Abliskommmmmm nasılsın. Benim menüye de el at..arada vur kafama yüz bulmim sabah eksi çıktım . Havalara girmiyim hemen. Yatın okul baslio sukur perşembe den beri evdeyim . Sıkıcı yahuu . Yaşlılar la Bebeyle yoruldum gari. 4 saat dé olsa söyle okula git gel iyi geliomus bana. Zaten kaptan yok içim sıkılıyiuiiioopamukskr alintilayip yazmamisim..ayran asini kac gun daha yapacaksın..??
Benimki laffff ablam. Gi.
Nare83 500 kalori cok coook az..su oruc diyetini mi yapmaya karar verdin??
Sadece aksamdan sonraki arada tek birsey ye verom elma gibi yada süt ic.onun dışında pazartesiye eksiyle baslaman cok iyi..1 kilo gider bu hafta senden enaz..Menu sabah =öğle
2 3 yemek kaşığı kasarli patatesli yumurta
3 dilim peynir 2 zeytin
Helva recel yemedim
Mini parça yufkaekmek
Ara 1 elma yarim cennet hurması yarım portakal
Akşam 18.00
1 buçuk tabak sulu ekşili köfte( höllük) (bulgur yesilmercimekli bisi k.valide yapti)
Salata
Yoğurt
Çay 1 incir mini ısırık gofret 2 kayisi 1 ceviz
Su 3 lt olur
Spor ogluşla yürüyüş yaptık yavaş Tempo
Inceledim o diyeti bilemedim ki...2 gun oruc 5 gun istedigini yiyorsun..dene bakalim nasil olacak 5 gun 3 ana 3 ara yap olmazsaEvet cnm
Yaz geldi panik oldum
Birde yerimde sayıyorum haftalardır
Evet fiyat cook uygun olmadi 1 ay giderim degisiklik olsun...Saadettt yogurt protein ya
Elifim hastan var basin kalabalik diye kuzum yarindan itibaren etiketlerim seni
Evet beyaz ekmek disindakileri srvmiyorum cok anca kizartirsam onun yerine yiyorum
Zumba tum vucudu calistirir ve iyi kalori yaktirir 50 tl cok uygun
Sagol Uzumcum..
Yarın yapacağım toplamda 2 günpamukskr alintilayip yazmamisim..ayran asini kac gun daha yapacaksın..??
Akşamdan sonrakı ara çay arası oluo dà cayin yanina yedim onları daha da bişi yemiom sabahà kadr. İnşallah ya.Sadece aksamdan sonraki arada tek birsey ye verom elma gibi yada süt ic.onun dışında pazartesiye eksiyle baslaman cok iyi..1 kilo gider bu hafta senden enaz..
Millet bi gıcık oluodur sana. Oh misss öyle güzel his ki o. Yemiorum arkadaş siz tikinin ben almiyimm. Mesaji açık mesajYarın yapacağım toplamda 2 gün
Misafirlikte geldim ikram badem ceviz tuzsuz çekirdek onlari bile yemeyince acayip göze battim
Bu hafta fark olacak. Nerden mi bildim. Bilmem öyle geldi çünkü yerinde saymalardan sonra iyi gidio. Seninde gidecek cumaya kadar tam gaz devam edek inşallahEvet cnm
Yaz geldi panik oldum
Birde yerimde sayıyorum haftalardır
Gözün aydin canim...benimki hala gelmedi korkmuyorum aliskinim zaten duzenli olsa şaşardim hahaAy sorma canım ya yavaştan panik olmuştum. Kendimi ev işi ne verdim canım çıktı aklıma getirmeyim diye evi baştan sona değiştirdim çok şükür az evvel huzura erdim
Sağol canım da bana aciyorlar gibi geliyorMillet bi gıcık oluodur sana. Oh misss öyle güzel his ki o. Yemiorum arkadaş siz tikinin ben almiyimm. Mesaji açık mesajafferım sana pamukim
Ben eceyi yatirmadim.uykusu.gelmisti ama uyutmadimKedibochi nerdisin kiizz. Geldin de ben mi gormedim. Ömercikimi yikadim uyudu simdı . Uyanır gerçi birazdan . Sen napdin. Menünü meral ediom
Saf pro yap Sherryim..Ben eceyi yatirmadim.uykusu.gelmisti ama uyutmadim
12 de yatip sabah 08.00 de.kalkıyor sekizde yatsa.artik.gece 3 te mi.kalkar.4.te mi.bilmem
Menumu yarin.yazacağım canim
5 gundur tarti gr oynamiyot ne.arti.ne.eksi saskinim
Canimda sıkkın bu.konuda.
Siskinim de.hissediyorum karnim sis.
Yarin yumurtlama günüm, sebebi bu.diyorum.
Saf protein mi.yapsam lapa diyeti mi onu.dusunuyorum yarin.
Neden acısınlar nefsine hakim olmana hayran kalsınlar.Sağol canım da bana aciyorlar gibi geliyor
Eşim bu ne yal gibi dedi bu ufak tartıştık ama ben inadim biraz bozmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?