- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Cok kararsizdim.day.cim.Saf pro yap Sherryim..
Misler gibi uyursun şimdi...spor olmuş zaten yaptıklarınUffff spor yine kaldı.her yerim ağrıyo oglumu kızların odasından ayırdım ona ifa yaptık.eve bi dokunduk çok yoruldum cok
Inceledim o diyeti bilemedim ki...2 gun oruc 5 gun istedigini yiyorsun..dene bakalim nasil olacak 5 gun 3 ana 3 ara yap olmazsa
Bende bi biberiye cayi içtim midem yanmaya basladii bi kac gun otlardan uzak duracam ....akşam yediğim otlardan sonra sersem gibi oldum kadın uyuşturucu ot mu sattı bana nedir anlamadımsanırım tansiyon düşürücüydü biri Rezene çayı içmiş gibi rahatladım resmen tuzlu ayran içtim ara birde portakal yedim.,Regl ödemim var 2 gün sonra geçer buna rağmen 100-200 gr gitmiş gibi görünüyor
Masum benim listeyi yaappppp çok rahatım başladığımdan beri..yol haritam belli..seçeneklerim var..öğlen yemek çıkıyor işyerinde bu avantaj senin için..çantana badem 1 tane meyve hurma at aralar için..çok rahat yapılabilecek bir diyet..saatli yemeye de alışıyor vücut.haftasonu 2 ana öğün yapabildim ama haftaiçinde çok rahat ve tok oluyorum.,bu oruç diyeti bana hiç olumlu gelmedi,,Evet aynen öylede kafama takıldı benimde her istediğini yersen nasıl zayıflatır ki ? Ancak yediklerin erir
Bazılarını sisiriyorkelebekolacam evdeki.yeni.düzen hayırlı olsun.
Güle güle oturun.
Ovulasyon sisirir mi.ya
Yanilmiyorum dimi..
Böyle düşününce hoşuma gitti canım sağolNeden acısınlar nefsine hakim olmana hayran kalsınlar.
Bitki çaylarını kaynar içmiyorsun değil mi..en fazla 80 derece olmalı suyu..Bende bi biberiye cayi içtim midem yanmaya basladii bi kac gun otlardan uzak duracam ....
Yook canim kaynar icmiyorum...zaten cook sicak yemekte yiyemem cayda icemem huyumBitki çaylarını kaynar içmiyorsun değil mi..en fazla 80 derece olmalı suyu..
Hadii gözün aydin canim..iyi geceler görüşürüz..Kızlar eşimi almaya gidiyorum..yarın görüşürüz..iyi geceler
mimu88 canım nerelerdesin menü yazıyor musun ben mi göremedim?
Rakiplerimize yenilmiş olabiliriz ancak skoru 3-0 yaparak onlara ödül sunmayalım bi de
mimu88 Yook ben seni adanali biliyordum canim..ben osmaniyeli degilim canim daha 6 aydir osmaniyedeyiz tayin dolayisiyla buraya geldik.aslen malatyaliyim....
mimu88 nerelerdesin sen
Ben de Osmaniye'liyim
Aaa oyle mi nerde kuaforu adi ne ben mayis gibi sac uclarina sari attiracam iyi yapab bir yer ariyorumAyyy geldim geldim toplu yazacağım
Canım ben Osmaniyeliyim hatta tüm baba tarafım orda. Evimiz Bahçeli bulvarında. Sık sık geliyorum
Yoğunluk kuşum yaaa koşturmaktan bi hal oldum
Aaa orada mı yaşıyorsun 4 olduk Osmaniyeli ya da Osmaniye'de yaşayan ay Ne mutlu oldum
N Neshve de Osmaniye'denmiş. :))
Halam kuaför kızlarsüslüler için:)
Aaa oyle mi nerde kuaforu adi ne ben mayis gibi sac uclarina sari attiracam iyi yapab bir yer ariyorum)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?