Portakal diyeti canim..
kabak çorba verdiriyor mu gerçekten? Hangi kabak, yemek kabak mı, tatlı kabak mı?Nare83 kabak çorbasını ne yaptin
ayy aç mı duruyosun pekiyaaaaaaaaaaaaaaa
Yine yok, ay sıkıldım ben bu bekleyişten2ye doğru yeniden ineyim inş.
off offf canım ya 3 akşam detoks bende çok işe yaramıştı.
yapsak mı acep bilemiyorum daha tam adapte olamadım normalde şubatta yapmayı planlıyorum.
Nare83 kabak çorbasını ne yaptin
masumcum aman dikkat fazla yapıp böbreklere zarar verme az az iç önce sağlık ....zencefil,trçın,karanfil,karabiber, limon ha birde yeşil çay ekliyorum 1 tk
haftada 3 te bunu yaparım
masumcum aman dikkat fazla yapıp böbreklere zarar verme az az iç önce sağlık ....
kabak çorba verdiriyor mu gerçekten? Hangi kabak, yemek kabak mı, tatlı kabak mı?
Yeşil kabak Betül. Keşke akşam öğünlerde 1 kupa icseydin. Ödeme de kabizligada iyi geliyorne detoksuyduuu ? cnm
ay cnm ben onu yaptım
içmedim hiçç öylece döktümm
Daydreamimmmm
bu hafta naneli kabak çok yedim, inşallah işe yaramıştırYeşil kabak Betül. Keşke akşam öğünlerde 1 kupa icseydin. Ödeme de kabizligada iyi geliyor
evet bugün zararlı bir şey yapıyorum ama takımıma kazandırmam lazım, kendimi affettirmem lazımkabak çorba verdiriyor mu gerçekten? Hangi kabak, yemek kabak mı, tatlı kabak mı?
yeşil detoks canım kara lahana maydanoz kerviz sapı limon işte içine yeşil elme marul vs. sadece akşam yemeği yerine içiyorsun 3 akşam yapmıştım geçen sefer 2 kg vermiştim hemde duraklama dönemindene detoksuyduuu ? cnm
ay cnm ben onu yaptım
içmedim hiçç öylece döktümm
Bu hafta neden böyle oldu yaa. Birkaç gün sonra regl olacağım onun etkisi var mutlaka ama +700 nedir of çok sinir oldum. Ve hepinizden özür dilerim, takımı toparlamak yerine batırdığım için... Dürüst olmak zorundayız +700 ise +700. Ama ister şişkinlik olsun ister wc, yine de özür diliyorum, önümüzdeki hafta takım yine omuzlarımda merak etmeyin. Hem spor hem menülerimle burdayım.
Geçen hafta 77,3
Bu hafta 78,0
Fark +0,7
Yüzde - %0,9
Çok üzgünüm
böyle detoks yaparken acıkmıyo musunuz yayeşil detoks canım kara lahana maydanoz kerviz sapı limon işte içine yeşil elme marul vs. sadece akşam yemeği yerine içiyorsun 3 akşam yapmıştım geçen sefer 2 kg vermiştim hemde duraklama döneminde
evet midem gurul gurul oluyor ama vücut çok şaşırıyor canım sabah öğlen yiyorsunböyle detoks yaparken acıkmıyo musunuz ya
akşam benim enerjim kalmıyo kolum kanadım kırılıyo habire yatasım geliyo yada açlıktan diziye bile konsantre olamıyorum
detoks yapabilenleri tebrik ediyorum
Bundan sonra gelecek bildirimler önemli ... şu an ki durumda , nota alıyoruz
Dereceye girmeyi beklerken ceza alma adayı olabiliriz.
Umarım listenin geri kalanından artı , sabit gelmez.
ada81 canım çok çok tebrik ederim seni , beni kessen 1 kilo gitmez diyordun ama demek gidiyormuş .
Lütfen bu 1 eksi seni daha da motive etsin , kendi kendine oluyormuş demek ada de.
