Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Görümcem 1.50 75 kilo ben 1,57 79 kilo ondan boyum uzun ve o tam bi topun üstünde iki çubuk gibi erkeksi tamamen karın göğüsten oluşuyor kendileri benim kilom orantılı bel oyuntum bilen var benim vücut tipi kum saati bide dün vana diyo ki senin basenler benimkinden büyüktür diye
son dakika söyledi ben ctesi mezroyla gitmemmi
Haa bu arada zayıflamasına yardımcı ol demişsin olucam olucam bol bol pasta börek koyucam önüne yesin
Allah size sabır kv nede Şafi ismiyle şifa versin inşallah
taaam Saadet taaam
İnşallah canım insan isteyince yapamayacağı şey yoktur çıtayı yüksek tut ki çaban büyük olsun demi
Oooo süpersin güle güle giy ortim
Ahu060812 45 dk da bisiklet eliptik değil ama sayılıyor mu spordan
Sayılmazmı hocam aa
Zumba iyidir hoştur ada iyi terletir zordur da kesinlikle değişikliğin iyi geleceğini inanıyorum bence git
Sabah marul maydanoz da vardı kahvaltıda. Şimdi biraz ayva yedim. Aslında akşam geç vakitte yememek lazım ama ben baya geç yatıyorum. Bi meyve yesem mi der oldum D Dilekiyi Ahu060812
Canım akşam acıkmalarında genellikle tarçınlı yoğurt yiyoruz akşam meyve yenmemesi gerektiğini okumuştum
Ahu060812 @kelebekolacam @ecemavi @aeben @saydin78 vorones

Yetişin bacılar burayı Osmaniye liler basmış
Ulus, cebeci, Çankaya gardas deriz kankaya, bize her yol Paris değil bize her yer angara
He kız bizi geçecekler haaa

Yarın öğlen için semizotu ve yoğurt hazırladım...3-4 tanede acı cin biber..hem yağ yakıyor hem mideye iyi geliyor..sefertası mı alsam napsam
Aaa Semizotu özledim. Şöyle yoğurtlu sarımsaklı. . Buralarda.yok malesef .gelse de don olmuş pısms olur. Bugün aldgm yeşillikler gibi

Hey kızlar ulusal çocuk yıkama gününüz hepinize kutlu olmuş bende bugün yine yoğun bir Gün geçirdim sabah eniştemin annesini bir yıl oldu vefat edeli mevlüt okuttular oradaydım öğleden sonra eve geldim eşimle bir giriştik bahçe temizlemeye biraz çiçek tohumu attım bide fidelik domates tohumlarını diktim tek tek tohum at çok oyaladı Sonra gülleri budadım Sonra gelinlik dutu budadım budadığımın çöpünüde akşam yediye kadar temizledim yedide eve girdim yemek yaptım bebeleri yedir içir bulaşıkları yıka sonra çocukların yıkanması derken bu saat oldu anca geçmiş okudum daha spor pointlerini veremedim baya karıştı yarın kağıt-kalemle düzenleyip öyle eklerim kusura bakmayın kızlar

ctesi menüm
Sabah
Klasik kahvaltı (yumurta ile )
Öğlen
MuZlu yulaflı yoğurt
Ara
Kv de yaptıklarından tattım
Akşam
Yeşil fasulye
Ayran
Çorba
Su 2 spor 40 dk yürüyüş
Pazar menüm
Sabah
Tost
Zeytin peynir
2 ceviz
Öğlen Mevlüt'te
2 kaşık etki pilav
Salata
Akşam
Çorba
Haşlanmış et
Salata
Su 1.5 spor

haftasonu pek gelemedim hemen bildirimlerimi de yapiim
MuMu85 Ausencia

cumartesi :

sabah :
domatesli yumurta
kahve

akşam :
ızgara tavuk
havuç salatası
1 ızgara biber + domates

spor: 60 dk Ahu060812

pazar:

sabah :
2 yumurtadan peynirli omlet
minik bir parça simit
kahve

akşam :
fırında köfte
yoğurt

spor : 150 dk ( toplam 14 km ) Ahu060812

Süpersin canım ya menü harika spor mükemmel

Günaydınnn kızlaaaar hemen haftasonu menümü vereyim

Cumartesi sabah: cevizli sucuk kahve
Geç kahvaltı: 1 dilim ekmek omlet peynir zeytin salatalık biber biraz da patatesli yumurta

Şekersiz katkısız kömbe

Akşam: bakla yoğurt ceviz

Ve unsuz şekersiz meyve özüyle kek içinde herhangi bir un yoktu şeker de yoktu biraz ondan

Pazar:

Kahvaltı: Yumurta 2 dilim ekmek peynir zeytin

Öğlen kapuska (sonunda yiyebildim) ve lahana sarması ama pirinç Yok içinde bol ev yoğurdu ile yedim

Akşam 1 elma ve açlık otu

selam canım, açlık otu nasıl tadı falan
ne kadar tüketiyorsun

Gecmis olsun canım sen kendi vücüdünü en iyi bilirsin dikkat et
Günaydın lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…