Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

deminden beri ne yazsam diye düşünüyorum... sana karşı mahcubuz kaptanım... şurda yine ajancılık yapsaydık ama bu hafta olmadı ben kendi adıma motivasyonuma devvam edeceğim...

Selam kızlar hastaneden geldim ama bugünde bir sonuç alamadım cerrah gördü ama usg çeken adam hasta olmuş bugün yokmuş yarin gelicekmis yarinda cerrah yokmus pazartesi varmis oda aksi gibi uff iyice ulan hikayesine döndü bu iş

üzülme canım beklemekten başka çaren yok malesef takma kafana insan vücudu belkide
hiçbirşeyin yoktur ha.

canım ben hergün spor yapamıyorum,o yüzden fırsatım olduğunda yapabildiğim günleri boş geçmemeye çalışıyorum
mesela hafta sonu evde değilim 2 gün yapamıycam
Tamam canım puanını yazarım ozaman
Birde mutlaka ptesi tartıl kilo bildirir gibi aynı şekilde bakalım spor artın ne kadar oluyo
Ay haftayadan hiç umudum yok tam regl şişime denk geliyo artı olmasın da az eksiye razıyım çok dikkat edicem bu hafta
Ay canım yaa bi türlü öğrenemedin rahatlayamadın inşallah kötü bişey çıkmaz da hepimiz rahat bi nefes alırız

Ay canım ya o kadar duygulandımki şu an birilerinin dualarında olmak ne kadar güzelmiş rabbim gönlüne göre versin çok Teşekkür ederim duaların için

Çok teşekkür ederim tatlim insan korkuyor ama ne diyim herseyin hayirlisi herşey allahtan rabbim ne eylerse güzel eyler

çok üzgünüm kaptanım ya.
bu hafta kendi rekorumu kırıp bana öngördüğün kiloyu da vermiştim ama hiç mutlu olamadım bu sonuçla.
inşallah haftaya güzel kilolar verip notamızı iade ederiz, yine de moralimizi bozmayalım.

Ay canım ya o kadar duygulandımki şu an birilerinin dualarında olmak ne kadar güzelmiş rabbim gönlüne göre versin çok Teşekkür ederim duaların için
kuzum inşallah bir şeyin yoktur, içini ferah tutmaya çalış. adamın da hasta olacağı tutmuş

Ausencia kaptanım 4 kişinin zararı bir kişinin faydası olmaması bu hafta denk gelmesi takımımızı gerçekten çok zor bi duruma koydu
Kendi adıma çok üzgünüm inan böyle bişey beklemiyordum
Düşündüm bu hafta salata pek yapmadım
Yeşil çayımı atladım
Sporum fena değildi
Bir iki kere cıs yedim sonra ona denk gelecek şekilde dikkat ettim
Mesala son gittiğimde ekmek yetine pilav ye dedi biraz pirinç pilavı yedim
Demejki yememem gerek
Canım söz yarından sonra menümü yazayım cumaya kadar
Dünü sormuşsun canım yemek saatiydi arkafaşım yemekler hazırlamış kaç çeşit pasta tatlı yapmış
Çantamdan kabak çorbası kavanozumu çıkardım canım bana çay ın yanında bunu ısıt dedim ve ikramlıklarını mutfakta n getirmesine bile izin vermedim
Vücutum 4kiloya kafar tutabikecwk bi yapıda iki gün şok yaosam 4kilo gider yıllarca bu sahte kilolardan alıp vermelerden dolayı çok yanlış yaptım yiyerek az öz sağlam gitmek istiyorum kaptanım takımıma zararım olacağını düşündüğüm an çıkarım takımım grubum siz gerçekten çok değerlisin
Insallah sana birdaha böyle bir yazı yazmak istemiyor um çok mahcup oldum
Emeklerin azmin enerjin bunu bizim düşürmeye hakkımız yok eğer biz senin heyecanını bitirisek gerçekten kilo vwrmek isteyen insanlara karşı seni tüketmiş oluruz bu hakkada girmemiz gerek
Her çöküş bir şahlanış olabilir haftaya özellikle bu artıdaki arkadaş larla şahlanışı yaşayacağiz inşallah

Ya @Dersaadet_ ...

