ayran aşı detoksu yapılırken hiç birşey yenmeyecek diye biliyorum canım yalnış mı biliyorum.badem ceviz yiyebilirdin pambuk
Benim makine hergün mutlaka çalışıyor canım ufaklık olunca bende her daim kirli çamaşır bulunuroğlumun cuma günü okulda serbest kıyafet günü o yüzden perşembe akşamı beyazlarımı yıkarım,duruma göre renklileride atarım en olmadı cuma akşamı mutlaka yıkarım,hafta sonuna kurumuş oluyo,sonrada topla katla ütü vs....
bende hatayda babanesine bıraktım çıktım eşimle.Yaa evet zaptedemiom yataktan atlio falan allahm korusun . Gece 12 gibj tam daldı gece 2 3 kez falan kalktı. 9 da kalktı kuzum. Bıraktım babaanneye dedeye...aklım evde tabi . Bakıci vs. Olsa daha aklım kalırdi galiba..
kahvaltı sonrası sadec ayran aşı canım , evet doğru !ayran aşı detoksu yapılırken hiç birşey yenmeyecek diye biliyorum canım yalnış mı biliyorum.
geri gider mazallakaptaniçe gelince niye geldin diyelim
Üzülme sen toparlarsin. Gercekten bazen bunlar yeni de bisiler yapmak için tetiklio insanı. Kaçamak kötü bişi kesinlikle ama bazen ser de hayır gibj .iyi motive edio. Noldu yani bunu yedin de diosun. Ya da al bu ödülün hadi mutlu ol. DaHa da istme e miiii diosunhaklısın
sabah ballı yedim çünkü bayadır tatlı yemiyorum normalde deli gibi tatlı yerim vücut arıyo,arada kaçamak tatlımdır bal
o aradaki peyniride metabolizmam durmasın diye yedim şimdi evde kv ler vardı,eltimle kaynımda yemeğe gelcekti geç gelceklerini bildiğimden arada yiyimde şekerim oynamasın dedim
ama bunlar bahane değil tabikide sonuçta yedim
aaa pardon o zaman,ben öyle diyetleri hiçbilmiyorum,yanlış yönlendirmiyim,ben sadece hani faydalı şeyler diye yiyebilirsin demiştimayran aşı detoksu yapılırken hiç birşey yenmeyecek diye biliyorum canım yalnış mı biliyorum.
normalde faydalı evet ama o tür diyetlere birebir uymak gerekiyor.aaa pardon o zaman,ben öyle diyetleri hiçbilmiyorum,yanlış yönlendirmiyim,ben sadece hani faydalı şeyler diye yiyebilirsin demiştim
Evet vallla sagolsun bi de iki kisiler biri bişi yapsa biri bakio. Haftasonu da 9 dan 11 é biraktk yanlarına uyuduk kocişle.bende hatayda babanesine bıraktım çıktım eşimle.
2 kez.
bi keresinde de halasıyla.
babanesiyle içim daha rahat ama, gözleri gibi bakıyorlar.
hiç merak etme, degme bakıcıya taş çıkarırlar
Gııı kürek bel bahçeye lazım domtise bibere lazım bel lazım çapa lazım ben basıl çalışıcam yaa Bahar gelince çıkarım ben işten kışın çalışırımHavalar isininca kilolar kalmamis olcek kii. Kürek bel ne lazımm mmm
İyi ki bide ben yazmadım haaa masum sen bide ben yazaydım silin lan numaramı derdi kaptaniçeben az evvel sıktım boğazını,öğeden sonra gelirim dedi
Tamam ortim menün gayet güzelortim A arselka akşamları evden internete pek giremiycem,çünkü oğlum benim internetimden wifi bağlanmış sonra telefonu güncelleme yapmış bana kalan 100 megabayt gibi bi kota,martın 10 una kadar onla idare etmem lazım,o yüzden menülerimi ertesi gün sabah yazıcam
pazar günü menüm
sabah (11:30)
1,5 dilim ekmek
tavada 2 yumurta (ama çatalın ucuyla tereyağı koydum çok az bişeydi)
peynir
zeytin
4 ceviz (2 sini bala bandım)
ara öğün (15:30)
1 dilim ekmek arası peynir
akşam(20:00)
1 kepçe tarhana çorbası
2 servis kaşığı lahana yemeği
10 tane mezgit balığı
salata
son öğün (22:00)
1/4 armut
1/2 portakal
dün gün boyu aç gibiydim ama yazarken ne çok yemişim gibi geldi,işte yazamanın fayadarı,gerçi iş işten geçti ama
spor kaptanımAhu060812 dün açık havada yürüyüş yaptım ama o spordan sayılmıyor biliyorum,onun haricinde pazar günü başka sporum yok
He iyi bare ben yarım patlıcan hayal ettim en azverom tüm gün hiç karb. almadım gıı dolmayı yemek için.
o kaa küçüktü ki dolmalar.
sarma kadardı valla
biskuvi konusunda haklısın. ama onlarda minicikti.
meyve yerine yediydim
Benim son 9 dkyap bi kahve şerycim muhabbetin dibini görelim.
Benim son 9 dkzil çalar eve giderim . Başlar maraton. Yedir yatir ye bekle okul saatinı. Müge Anlı izliom kız bi de ay keyif haa
Ben kahvenin dibini şimdi gördüm ohhhh misssyap bi kahve şerycim muhabbetin dibini görelim.
hadi bakalım,sonucun bol eksi olsun inşallahTamam ortim menün gayet güzelben dün regl oldum bugünde ayran aşı yapcam bakalım akşama kadar nasıl olacak durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?