Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Daydreamimmmm ben çok merak ediyordum bu diyeti. Şimdi dedğin yerden çıktısını aldım, pazar veya pazartesi başlayacağım inş. Sen bir çok diyet ve bu diyet konusunda tecrübelisin. Bu konuda listeye ek tavsiyelerin, püf noktaların olurssa almak isterim. Sadece listeyi çıkradım, oradaki yazışmalara çok bakamadım, bir şey kaçırmış olmayayım

bu hafta kabak bende listeme ekleyeyim ....dün lahana çorbası böğğğ yapa yapa yedim ama diğer yemeklerden daha çook tok tuttu beni en azından akşam 10 gibi acıktım önceden 7,30 gibi başlıyordu acıkmam dün gece ilk defa baş ağrısız uyudum sanırım şeker savaşını ben kazandım )) vucud dedi amannn beee bu kadar sıkıştırdım yemedi hahahahahah ))))

Bu hafta neden böyle oldu yaa. Birkaç gün sonra regl olacağım onun etkisi var mutlaka ama +700 nedir of çok sinir oldum. Ve hepinizden özür dilerim, takımı toparlamak yerine batırdığım için... Dürüst olmak zorundayız +700 ise +700. Ama ister şişkinlik olsun ister wc, yine de özür diliyorum, önümüzdeki hafta takım yine omuzlarımda merak etmeyin. Hem spor hem menülerimle burdayım.
Geçen hafta 77,3
Bu hafta 78,0
Fark +0,7
Yüzde - %0,9

Çok üzgünüm

ne detoksuyduuu ? cnm

ay cnm ben onu yaptım
içmedim hiçç öylece döktümm
yeşil detoks canım kara lahana maydanoz kerviz sapı limon işte içine yeşil elme marul vs. sadece akşam yemeği yerine içiyorsun 3 akşam yapmıştım geçen sefer 2 kg vermiştim hemde duraklama döneminde

üzülme ne yapalım haftaya inşallah

yeşil detoks canım kara lahana maydanoz kerviz sapı limon işte içine yeşil elme marul vs. sadece akşam yemeği yerine içiyorsun 3 akşam yapmıştım geçen sefer 2 kg vermiştim hemde duraklama döneminde
böyle detoks yaparken acıkmıyo musunuz ya
akşam benim enerjim kalmıyo kolum kanadım kırılıyo habire yatasım geliyo yada açlıktan diziye bile konsantre olamıyorum
detoks yapabilenleri tebrik ediyorum

Geldim kızlar geçmişe dönmeden hemen kilomu bildireyim çok iç açıcı değil
Geçen hafta 84.3
Bu hafta 83.9
Fark 400
Yüzde 0.47

Kızlar bende regl yaklaşırken böyle bi azalma oluyo ama sanki haftaya bekliyodum ben bu azalmayı kendimden de eminin ya hayırlısı takıma büyük bi yüzde verip rahatlatmak isterdim üzgünüm

böyle detoks yaparken acıkmıyo musunuz ya
akşam benim enerjim kalmıyo kolum kanadım kırılıyo habire yatasım geliyo yada açlıktan diziye bile konsantre olamıyorum
detoks yapabilenleri tebrik ediyorum
evet midem gurul gurul oluyor ama vücut çok şaşırıyor canım sabah öğlen yiyorsun
sadece akşam yemiyorsun.

tebrikler canım )) alkışlar ıslıklar ))

Kızlar çok teşekkür ederim..
Regl olmama rağmen hiç fena gitmemiş. İnşallah reglim bitince devamını umuyorum.
Bugün iyi birşey daha oldu.
Çok şükür hamilelik giysilerimden kurtuldum !
76 kg olmuştum bir zamanlar, o günlerden kalma bi kadife pantolonum vardı m&s marka, uk 14 beden,
ona girdim ya !
hemi de 82 kg luk halimle.
Giyecek bişiyim kalmamıştı, bişi de almak istemiyordum. ne yapacam diye kara kara düşünürken iyi geldi bu.
Biraz sıkıyor ama oluyor mu oluyor.
Bir süre de bununla giderim ben inşallah.

Son düzenleme:
canın sagolsun canımcım.
inan bende iki gün önce bu kg larda değildim.
bugün normalde regl günüm, 2 gün erken geldi de attım birazını ödemin.
haftaya verirsin sen de kg kg inşallah... Spormeniçem benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…