Canım öyle malesef ümidim kırıldı aslındaAnam o nasıl söz efserim ... güle güle ağız tadıyla oturun canım .
Kilo da biliyorsun kafaya koyup azmetmeye bağlı ... Öyle başla bırak başla bırak olmuyor .
96 dan 66 ya inersin istesen ...neler yapıyoruz oooo bi bilsen biz burda
AhahaDualarımız seninle canım . Allahım zihin açıklığı versin . Sular seller gibi ezberle
Koca yoook koca yoook
Ben de evde kalcam abla gel şöyle ağlayak beraber
Kalmadı valla kalmadı ben bu yaşımda erkeklerden umudu kestiysem kalmamış demektirÇelme kızın aklını .... tıp okuyacak o ... bana ilaç yazacak ...
Hayırlısı kalmadı hem o dediklerinin
evetttt doğru söyluyorsun, ümmetçe bir bozulma içindeyiz malesef. Ama Allahu Taaladan torpiilliyiz, ümidimizi kaybetmiyoruzkelebekolacam canım benim kayseriden bulacak bana, kayseriye gelin gidicem inşallah
doğru tahmin ettim cevval arkadaşım benim. Sen de psikoloji kadar ticaret zekası, pazarlama kabiliyeti vs vs. çok cevher var maşallahCanım benim bir arkadaşımla ortak yürütüğümüz küçük bir iş yerim var . Temizlik üzerine . Gemi tersanesi ile anlaşmalıyız . Personelin özel durumlar hariç ve ricalar başka gittiği iş yok .
Ben sabah giderim genelde ..bir de öğleden sonra 1 saat .
Arada çok araba kullandım bugün yazdıysam mal almaya gitmişimdir
Canım öyle malesef ümidim kırıldı aslındabu ara hayata yeni dokuşlar yapınca sanki, birazda olsa sirkeledim senide buralarda görünce bu işten sen ile daha çok keyif alaçakmışım gibime geldi iyi dileklerin için teşekkür ederim tatlım
doğru tahmin ettim cevval arkadaşım benim. Sen de psikoloji kadar ticaret zekası, pazarlama kabiliyeti vs vs. çok cevher var maşallah
İnşallah benim de accık cesaretim gelsin ben de eğitim danışmanlık firmamı kurmak istiyorum, ya da bir anaokulcuğu, nasip bakalım
kızlar ben kaçtım. Arkadaşa geldim, onun bilg lak lak yapıyorumbana mı geldin bilgisayara mı diyor çok öpüyorum, hayırlı geceler
Valla xnm sabhlari tartlyrm arti ckym yaCanım ... acıkma durumun nasıl ?
Bu ara epey azalttığın menülerin var ... ekmekte hep az . Cumanı çok merak ediyorum tatlım ...73 gelir mi artık
bugün lise son 16 gence seminer verdim iletişim vemotivasyon üzerine, hiç bu kadar keyif almamıştık bir dersten falan dediler. Hem çok eğlendik hem öğrendik dediler. Yine motive oldum ama bi başıma hiç cesur değilimYavrum sendeki enformasyon bende olsa bir dakka durmam .
Hitabet gücün de çok yüksek senin ... şimdi ayak üstü iltifat ettirme banatopla cesaretini .... elimden bir şey geliyorsa destek olayım ... inan . Ben müteşebbis ruhu taşıyıp , adım atamayan birini görünce kendim heyecanlanıyorum en az onun kadar .
Bir ara bende bu takımlara katılmıştım az çok bilirim kurallarınızı,nacizaneCanım benim
Şimdi 7 takım tam kadro doluyuz ... ama bu demek değil ki ... sana yerimiz yok .
Sadece yarışma listesine giremezsin uzun bir süre belki ... onu da salla
Sen gel gel benim yamacımabak ilk sayfada bir form var ,,onu doldur paylaş burada . Tanış kaynaş herkesle .
Valla xnm sabhlari tartlyrm arti ckym ya
bugün lise son 16 gence seminer verdim iletişim vemotivasyon üzerine, hiç bu kadar keyif almamıştık bir dersten falan dediler. Hem çok eğlendik hem öğrendik dediler. Yine motive oldum ama bi başıma hiç cesur değilimAma bir iki yıl içinde düşünüyorum inşallah
Slm kızlar nasılsınız ancak gelebildim kızımın doğumgünü hazırlığı var
Bir ara bende bu takımlara katılmıştım az çok bilirim kurallarınızı,nacizaneseni anlıyorum kuzum bu teklif bile çok güzel beni rahatlatı takibindeyim en ķısa zamanda formunuza bakayım benim zamanımda yoktu bu forum işi ,,yeni galiba
Harikasın bebem .. yahu bendé söyle öğle yemeğini aksam menüsü gibi yesem aksam çok yenmez galiba. Benmki hep kahvaltı oliu. Sana kim hazırlıo o saatte
Bugün diyetisyene gittim kadın tatlı bir kadın ilk günden ekmeği 2 indirdi çok seviyorum dedim başka şeylerle telafi edelim dedi bu arada evdeki tartisma farklı çıktı yemek yemiştim yağ oranı çok fazla dedi 15 günde birgidecem
Harikasın bebem .. yahu bendé söyle öğle yemeğini aksam menüsü gibi yesem aksam çok yenmez galiba. Benmki hep kahvaltı oliu. Sana kim hazırlıo o saatte
ben almanca okudum hiccc öyle sizlanma o sınav geçilecek.Aynen abla ya tıp zor ingilizce tıp daha da zorbi de üst dönemler dalga geçmiyo mu daha bu ne ki diyolar
Benim kafa zaten gitti boşver sınav mınav zengin koca bulup kaçsam mı diyorum
Bu ilk komite sınavım olduğu için stres yaptım sanırım. Bu komiteyi geçemezsem büt falan var hani seneye bırakmadan kurtarılabilir o konuda içim rahat biraz ama ilkinden de büte kalmak istemiyorum
Bu gece sabahlayıp baya bi çalışmayı planlıyorum bakalım. Hepinizin duasını bekliyorum
önce okul sonra kocaDualarımız seninle canım . Allahım zihin açıklığı versin . Sular seller gibi ezberle
Koca yoook koca yoook
tarifini alsakYulaf kepeginden gözleme süper oldu..
Yanında da brokoli yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?