Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam canım tadı güzel bence 7-8 yaprak kadar tüketiyorum ben ama her akşam değil :) tavsiye ederim bulabilirsen
bi bakayım canım , duymuştum ama denedim hiç, tşk ettmmm:)
Ceydam seninde 115leri gördüğünü bilmiyordum gerçekten çok büyük bi başarı göstermişssin darısı başıma
Maşallah
inş canım , malesef görmüştüm 115 i
arada sapmalar oldu tabi ama şükür 7 leri gördüm

Gecmis olsun canım sen kendi vücüdünü en iyi bilirsin dikkat et
Günaydın lar
Gunaydin fatmacim , tesekkurler ...cook haklisin bazen sirf metabolizmam hizlansin diye otlara sariyorum midem cok hassas mahvediyor beni...artik yok biraz bitkilerden uzak duracam sadece yesil cay icerim o kadar baska bitki cayi icmem...

5. Posta çamaşır makinede benim enaz 2 defa daha yikanacak haftasonunu hiç sevmiyorum dünde evde olmayınca herşey bugüne birikti balkon yıkayagim daha

oğlumun cuma günü okulda serbest kıyafet günü o yüzden perşembe akşamı beyazlarımı yıkarım,duruma göre renklileride atarım en olmadı cuma akşamı mutlaka yıkarım,hafta sonuna kurumuş oluyo,sonrada topla katla ütü vs....

ortim menün çok güzel,hafta sonu baya yoruldun spor yapmaman normal,arada kaslarıda dinlendirmek lazım yoksa yorgunluğu üzerinden atamıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…