarak ezbere olmayan bir liste verir

Harikasın bebem .. yahu bendé söyle öğle yemeğini aksam menüsü gibi yesem aksam çok yenmez galiba. Benmki hep kahvaltı oliu. Sana kim hazırlıo o saatte

Vero ben senin bugünkü menüne baktım ...öğle kahvaltıda olsa aslında (sana göre) çok abartılı değildi .

Bir tek o çayın yanı yok mu o çayın yanı ne oluyorsa orda oluyor .

ben almanca okudum hiccc öyle sizlanma o sınav geçilecek.

Dualarımız seninle canım . Allahım zihin açıklığı versin . Sular seller gibi ezberle

Koca yoook koca yoook
önce okul sonra koca

Yulaf kepeginden gözleme süper oldu..
Yanında da brokoli yedim
tarifini alsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…