Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah 3_4 yk menemen 1 parça ekmek çavdar
Maydanoz peynir
Ara 2 hurma biraz çiğ fındık
Öğle karalahana çorbası
Akşam fırın balik salata 11_2 parça fırın patates
Ara 2 diyet bisküvi biraz fındık

Suan neler yiyesim var.regl den sanırım.

akşam yediğim otlardan sonra sersem gibi oldum kadın uyuşturucu ot mu sattı bana nedir anlamadım sanırım tansiyon düşürücüydü biri Rezene çayı içmiş gibi rahatladım resmen tuzlu ayran içtim ara birde portakal yedim.,Regl ödemim var 2 gün sonra geçer buna rağmen 100-200 gr gitmiş gibi görünüyor

Bende bi biberiye cayi içtim midem yanmaya basladii bi kac gun otlardan uzak duracam ....

Evet aynen öylede kafama takıldı benimde her istediğini yersen nasıl zayıflatır ki ? Ancak yediklerin erir
Masum benim listeyi yaappppp çok rahatım başladığımdan beri..yol haritam belli..seçeneklerim var..öğlen yemek çıkıyor işyerinde bu avantaj senin için..çantana badem 1 tane meyve hurma at aralar için..çok rahat yapılabilecek bir diyet..saatli yemeye de alışıyor vücut.haftasonu 2 ana öğün yapabildim ama haftaiçinde çok rahat ve tok oluyorum.,bu oruç diyeti bana hiç olumlu gelmedi,,

Bugünkü menüm
Sabah 2 dl ekmek
1 haşlanmış yumurta, peynir zeytin, 1 t. kaşığı ballı ceviz

Öğlen bir avuç mini grissini, bi kase yoğurt, 3 kuru kayısı

Akşam 3 dl tam buğday ekmeği
1 kase sebze çorbası, salata

Suyum 2.5 litre, spor : cam silme, temizlik yapma, çocuk yıkama

mimu88 canım nerelerdesin menü yazıyor musun ben mi göremedim?
Rakiplerimize yenilmiş olabiliriz ancak skoru 3-0 yaparak onlara ödül sunmayalım bi de

Ayyy geldim geldim toplu yazacağım

mimu88 Yook ben seni adanali biliyordum canim..ben osmaniyeli degilim canim daha 6 aydir osmaniyedeyiz tayin dolayisiyla buraya geldik.aslen malatyaliyim....

Canım ben Osmaniyeliyim hatta tüm baba tarafım orda. Evimiz Bahçeli bulvarında. Sık sık geliyorum

Yoğunluk kuşum yaaa koşturmaktan bi hal oldum

Ben de Osmaniye'liyim

Aaa orada mı yaşıyorsun 4 olduk Osmaniyeli ya da Osmaniye'de yaşayan ay Ne mutlu oldum

N Neshve de Osmaniye'denmiş. :))

Halam kuaför kızlar süslüler için:)

Aaa oyle mi nerde kuaforu adi ne ben mayis gibi sac uclarina sari attiracam iyi yapab bir yer ariyorum )))

Aaa oyle mi nerde kuaforu adi ne ben mayis gibi sac uclarina sari attiracam iyi yapab bir yer ariyorum )))

Yani hiç boya yaptırmadım halama bilmiyorum ben kuaför ismi çarşıda merkezde hemen. Ama bizim evin altında bi kuaför var Bahçeli bulvarında herkes ona mükemmel diyor Yen'i açılmış daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…