Derin bi nefes aldım yazıyorum şu an ?

Geçtiğimiz iki hafta neden izne ayırdım ben seni ? Takıma gelmediğin , menü yazmadığın için ... Kendini öyle bir savundun ki , ben hatalı çıktım . Herkes saadet teselli etti burada .

İzinden döndün bin bir vaatle ... Bu hafta

perşembe mesaj yok menü yok
çarşamba 5 mesaj menü yok
salı 1 mesaj menü yok
pazartesi 1 mesaj menü yok
pazar 3 mesaj menü bi kahvaltı yaptım demişsin menü sayılırsa ....
cumartesi 5 mesaj menü yok

Menü yok saadet ??? Menü neden yok saadet ? Ben 0 700 gr havadan mı geldi nereden bileyim ?

Hayır listeye kastınız ne ? Israrla girmek için yazdın bana ...abla beni al , bana beni izinden döndür , abla beni unutma !

Ya ben öyle peygamber sabrına sahip bir kadın değilim .

Varsa seni yine teselli edecek etsin .

Ya gel bana mantıklı bir açıklama yap , ya da yanına istediğin takıma transfer olmak istiyor notu düşeyim .

T tuba52

Perşembe çarşamba menü yok .

Bazı günler mesajda yok .

25 Kasım Listesinde 88.1 kilo imişsin .
Bugün 88.2

8 hafta elde var +100 gr.

Şaka gibi .

İster izne ayrıl , ister başka takıma transfer ol , ister bundan sonrası için şu yaşananları telafi edecek bir mantıklı açıklama yap sende bana .

Ya demogoji yapıyor diyin isterseniz , ben kaza yapma pahasına ışıkta sokakta köşede bacada takıma bakıyorum şu 3 gün , size yazamıyorum diye vicdan yapıyorum .
Dişçi sırasında buraya giriyorum .
Menfaatim ne ?

Lütfen ya .

Neden bu iki isim özellikle demesin şu an kimse bana .

Takımda başka artılarda var görüyorum . Ama en azından takımdalar , ellerinden geleni yapıyorlar .

Fatma evet enerjim düştü .

Ağladım da sinirden .

Ben kimseden şok diyet , sahte kilo verimi , kilolar havada uçuşsun beklemiyorum zaten . Yani o şekilde yazdıklarımda nazım geçeceğini bildiğim arkadaşlar biraz da şaka .

Senin listeni uzun zamandır fazla buluyorum , bunu daha öncede yazdım . Bende 100 kilo idim , bende diyetisyene gittim , 6 dlm di ekmek ...hadi senin ki de 8 olsun .
10 fazla ...10 dilim ekmekle dolu dolu öğünler fazla .
Seni kurtaran kesinlikle spor .
Diyetisyeninden çok bence sporuna teşekkür etmelisin .
Ama dediğim gibi senin takımla ilgili paylaşımından , takım ruhundan yana bir sıkıntım asla olmadı.
Tek istediğimm evet menülerini kalem kalem yazman artık , onu da söyledim zaten .

Bunun dışında yola devam .

Yanılmıyorsam Ahu kilolara bakacak , kim ne verdi ?

Yani bazen haftalar arasında bir şeyler gözden kaçıyor , istatistik yapmaya da başlarsam buradan hiç çıkmamam lazım .

Tubanın şu durumunu görünce ...hadiii bee dedim , 8 hafta öncesi ile aynı bile değil , +100 .

Ve ben kilo vermek için deliren insanlara , liste dolu diyorum .

Neyse susayım ben , 2 saat daha paylaşım alanına taşımayacağım listeyi , bana transfer olmak isteyen , izne ayrılmak isteyen varsa yazsın .

Antepia27 ablam eminim çok mahçupsun eminim gün boyu yüzün düştü ama benim tanıdığım Fatma abla bu hataya bidaha düşmez sana hergün aralıksız leslie yapmak yarıyo birde kaptanımın dediği gibi ekmeğini 8 e düşür çayını suyunu eksik etme bak gör nasıl toparlayacaksın sana güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…