Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim makine hergün mutlaka çalışıyor canım ufaklık olunca bende her daim kirli çamaşır bulunur

bende hatayda babanesine bıraktım çıktım eşimle.
2 kez.
bi keresinde de halasıyla.
babanesiyle içim daha rahat ama, gözleri gibi bakıyorlar.
hiç merak etme, degme bakıcıya taş çıkarırlar

Üzülme sen toparlarsin. Gercekten bazen bunlar yeni de bisiler yapmak için tetiklio insanı. Kaçamak kötü bişi kesinlikle ama bazen ser de hayır gibj .iyi motive edio. Noldu yani bunu yedin de diosun. Ya da al bu ödülün hadi mutlu ol. DaHa da istme e miiii diosun

aaa pardon o zaman,ben öyle diyetleri hiçbilmiyorum,yanlış yönlendirmiyim,ben sadece hani faydalı şeyler diye yiyebilirsin demiştim
normalde faydalı evet ama o tür diyetlere birebir uymak gerekiyor.
yoksa hiç bi faydası olmaz canım

bende hatayda babanesine bıraktım çıktım eşimle.
2 kez.
bi keresinde de halasıyla.
babanesiyle içim daha rahat ama, gözleri gibi bakıyorlar.
hiç merak etme, degme bakıcıya taş çıkarırlar
Evet vallla sagolsun bi de iki kisiler biri bişi yapsa biri bakio. Haftasonu da 9 dan 11 é biraktk yanlarına uyuduk kocişle. yani ben uyutamadim o uyudu

Havalar isininca kilolar kalmamis olcek kii. Kürek bel ne lazımm mmm
Gııı kürek bel bahçeye lazım domtise bibere lazım bel lazım çapa lazım ben basıl çalışıcam yaa Bahar gelince çıkarım ben işten kışın çalışırım
ben az evvel sıktım boğazını,öğeden sonra gelirim dedi
İyi ki bide ben yazmadım haaa masum sen bide ben yazaydım silin lan numaramı derdi kaptaniçe

Tamam ortim menün gayet güzel ben dün regl oldum bugünde ayran aşı yapcam bakalım akşama kadar nasıl olacak durum

verom tüm gün hiç karb. almadım gıı dolmayı yemek için.
o kaa küçüktü ki dolmalar.
sarma kadardı valla
biskuvi konusunda haklısın. ama onlarda minicikti.
meyve yerine yediydim
He iyi bare ben yarım patlıcan hayal ettim en az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…