evet bende bunu diyecektim tam madem rakibiz yarışalım :) beni geçersen ben sana fotoğrafımı göndericem, ben geçersem sen bananasıl
Tamamdırevet bende bunu diyecektim tam madem rakibiz yarışalım :) beni geçersen ben sana fotoğrafımı göndericem, ben geçersem sen bananasıl
görmesen iyi olur.dogumgunu vurdu bizi bide topuklu terlik.2 gündür AVM geziyoruz.
Hehe kaptanım güzel gaza getirme taktiğiAyyy çok heyecanlıııı
Yalnız ben saadeti az tanıyorsam , yemez içmez o fotoyu sana yollatır
Ayy bide canimmm demişsin. Canım çıksını hakettim
Tamamdırama bu şimdi haksızlık olmadı mı herkes gördü eğer ben kaybedersem göremem seni
Bu kız tıbbi hak etmiş. Çok zekiTamamdırama bu şimdi haksızlık olmadı mı herkes gördü eğer ben kaybedersem göremem seni
İstanbul buluşmasına davet edilirsem tüyo verirlerYok herkes görmedi yahuu ... 4 kişi ... sen 5. Şanslısın .
Amaaaaaa
Mimu kazanırsa seni gören ilk ve tek kişi olacak .
Ay vazgeçtim mimu kazansın . Azıcık tüyo verir senin hakkında .
Bu bir ironi değilse teşekkürlerBu kız tıbbi hak etmiş. Çok zeki
Değil canım degilBu bir ironi değilse teşekkürler
görmesen iyi olur.dogumgunu vurdu bizi bide topuklu terlik.2 gündür AVM geziyoruz.
Sabah 1 yumurta
3 yk biber kavurma peynir 1 yuvarlak ekmek parçası kızarmış
Maydanoz
öğle 2 diyet bisküvi
akşam ton balıklı tam buğday makarna salata
ara 1 ince dilim pasta
berbat ötesi oldu .
bida olmaz .çok pişmanım. Onca AVM gezmeye sonra 5 mil yaptım bida cesaret edemem.
Hehe kaptanım güzel gaza getirme taktiği
Ausencia canım kaptanım akşam 1kase çorbayı unutmuşum çorbamla birlikte 10ekmekti 2dlm axalttım canım
Kaptanım burada 31 kilo verdiğimde aeben yanlızca sabahları 2 dlm ekmek yiyerek verdim fakat belirli yerden sonra gitmedi kıramadım dirençi
Yanii az ekmek yemeğe alışığım canım dr 2 ye dese yerim o çok ısrarlı 3 kilodan en fazla onuda istemiyorum da 4 kilo ayda vermelisin dedi bakalım nasıl olacak bukadar yiyince süreç yzuyor böyle olmazssa direnç kırılmıyır
Hayırlısı artık sporu havalar ısınıyor hem dışarda hem kwsli yaparak belki düreçi hızlandırırım
Ayy bide canimmm demişsin. Canım çıksını hakettim
Ayyy çok heyecanlıııı
Yalnız ben saadeti az tanıyorsam , yemez içmez o fotoyu sana yollatır
Tamamdırama bu şimdi haksızlık olmadı mı herkes gördü eğer ben kaybedersem göremem seni
Yok herkes görmedi yahuu ... 4 kişi ... sen 5. Şanslısın .
Amaaaaaa
Mimu kazanırsa seni gören ilk ve tek kişi olacak .
Ay vazgeçtim mimu kazansın . Azıcık tüyo verir senin hakkında .
Ben tuyer.ufff ya catalim kirilsaydida bu duruma dusmeseydim
İstanbul buluşmasına davet edilirsem tüyo verirlerbkz. zorla kendini davet ettirmek neyse bu güzel rekabet oldu hemen gidip bi 2 mil leslie mi patlatsam
Ben 2 nize de yeterim.( Sanırım meydanokur gezerim bu ne özgüven ya yanlış bişey mi ictim)keşke bbu hafta rakip olsaydıkk doktorummmpasta şeklinde rüyana girerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?