Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Güzel elbiseleri giyip kusanacagim senin önünden geçip sana bakmayacagim. Biri dely i fena gaza getirmiş
Aynenn birtanemm saglamm gazaa geldimm ilk hedefim kg ma ulasmak hemde fazlasiyla kitlendim insallahh ulaşırım bir aksilik olmazda.Hergun hepimiz icin dua ediyorumm insallahh ip incecik fit hatunlar olalim diyee

Sabah
2 dl ekmekten tost
Zeytin

Öğle
Et yemeği
Salata

Akşam
1 kase bamya
Yoğurt
Haşlanmış karnabahar

Su 2
Spor
3 mil leslie
27 dk jillian michelle level 1

Menüsü süper, sporu şahane, kendi güzel Ahu :)

Saba bi kase yulaf gevreği Bademli light sütlü
Öğlen 1 tabak Yoğurtlu ıspanak
Ara 3 küçük ceviz
Aksam fırında balık salata çeyrek dilim ekmek

Ahu060812 3 mil Leslie 20 dk yuruyus

Ooo doktorummm sağlam geliyorum bu hafta diyorsunnn korktummm bırrrr

Aynenn birtanemm saglamm gazaa geldimm ilk hedefim kg ma ulasmak hemde fazlasiyla kitlendim insallahh ulaşırım bir aksilik olmazda.Hergun hepimiz icin dua ediyorumm insallahh ip incecik fit hatunlar olalim diyee

Benim de dualara çok ihtiyacım vaaaar, Allah razı olsun

Canimmm hepimiz icinn kizz dualarim insallahh güzel gunler göreceğiz yikilirsakta pes ermeyecegiz birbimizi ittir kaktir hedefe ulastiracagizz başarı takim calismasi ve bizzz başaracağız

Amin inşallah şöyle dümdüz karın şekilli popo ince bir sırt formuna kavuştuğumuz gün bayramdır :)

delüüü

Menüsü süper, sporu şahane, kendi güzel Ahu :)

Ooo doktorummm sağlam geliyorum bu hafta diyorsunnn korktummm bırrrr
ben bu diyet işine yatirdigimdan kazansaydimmmmm.ben 2 koyup yarım alanlardanım pes etmedim ayaktayim

Slm kizlar masallah menüler sporlar süper nazar degmesin.Gündüzleri coluk cocuk giremiyorum en azindan aksamlari gelip rapor vereyim rezil olmak korkusuyla hakim oluyorum kendime5.günüde atlattim cok sükür darisi 6.güne ins.
Bu sabah
3 kuru kayisi biraz ceviz
2 fincan yesil cay

Ögle
Yayla corbasi
Salata

Ara
2 mandalina 1 armut

Aksam
Pirasa yenegi yogurt

Bi ara kahvenin yanina cok az kuru üzüm ve ceviz yedim ama ne zamandi emin degilim ☺

Ahu060812
Iyi akşamlar kızlar

Ahucum bende ne zamandır bizim takımda spor grubu kurmak istiyodum ama kendim düzenli yapamadığım için öncü olamamıştım
Yavaş Yavaş başladım şimdi
puan sistemini gördümde hoşuma gitti
Senin sistemi çalarsam acaba bi mahsuru varmı

Yok tabi ki de Mefkure kaptanım burda her ne kadar yarışta da olsak amacımız zayıflamak.biz sadece bu işi eğlenceli hale getiriyoruz bu sistem sizde de işe yarayacak bizim liste her geçen gün artıyor , gören katılıyo katıldıkça da sporun tadına varıyo.zaten sporun tadına varan da bırakamıyo.bu liste geldi geleli maşallah derecelerle barıştık darısı size..şu klasik lafı da söylemeden geçemeyeceğim..iyi olan kazansın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…