Aaa evet orayi duydum bu vatan magazasinin orada degilmi guzel luks bir yer gibiYani hiç boya yaptırmadım halama bilmiyorum ben kuaför ismi çarşıda merkezde hemen. Ama bizim evin altında bi kuaför var Bahçeli bulvarında herkes ona mükemmel diyor Yen'i açılmış daha
Gözün aydın canımKızlar eşimi almaya gidiyorum..yarın görüşürüz..iyi geceler
Sabah marul maydanoz da vardı kahvaltıda. Şimdi biraz ayva yedim. Aslında akşam geç vakitte yememek lazım ama ben baya geç yatıyorum. Bi meyve yesem mi der oldum D DilekiyiBugünkü menüm
Sabah 2 dl ekmek
1 haşlanmış yumurta, peynir zeytin, 1 t. kaşığı ballı ceviz
Öğlen bir avuç mini grissini, bi kase yoğurt, 3 kuru kayısı
Akşam 3 dl tam buğday ekmeği
1 kase sebze çorbası, salata
Suyum 2.5 litre, spor : cam silme, temizlik yapma, çocuk yıkama
Merhaba Mimu, ben de şaşırdım bu kadar çok olmamıza ve sevindim. Buralı değilim ama 7 yıldır Osmaniyedeyiz. Halkını çok sevdik, bi yazını sevemedikAyyy geldim geldim toplu yazacağım
Canım ben Osmaniyeliyim hatta tüm baba tarafım orda. Evimiz Bahçeli bulvarında. Sık sık geliyorum
Yoğunluk kuşum yaaa koşturmaktan bi hal oldum
Aaa orada mı yaşıyorsun 4 olduk Osmaniyeli ya da Osmaniye'de yaşayan ay Ne mutlu oldum
N Neshve de Osmaniye'denmiş. :))
Halam kuaför kızlarsüslüler için:)
Sağol canım teşekkür ederim seninkilerde emziren birine göre gayet iyi arada hepimiz ucunu kaçırabiliriz yeter ki salmayalım..senjn menüler süper oluyi genelde. Borek de ölçülü ve tek yemek zaten .
Kızz bunları okudum da aciktim.Yarin bu diyete basliyorum kötü bir hafta sonu gecirdim
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...10-kilo-verdiren-diyet-deneyimlerimiz.416485/
He mi .. sağol ..Umarım öyledir . Az önce eşime yarim ekmek arasi peynir domates biber zeytin yaptım .canım çekti ama yemem mmmmmmSağol canım teşekkür ederim seninkilerde emziren birine göre gayet iyi arada hepimiz ucunu kaçırabiliriz yeter ki salmayalım..
Herkese iyi geceler kızlar ianşallah Yen'i hafta bol eksi getirsin hepimize
Merhaba Mimu, ben de şaşırdım bu kadar çok olmamıza ve sevindim. Buralı değilim ama 7 yıldır Osmaniyedeyiz. Halkını çok sevdik, bi yazını sevemedik
Hele açılınn çekilinnnn.
Bugun ki meyve saatini saymasak ben dé leptinciyimİyi geceler kızlar yatayım ben ,
Yeni hafta yeni başlangıçlar olsun inş
Ausencia dönsün özledik aluntilarini
Yarın bi bayram havası olur takımda
Ben bu hafta kıtlık haftasındaki
Çok az yiyeceğim
@Daydream15 ben ara öğün yapamıyorum cnm sürekli yemem geliyor diuerisyenumde ara ogünü kaldırmıştı o yüzden leptin çalıştırıyorum bom bol
@Dersaadet_ sana cep yazacaktım unuttum çok yeni baktırdım kanıma hiç bisiy yoktu streste hayat telaşı işte başka bir sorun yok yani
Haydi ben kaçar sabah 5 :45 ye kalkacağım
Benimki de az uyudu uyandı simdi babası uyuttu artık ..Ben eceyi yatirmadim.uykusu.gelmisti ama uyutmadim
12 de yatip sabah 08.00 de.kalkıyor sekizde yatsa.artik.gece 3 te mi.kalkar.4.te mi.bilmem
Menumu yarin.yazacağım canim
5 gundur tarti gr oynamiyot ne.arti.ne.eksi saskinim
Canimda sıkkın bu.konuda.
Siskinim de.hissediyorum karnim sis.
Yarin yumurtlama günüm, sebebi bu.diyorum.
Saf protein mi.yapsam lapa diyeti mi onu.dusunuyorum yarin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?