Betulum diyette ara ogün yok bence konabilir..ogleden once cevuz hurma ogleden sonra meyve portakal mesela yine..ben cok acikinca misir pirinc patlagi yedim..2 gun ara yapiliyor protein agirlikli yiyorum o 2 günü..yarin basliyorum tekrar..ozellikle haftasonuna denk getirdim ben..yoksa evdeler cozuturum diye korkuyorum..Daydreamimmmmben çok merak ediyordum bu diyeti. Şimdi dedğin yerden çıktısını aldım, pazar veya pazartesi başlayacağım inş. Sen bir çok diyet ve bu diyet konusunda tecrübelisin. Bu konuda listeye ek tavsiyelerin, püf noktaların olurssa almak isterim. Sadece listeyi çıkradım, oradaki yazışmalara çok bakamadım, bir şey kaçırmış olmayayım
yeşil detoks canım kara lahana maydanoz kerviz sapı limon işte içine yeşil elme marul vs. sadece akşam yemeği yerine içiyorsun 3 akşam yapmıştım geçen sefer 2 kg vermiştim hemde duraklama döneminde
daha önceden gizli şekerden ilaç kullandım ama 2-3 sene falan oldu hapı bırakalı
o zamanlar çok kötüydüm,şimdide mesela uzun süre aç kalırsam titreme geliyo oyüzden ara öğünsüz duramıyorum
2 ay önce dahiliye doktoruma dedim insülin direnci varmıdır bakalım mı diye
bana baktı kilon iyi sende olmaz dedizaten asabi bi doktor gönlü istemedi diye yapmadı tahlil
Pamukcum ben bu smoothie isini cok arastirdim kitabini bile aldim..sana tavsiyem tum bunlari yogurt yada sutun icine koyup karistir ve varsa keten tohumuda..yeşil detoks canım kara lahana maydanoz kerviz sapı limon işte içine yeşil elme marul vs. sadece akşam yemeği yerine içiyorsun 3 akşam yapmıştım geçen sefer 2 kg vermiştim hemde duraklama döneminde
begüm bence sende hipo glisemi olabilir
bu kadar sık acıkman vs tabi ben tahmin yürttüm dr degilim ama bi dr git bence
hayır kara lahana katı meyve sıkacağında sıkıp içmiştim amaaa çok iyiymişş peki kara lahana dedigin mor lahana mı ?
tabiki denerim canım evet ben geçen sefer keten tohumu salatalara çorbalara ve yoğurda katıyordum unutmuşumPamukcum ben bu smoothie isini cok arastirdim kitabini bile aldim..sana tavsiyem tum bunlari yogurt yada sutun icine koyup karistir ve varsa keten tohumuda..
kabak kavurma yoğurtla süper olur hemde hafif,hem bağırsaklarınıda çalıştırırkelebekolacam valla cnm yaptım öyle kaldı
içmedim dün akşamda döktümm
kabagım var çorba yapmasamda kavurup yagzı bir şekilde yogurtla yerim belki
ay kafam karıştı ne yapsma bilemedimm
mimu88 sevgili rakibem ay sende kendimi gördüm. Senin bünyede düzensizliği kaldırmıyor.bu hafta düzenli ye olur mu.
Yinede haftaya rövanşı da ben alicam
Pamukcum ben bu smoothie isini cok arastirdim kitabini bile aldim..sana tavsiyem tum bunlari yogurt yada sutun icine koyup karistir ve varsa keten tohumuda..
az olsun eksi olsun.moral bozmak yoköğlene kadar aç kaldığımıza değmedi yahu, Wc ye de çıkamadım, idrar yolları bile aleyhime çalıştı, içtiğim sular benle tartıya çıktı
Geçenhafta: 78.4
Bu hafta: 78.01
Fark= -0.3
gün içinde ne yiyorsun?yeşil detoks canım kara lahana maydanoz kerviz sapı limon işte içine yeşil elme marul vs. sadece akşam yemeği yerine içiyorsun 3 akşam yapmıştım geçen sefer 2 kg vermiştim hemde duraklama döneminde
bi de sabahın yedibuçuğnda kuruyemişçi bulup incir aldım yedim iki tane. Kayısı mı alaydım acabaöğlene kadar aç kaldığımıza değmedi yahu, Wc ye de çıkamadım, idrar yolları bile aleyhime çalıştı, içtiğim sular benle tartıya çıktı
Geçenhafta: 78.4
Bu hafta: 78.01
Fark= -0.3
elh. canım elhamdulillahaz olsun eksi olsun.moral bozmak yok
incir yada kayısı yedikten sonra bol su içmelisinbi de sabahın yedibuçuğnda kuruyemişçi bulup incir aldım yedim iki tane. Kayısı mı alaydım acaba
canım menülerime dikkat edersen ben hep yoğurt ve çiğ sebze ağırlıklı besleniyorum.gün içinde ne yiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?