Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben derece alsam şok olurum.çünkü gercenten çok emek verilen enfes şeyler var.benim tarif en basiti sanki ama dediğim gibi iddalı girmedim ogün hem eğlenceli oldu hem de dşyettekilere amme hizmeti.

Laz inadı boşa dememişler .

Ütüye girişeceğim şimdi ...
Telefon trafiğine yakalandım .

Bende daha oy kullanmadım . Kararsızım çok. Kararsız kalınca hep Mr değneğe gösteririm fotoları... kimseyi tanımıyor ya en adil oylama :))

saydin78 her şey iyi , güzel olacak . Öyle düşün . Gerginliğin ne sana ne babacığına faydasına yok.

kelebekolacam o hastaları ben yolladım hep , çıkın çıkınnn gidin kafasını kaşıyacak vakit bulamasın dedim :))

Bende baktim tanidik cok hatir olmasin diye verdim oyu valla hatirlayamadim bile kime verdigimi. Roportaj gondermisler oradada yazdim evdekilere yapiyodum yarismaya katilayim bari. Yoksa yarisma kelimesini hiç sevmem .tadını bilmeden neye oy verilir ki maksat muhabbet olsun degisik tarif gorelim..senin uyutmayi ilk kez duydum misal tarif defterine kayıt..budur iste :))

Inşallah Ausum inşallah biliyorum faydası yok gerginliğin elimde değil sakin olmaya çalışacağım

3

kelebekolacam o hastaları ben yolladım hep , çıkın çıkınnn gidin kafasını kaşıyacak vakit bulamasın dedim :))
ben dar vakitte daha cok yerim,bence sen o hastaları geri çek

1 büyük bardak ayranı devirdim
doktorum kelebekolacam bende hastaların arasına karışsamda sedyede kıvrılıp azcık uyusam ne dersin?
gel kuzum gel baş hasta benim zaten.seni bahane ederim içerde muayene var yazısı asarız söz sedye senin ben koltugumda uyurum.

ya maşallah cok güzel tarifler var ama bana ters.ben krem şanti kullanmam ,kabartma tozu nadir,nişasta eser miktarda.

geliyorum doktorum
aramızda kalsın,şalımı katladım yastık yaptım,kafayıda pc nin önüne indirdim bi 10 dakka hiç gözümü açmadım,sesler duyunca kalktım ama odaya gelmediler bileydim az daha yatardım azcık kendime gelmişim

kabartma tozu neden kullanmıyosun? onun yerine karbonat mı koyuyosun? ben ölçüsünü bilemem diye kullanmaktan korkuyorum

yemek yedim geldimm,

ay bunlaaa nasıl doyulur sadece salata
içindeki 100 gr ton balıgını niye kmse görmüyorki ?

afiyet olsun
akşama kadar acıkmazsın inşallah
başka ne yemek vardı ki?keşke çorba falanda olsaydı
bende kuru fasulye,ayran yarım dilimde ekmek yedim ama acayip uyku bastırdı,bide pazartesi rehaveti var

karbonat ilk tercihim lakin benim oğlan onu farkediyor.ben öyle çok değişik şeyler yapmam zaten yaptıklarımın da kıvamını biliyorum az cok.
istnabulda bi alternatif tıp merkezi vardı orda tedavi gördü bi arkadas onları tavsiyesi.
ve şifa buldu çok şükür.

afiyet olsun
akşama kadar acıkmazsın inşallah
başka ne yemek vardı ki?keşke çorba falanda olsaydı
bende kuru fasulye,ayran yarım dilimde ekmek yedim ama acayip uyku bastırdı,bide pazartesi rehaveti var

yoktu canım seçenek ama baya doyuyorum ben bu salata ile
yanımda bir kase yogurt içine karıştırdıgım 3 ymk kadar kabagım var onu yer çıkarım 5-6 arası

oğlunda bi rahatsızlık mı vardı doktorumgeçmiş olsun
oğlunun farketmesi çok ilginç sanırım tat olarak değilde vücudu reaksiyon veriyodur demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…