Ve evet taşın , kayanın altında elini sıkıştırdın bile tatlım , zira bu hafta kötü ortalamayı senin gibi yüzdeler toparlayacak nasipse
Kedibochi güzelliğim sana da kocaman tebrikler senin adına acayip seviniyorum . Sağlıklı ve düzenli beslenen , emziren bir annenin de kilo verebileceğinin güzel bir örneği oldun .
Aynen devam , şöyle bir baktım da şaka maka 70 liler geliyooor
@DelyDoly tatlım benim , pazar ödülünü kaldırdığını okudum .İşte bu .
Sana diyordum dur daha ne ödülüüü ? Yolun daha uzun .
Bu hafta 800 , haftaya 1 olabilir , yeter ki bozma . Öğlen hazır şeyler yeme
@tuba52 tahminimden çok az yansımış tartıya . Geçen hafta ki artının telafisi bile olmamış bu eksi , yarısı gitmiş . Kaldı ki senin daha giden yağların vardı ? Onlar nerede ?? wc sorununu halledecek çözümler ara bu hafta , diyetine kaçamaksız devam et ve lütfen sevgiliAhu060812 nun spor listesinde iddialı ol . 1 saat ayır her gün , lütfen . Bu şekilde al ver al ver al ver , şiştim , wc... derken yerinde sayıyorsun .
Gelelim liste dışı olup kilo verenlere
@pamukskr 70.6 / 69.3 /1.3 / %1.84
@arselka 71.9 / 70.9 / 1 / % 1.39
begum75 60.8 / 60.2 / 0.6 / % 0.99
@Nisaca 112.1 / 111.6 / 0.5 / % 0.45
Daydream- 78.7 / 77.7 / 1 / %1.29
@roxen2303 58.6 / 58.4 / 0.2 / %0.34
Roxen hariçhepinize tebrikler .
Açıkcası pamuktan arselkadan begümden ve day den bu iyi sonuçları zaten bekliyordum
Nisanın öğünleri karışıktı , doğru beslenme değildi , vermiş olsa da kilosuna göre çok az . Liste değiştirmeli .
Roxen bende 300 vermişim
Nare83 pes etmiyorsun ! Asla . Bugün her zamanknden daha fazla sarılıyorsun hatta .
Çünkü biliyorsun ki bu geçici bir şişlik . Muhtemelen 70 lerdesin . Eğer sallarsan haftaya yine 70lerin başı , yok sıkı sıkı tutunursan , 69 lar .
Bunu sende biliyorsun , bu teselli değil.
O yüzden lütfen yediklerine pişmanlık hissettirecek hiç bir şey ekleme
@mimu88 sende canım ... yukarda yazdıklarım senin içinde geçerli . Eğer bu hafta kaçamak yapsan , takımiçin sorumsuz davransan , sen teklif etmeden ben ederim ; listeden çıkışı . O konuda sevimsiz bir yüzüm var . Kilo verse dahi listesi sorumsuz ve kaçamaklı olanı da çıkarabilirim mesela .
Ama sen elinden geleni yaptım .
Benim görüşüme göre devam etmelisin listene .
@saydin78 senin sabitinde de birden fazla sebebi var .Şimdi babacığınla ilgilen , güzel haberlerini al inşallah , sonra konuşuruz canım
tebrikler canım)) alkışlar ıslıklar ))
Kızlar çok teşekkür ederim..@roxen2303 Tebrik ederim canım, artık bünye otomatik verecek galiba
Heeeyyyyyyyyyy MAŞALLAH
Tebrikler canım, ne kadar halay çeksen azdır
Tubacım, inşallah ben de sende iyi bir motivasyonu tekrardan yakalar, ve her hafta güzel güzel -liriz
Tebrik ederim dostumSen her hafta 800 ver sonrada millete özen
canın sagolsun canımcım.Geldim kızlar geçmişe dönmeden hemen kilomu bildireyim çok iç açıcı değil
Geçen hafta 84.3
Bu hafta 83.9
Fark 400
Yüzde 0.47
Kızlar bende regl yaklaşırken böyle bi azalma oluyo ama sanki haftaya bekliyodum ben bu azalmayı kendimden de eminin ya hayırlısı takıma büyük bi yüzde verip rahatlatmak isterdim üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?