ah Betül um erkek olsam seni asla kacirmazdimevetttt doğru söyluyorsun, ümmetçe bir bozulma içindeyiz malesef. Ama Allahu Taaladan torpiilliyiz, ümidimizi kaybetmiyoruzkelebekolacam canım benim kayseriden bulacak bana, kayseriye gelin gidicem inşallah
dur senide listeye yazayimAhahaaman zaten zengin kocayı kim kaybetmiş de ben bulayım
Ben de evde kalcam abla gel şöyle ağlayak beraber
Kalmadı valla kalmadı ben bu yaşımda erkeklerden umudu kestiysem kalmamış demektir
kelebekolacam bana da bulur birini di mi doktor olsun ama şöyle 25-30 yaşlarında helal süt emmiş namazında niyazında ahaha
Aynennn. . Yaa tatlı ihtiyacimi o cayin yanindakilerdén cikariom. O da işte hepisi cisliVero ben senin bugünkü menüne baktım ...öğle kahvaltıda olsa aslında (sana göre) çok abartılı değildi .
Bir tek o çayın yanı yok mu o çayın yanıne oluyorsa orda oluyor .
Ben aciktimmm napcam mmm şimdi .aklıma düştü ekmek arası peynir zeytin domatesVero ben senin bugünkü menüne baktım ...öğle kahvaltıda olsa aslında (sana göre) çok abartılı değildi .
Bir tek o çayın yanı yok mu o çayın yanıne oluyorsa orda oluyor .
Inşallah gönlüne göre olur.2 kilo gitmesi lazım dedi 15 güne
slm hayırlı akşamlar umarım herkes iyidir?
sabah
1yumurta kk peynir domates 3 zeytin yeşillik ve 1 dilim tb ekmeği
öğlen
1tabak çorba mercimek bir tabak pırasa ve yoğurt
akşam
salata ayran döner 1porsiyon
2 lt su
30 dakka koşu bandında yürüyüş
Ben aciktimmm napcam mmm şimdi .aklıma düştü ekmek arası peynir zeytin domates
Sabah 1dilim ananas
2 yumurta
Öğle kırmızı biber kavurma
2 dilim ekmek
Ara yarım elma
Aksam 1 tabak brokoli corba
5yk mantar sote
Ausencia abla aeben abla ve diğer kızlar
sabah 1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar
3 yeşil zeytin
dereotu
3 çeri domates
ara
kahve
3 kuru kayısı
öğlen
1 kase düğün çorbası
6 kaşık kuru fasulye
1 parça korniş on
Ara
1 tane küçük lokum
4 kaşık yoğury
akşam
salata
1 kase tutmaç çorbası
4 kaşık taze fasulye 4 kaşık ıspanak
Ara
1 portakal
yoğurt
Ay kızlar bi gittim bidaha gelemedim
Evde şu an tv kapalı internetten klip açtık dans edip duruyoruz baba olmayınca.günlerdir geç geliyo işten
Neyse menümü vereyim
Sabah
1 yumurta
Peynir
Zeytin
1dilim ekmek
Öğlen
Bol tarçınlı muz
1 kase yoğurt
Akşam
Yeşil mercimek çorbası
Beyaz lahana yemeği (tamamı 1 çay tabağı bulgur la yapıldı zeytinyağlı)lahanası bol
Su 2,5
Spor
50 dk eliptik
20 dk sıkılaşma kol sırt basen squat
20 dk dans
4130 adım (dışarda)
Aldığım kalori 920 yaktığım 909
Kızlar iyi geceler
Bugün de okudum tüm geçmişi ama telden alıntı falan hayal benim için
Bugün gramimi görmeye gittik ve ilk sesini duymuş olduk pıt pıt atıyor kalbi inşallah. On gün sonra yine gideceğiz ama benim korkular dokuz ay devam galiba
Öğleden sonra kardeşimin beyaz önlük töreni vardı stajyer diş hekimi artık kendisi :) ama ben aşırı şiştim ve kilo aldım galiba geçen sene fazlaca rahat giydiğim kabanim zorladı kapanırken göğüs portledi. Daha sekiz haftada böyle olursam doğuma yuvarlanarak girerim bu gidişle. O yüzden kaptanım ve sizler uygun görürse diyet menüsü olmasa da menü bildirmek istiyorum çünkü bu gerçekten frenliyor beni. Uygun mudur sizin için de. Hem tecrübeli arkadaşlar da yardımcı olurlar.
Temmuz annelerini de takip ediyorum ama burası evim mahallem gibi olmuş. Elbette bu dönemde diyet yapmayacağım tam olarak. Ama burada olup bazen de hamilelikle ilgili konuşuyorum ister istemez. Eğer gerçekten rahatsızlık verdiğim oluyorsa lütfen bildirin açık ve ya özelden. Kırılmam sonuçta kimseyi sıkmak ya da kırmak istemem
kız Fatmam ne demek öyle sen kendini dışarda mı hissediyon ki zaten takımdasın bi menü vermiyodyn sadece Onu da ver tabi hem bakarız ne yiyorsun ben aslında hamilelerinde ekmek tatlı gibi karbonhidratları yememesini istiyorum onlar herkese zararlı biz bilmedik siz bilin gelde takip edelim seniKızlar iyi geceler
Bugün de okudum tüm geçmişi ama telden alıntı falan hayal benim için
Bugün gramimi görmeye gittik ve ilk sesini duymuş olduk pıt pıt atıyor kalbi inşallah. On gün sonra yine gideceğiz ama benim korkular dokuz ay devam galiba
Öğleden sonra kardeşimin beyaz önlük töreni vardı stajyer diş hekimi artık kendisi :) ama ben aşırı şiştim ve kilo aldım galiba geçen sene fazlaca rahat giydiğim kabanim zorladı kapanırken göğüs portledi. Daha sekiz haftada böyle olursam doğuma yuvarlanarak girerim bu gidişle. O yüzden kaptanım ve sizler uygun görürse diyet menüsü olmasa da menü bildirmek istiyorum çünkü bu gerçekten frenliyor beni. Uygun mudur sizin için de. Hem tecrübeli arkadaşlar da yardımcı olurlar.
Temmuz annelerini de takip ediyorum ama burası evim mahallem gibi olmuş. Elbette bu dönemde diyet yapmayacağım tam olarak. Ama burada olup bazen de hamilelikle ilgili konuşuyorum ister istemez. Eğer gerçekten rahatsızlık verdiğim oluyorsa lütfen bildirin açık ve ya özelden. Kırılmam sonuçta kimseyi sıkmak ya da kırmak istemem
Hahaha bebisim atom roketledimm benn kalmadii hec gobiss sahidim ikizimmDavina var bebekimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?