Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaaaa ikizimmm canimm benimm yaa sagolasin aksamki son halimm nasil degisim bebekimm

Gördüm şimdi anca faceye bakıyorum daha :) şahanesin ikizim çok fit görünüyorsun yaaaa bayıldım sana :) bende öyle olcaaaaammmm

Kizzz valla iyii enerji buluyonn kuzumm hayy masallahh stres atmisindir iyii olmuss
Aslında arkadaş ameliyat olcak onun için moral toplantısı oldu. Bahaneyle bizde dinlendik. Trafik çekmektense oturduk kafede :)

Aaa gecmis olsunn kuzumm arkadasina bizde hasta ziyraetine gttikti aynen ameliyat kardeşimin mont ona sigdumm hahhaa cek cektim alemm abaa gorsunn haahha

İçtim de 1 haftacık içtim ..iyi de gitmişti ha ...yeniden mi başlasam neee

Vallaa basla kuzum benim eski halimle simdi ki halim daglar kadae fark varr hee bol yürüyüş ve diyette tabii ki simdi ictim gene atomuu parcalaniyor içer de

sevgili Ausencia kaptanım vereceğim kilo varkene üstüne kilo alınca işi sıkı tutmak lazım ama malesef çok fazla ödemim oluyor cuma günüden daha fazla kilodayım sabah moralim bozuldu acık ama verecem 60 kilo olcam hayali bilem güzeldi kızlar benden bıktılar yüzüm bilem yok 2senedir kilo veremiyom yav hep ödem hastalık bir türlü istediğim kiloya düşemedim kızlarda yaka silkiyorlardır eminim bune ya 2senedir burda mezun bile olamadı millet 3 5 defa mezun oluyor ben 1defa mezun olamadım aha aha kahkayala güldümkendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…