Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yani hiç boya yaptırmadım halama bilmiyorum ben kuaför ismi çarşıda merkezde hemen. Ama bizim evin altında bi kuaför var Bahçeli bulvarında herkes ona mükemmel diyor Yen'i açılmış daha
Aaa evet orayi duydum bu vatan magazasinin orada degilmi guzel luks bir yer gibi )

Sabah marul maydanoz da vardı kahvaltıda. Şimdi biraz ayva yedim. Aslında akşam geç vakitte yememek lazım ama ben baya geç yatıyorum. Bi meyve yesem mi der oldum D Dilekiyi Ahu060812

Merhaba Mimu, ben de şaşırdım bu kadar çok olmamıza ve sevindim. Buralı değilim ama 7 yıldır Osmaniyedeyiz. Halkını çok sevdik, bi yazını sevemedik

senjn menüler süper oluyi genelde. Borek de ölçülü ve tek yemek zaten .
Sağol canım teşekkür ederim seninkilerde emziren birine göre gayet iyi arada hepimiz ucunu kaçırabiliriz yeter ki salmayalım..
Herkese iyi geceler kızlar ianşallah Yen'i hafta bol eksi getirsin hepimize

Sağol canım teşekkür ederim seninkilerde emziren birine göre gayet iyi arada hepimiz ucunu kaçırabiliriz yeter ki salmayalım..
Herkese iyi geceler kızlar ianşallah Yen'i hafta bol eksi getirsin hepimize
He mi .. sağol ..Umarım öyledir . Az önce eşime yarim ekmek arasi peynir domates biber zeytin yaptım .canım çekti ama yemem mmmmmm su içtim

İyi geceler kızlar yatayım ben ,
Yeni hafta yeni başlangıçlar olsun inş
Ausencia dönsün özledik aluntilarini
Yarın bi bayram havası olur takımda
Ben bu hafta kıtlık haftasındaki
Çok az yiyeceğim

@Daydream15 ben ara öğün yapamıyorum cnm sürekli yemem geliyor diuerisyenumde ara ogünü kaldırmıştı o yüzden leptin çalıştırıyorum bom bol

@Dersaadet_ sana cep yazacaktım unuttum çok yeni baktırdım kanıma hiç bisiy yoktu streste hayat telaşı işte başka bir sorun yok yani

Haydi ben kaçar sabah 5 :45 ye kalkacağım

Merhaba Mimu, ben de şaşırdım bu kadar çok olmamıza ve sevindim. Buralı değilim ama 7 yıldır Osmaniyedeyiz. Halkını çok sevdik, bi yazını sevemedik

Ama ben Osmaniye de yaşamıyorum canım çok sık geliyorum çok severim memleketimi ama :)

Bugun ki meyve saatini saymasak ben dé leptinciyim

Benimki de az uyudu uyandı simdi babası uyuttu artık .. pirt pirt kalkio ya hayırlsı . Dimi dimı. . O günler de de insan bi şiş oluo adet olacak gibj karnı agrio bi de ödem oluo bence . Geçen cuma bennn.
Sıkma ya insan gercekten demoralıze oluo ama sen bi yolunu bulursun normal diyet yapsan .hani lapa falan gibj değil de ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…