Türk gayfemi şimdi içtim ama seninle de patlatırık bi gayfe be daktırımyap bi kahve şerycim muhabbetin dibini görelim.
yok gıı cidden miniciktiHe iyi bare ben yarım patlıcan hayal ettim en az
müge anlı mı keyfBenim son 9 dkzil çalar eve giderim . Başlar maraton. Yedir yatir ye bekle okul saatinı. Müge Anlı izliom kız bi de ay keyif haa
Benim de başım agrımaya başladıdün yaptığım yürüyüşün acısı çıkıyor
dökülüyorum yorgunumm bitkinimmm
günaydınnn.bol traksiyon yaşayıp mi kahve attım frencpresime.
asm ye bi girdim laptobum yok.eve grei dönüp aldım.sonra markete uğradım kredi kartım yok.onuda buldum çok şükür.
badem ceviz yiyebilirdin pambuk
anneme süyleyeyim mi başından geçenleri
ayran aşının özelliği kahvaltı hariç başka hiçbirsey yememek kahve içmemek tuz tüketmemek
ay ne güldüm bunu okuyuncaYawww ne guzel veriyorsunuz ben cook eli acik biriyim cook harcarım soylemesi ayip cook yardim ederim ama kiyafetlerimi cantalarimi kimselere veremem beden olasada olmasada veremem ya zayiflarsam yada kilo alirsam giyerim diye kimselere veremiyorum yillarca ordan oraya yük..
Durmuyorumda yenisinide aliyorum bi bu huyumu torpileyemedim gunah biliyorum ama kendimle savaşıyorum.inan o kadar unuttugum kiyafetlerim var kii aaaa buda varmis dedim tasinirken bunu niye hic giymemisim dedim...
Esim tasinirken ne soylendi ne soylendi kullanmadığım 5 cantayi zorla elimden aldi kapiciya verdi...ya diyorum yeni alalim ama bunlari vermeeeyelimmm..bi takici tukani acacak kadar takim var ama kimselere vermiyorum ablam ister dur ben sana yenisini alayim derim ama benimkini vermem...ayyy cok kötü bi huy Allahaffetsinbeni....
sakın ha adım çıkmış zatennnanneme süyleyeyim mi başından geçenleri
k
Ohhhh yüz üstü yatmışım, dinleniyorum.. ne olur accık sesssizlik..hadi hayal kuralım.bize bi kamp tertip etmişler.hem termal hem deniz kenarı.çocuklar için bakıcı var.
uzanmışım kumsala güneş damlar içime kurmuş dudaklarımda unutulmuş bir beste,kapılmışım rüzgara savruluo gidiyorum şimdi çokkkkk uzaklarımda nafile telaşlarım hayatttannnnn çalıyorummmmmmm...
ufff ben ankaraya taşınacaktım çocuklara bi haftasonu sen bi haftasonu ben bakacaktık.oh maaşallah keyfini çıkar 12 yattım 3 defa küçüğe iki defa büyüşe kalktım en sonunda hep beraber 6;20 gibi ayaktaydık
kutsal ablacım.o çocuklar inşallah senin kıymetini bilecekler.bilmesinler tepelerindeyim.bir yandan yazıyorum bir yandanda bizim okullulara beslenme hazırlıyorum değişiklik olsun diye tavuk döner yapıyorum bende yerim ucundan
sen demezsinde ben eminim kaçırırım ağzımdan.
ne zaman dedimki
hadi hayal kuralım.bize bi kamp tertip etmişler.hem termal hem deniz kenarı.çocuklar için bakıcı var.
uzanmışım kumsala güneş damlar içime kurmuş dudaklarımda unutulmuş bir beste,kapılmışım rüzgara savrulup gidiyorum şimdi çokkkkk uzaklarımda nafile telaşlarım hayatttannnnn çalıyorummmmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?