Yaaaa ikizimmm canimm benimm yaa sagolasin aksamki son halimm nasil degisim bebekimmEvetttt benim o şahit resmen yok olmuş resmeeennnn :)) maşallah benim canım ikizime :)
Kizzz valla iyii enerji buluyonn kuzumm hayy masallahh stres atmisindir iyii olmussSelam kızlar
Dışardaydım bugün iş çıkışı beşiktaşta toplandık sohbet muhabbet :)yogun bir günün ardından iyi oldu
Yaaaa ikizimmm canimm benimm yaa sagolasin aksamki son halimm nasil degisim bebekimm
Aslında arkadaş ameliyat olcak onun için moral toplantısı oldu. Bahaneyle bizde dinlendik. Trafik çekmektense oturduk kafede :)Kizzz valla iyii enerji buluyonn kuzumm hayy masallahh stres atmisindir iyii olmuss
Valla öyle :) içine saklayıp beni yiyorsa bilemem
Valla öyle :) içine saklayıp beni yiyorsa bilemem
Bebekimm bu arada bende seni seviyremm
Ya yogurtcudan ya sodacıdan reklam promosyonu alıyor bu kız ben diyeyimBebekimm bu arada bende seni seviyremmhemenn reklamm yapiyimm nazar etme nolur atom ic seninde olurr taaa taaaa taammmm
Aaa gecmis olsunn kuzumm arkadasina bizde hasta ziyraetine gttikti aynen ameliyat kardeşimin mont ona sigdumm hahhaa cek cektim alemm abaa gorsunn haahhaGördüm şimdi anca faceye bakıyorum daha :) şahanesin ikizim çok fit görünüyorsun yaaaa bayıldım sana :) bende öyle olcaaaaammmm
Aslında arkadaş ameliyat olcak onun için moral toplantısı oldu. Bahaneyle bizde dinlendik. Trafik çekmektense oturduk kafede :)
Bebekimm bu arada bende seni seviyremmhemenn reklamm yapiyimm nazar etme nolur atom ic seninde olurr taaa taaaa taammmm
Aaaa aaa ask olsunn cimimde yaaaValla öyle :) içine saklayıp beni yiyorsa bilemem
Ya yogurtcudan ya sodacıdan reklam promosyonu alıyor bu kız ben diyeyim
Hahahhaa reklamm yüzü olcamm xx yogurtlariii yinn galii icinn galiii HahahaaYa yogurtcudan ya sodacıdan reklam promosyonu alıyor bu kız ben diyeyim
470 mesaj olunca atlayarak bile okuyamadım daha :)Öğleden sonra çok fena muhabbet döndü burda davii ... bize de foto attı dely ama hiç senin anlattığın gbi değildi
Vallaa basla kuzum benim eski halimle simdi ki halim daglar kadae fark varr hee bol yürüyüş ve diyette tabii ki simdi ictim gene atomuu parcalaniyor içer deİçtim de 1 haftacık içtim ..iyi de gitmişti ha ...yeniden mi başlasam neee
Aahhaa beybisiii cok hos dislerimm sekildii dimii ozledinn dimiiÖğleden sonra çok fena muhabbet döndü burda davii ... bize de foto attı dely ama hiç senin anlattığın gbi değildi
Hahhaa kuzum tek disli saclar sarii foto hemen dur bulayim atayım ünlü olmadan oncee470 mesaj olunca atlayarak bile okuyamadım daha :)
Ne fotosu attın ikiz ?
Enemm gördüm şimdiiiiAahhaa beybisiii cok hos dislerimm sekildii dimii ozledinn dimii
Enemm gördüm şimdiiiisarımtrak diş modası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?