Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

="Ausencia, post: 48980734, member: 408637"]Hadi bakalım tubam , umarım seni tanıyarak ezbere olmayan bir liste verir [/QUOTE]
İnşallah ablam ama kadın sordu ne yiyen saatleri falan aslında iyiki çok ekmek vermedi ilgiliydi işi baştan sıkı tutalım dedi

evetttt doğru söyluyorsun, ümmetçe bir bozulma içindeyiz malesef. Ama Allahu Taaladan torpiilliyiz, ümidimizi kaybetmiyoruz kelebekolacam canım benim kayseriden bulacak bana, kayseriye gelin gidicem inşallah
ah Betül um erkek olsam seni asla kacirmazdim

dur senide listeye yazayim

Vero ben senin bugünkü menüne baktım ...öğle kahvaltıda olsa aslında (sana göre) çok abartılı değildi .

Bir tek o çayın yanı yok mu o çayın yanı ne oluyorsa orda oluyor .
Aynennn. . Yaa tatlı ihtiyacimi o cayin yanindakilerdén cikariom. O da işte hepisi cisli işin kötüsü en gel o la mi yo rummm puffff

Vero ben senin bugünkü menüne baktım ...öğle kahvaltıda olsa aslında (sana göre) çok abartılı değildi .

Bir tek o çayın yanı yok mu o çayın yanı ne oluyorsa orda oluyor .
Ben aciktimmm napcam mmm şimdi .aklıma düştü ekmek arası peynir zeytin domates

Ausencia abla aeben abla ve diğer kızlar
sabah 1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar
3 yeşil zeytin
dereotu
3 çeri domates
ara
kahve
3 kuru kayısı
öğlen
1 kase düğün çorbası
6 kaşık kuru fasulye
1 parça korniş on
Ara
1 tane küçük lokum
4 kaşık yoğury
akşam
salata
1 kase tutmaç çorbası
4 kaşık taze fasulye 4 kaşık ıspanak
Ara
1 portakal
yoğurt

[QUOTE="Ausencia, post: 489kararsızlık er: 4086udun direnç gösteriyor işte canım . Senin kırılma noktanı yakalamak lazım .
Vaktim olunca geçmişe bakacağım senin için ... en çok kilo verdiğin hafta neler yemişsin mesela ?

Düşün tatlım ,,,,her türlü şevk motive benden

Hayırlı yaşları olsun canım .

Parti büyük galiba ?

Tanıtım formu canım ... Her zaman beklerim efserim

Aus roxeni özlüyooor ...aus roxeni özlüyooor [/QUOTE]
Yok abla aslında küçük ama kararsıxlık yaşadım kocamla sonra tatlıya bsğladık

Ay kızlar bi gittim bidaha gelemedim
Evde şu an tv kapalı internetten klip açtık dans edip duruyoruz baba olmayınca.günlerdir geç geliyo işten
Neyse menümü vereyim
Sabah
1 yumurta
Peynir
Zeytin
1dilim ekmek
Öğlen
Bol tarçınlı muz
1 kase yoğurt
Akşam
Yeşil mercimek çorbası
Beyaz lahana yemeği (tamamı 1 çay tabağı bulgur la yapıldı zeytinyağlı)lahanası bol

Su 2,5
Spor
50 dk eliptik
20 dk sıkılaşma kol sırt basen squat
20 dk dans
4130 adım (dışarda)

Aldığım kalori 920 yaktığım 909

Kızlar iyi geceler

Bugün de okudum tüm geçmişi ama telden alıntı falan hayal benim için

Bugün gramimi görmeye gittik ve ilk sesini duymuş olduk pıt pıt atıyor kalbi inşallah. On gün sonra yine gideceğiz ama benim korkular dokuz ay devam galiba

Öğleden sonra kardeşimin beyaz önlük töreni vardı stajyer diş hekimi artık kendisi :) ama ben aşırı şiştim ve kilo aldım galiba geçen sene fazlaca rahat giydiğim kabanim zorladı kapanırken göğüs portledi. Daha sekiz haftada böyle olursam doğuma yuvarlanarak girerim bu gidişle. O yüzden kaptanım ve sizler uygun görürse diyet menüsü olmasa da menü bildirmek istiyorum çünkü bu gerçekten frenliyor beni. Uygun mudur sizin için de. Hem tecrübeli arkadaşlar da yardımcı olurlar.

Temmuz annelerini de takip ediyorum ama burası evim mahallem gibi olmuş. Elbette bu dönemde diyet yapmayacağım tam olarak. Ama burada olup bazen de hamilelikle ilgili konuşuyorum ister istemez. Eğer gerçekten rahatsızlık verdiğim oluyorsa lütfen bildirin açık ve ya özelden. Kırılmam sonuçta kimseyi sıkmak ya da kırmak istemem

Sıkı tutuyorsun bu işi yasom

Ben aciktimmm napcam mmm şimdi .aklıma düştü ekmek arası peynir zeytin domates

Yedin miii ?

Sabah 1dilim ananas
2 yumurta
Öğle kırmızı biber kavurma
2 dilim ekmek
Ara yarım elma
Aksam 1 tabak brokoli corba
5yk mantar sote

Aus bunu beğendi :)

Tubam bana öyle geliyor ki , senin giden kilolar kalıcı gidecek . Bize göre az gidiyor ama senin ama bir ömür boyu devam edebilecek listelerin var .

Yeter ki kaçamk olmasın . Bu diyetisyenle iyi yol kattedeceksin gör bak .

Öğlen az olmuş stop.
Spor çok iyi stop.
Sosyal medya hesaplarından uzağım ben canım stop .

Kızdım valla fatma (ne olur doğru hatırlıyor olayım ) Hiç bu soru sorulur mu ?
Burası sizin eviniz gibi .
Tabii ki de paylaş ... memnun olurum .
Yarından tezi yok bekliyorum menülerini

Bu arada gebeliği boyunca sadece 6 kilo alıp , 3.5 kilo kucağıma almış bir kadın diyorum ki ... gebelikte bebeğe yarar ya da ayy aş eriyorum diye yediğimiz bir çok şey kof .

Dikkat edersen hem kilo almazsın hem sağlıklı beslersin pıt pıt kalbi.

kız Fatmam ne demek öyle sen kendini dışarda mı hissediyon ki zaten takımdasın bi menü vermiyodyn sadece Onu da ver tabi hem bakarız ne yiyorsun ben aslında hamilelerinde ekmek tatlı gibi karbonhidratları yememesini istiyorum onlar herkese zararlı biz bilmedik siz bilin gelde takip edelim seni
Bu arada varmı bi hissetme bebeği bi seyreme bi balık gibi yüzme pıt pıt atma böyle bişey olursa söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…