yoğun bir kolay gelsin diliyorumgünaydın güzeller
yoğun yoğun çalışıyorum.
geçmiş olsun örtmenim,diş işi zor ama yememekte sana fayda,iyi yönüyle düşün,avantaja çevir
masum menün çok güzel afiyet olsun
akşamki yoğurduna varsa,chia (daha çok tuttuğu için) yada yulaf ezmeside(bağırsakalr için) ekleyebilirsin
chia ben sevmiyorum yemedim ama görüntüsü kötü geliyor bana
yulaf ezmem de yokk , yemekhanede varsa katarımm
Canım normalde hicbirsey yemiyodum yine yemeye başladım aman boşver kuzum ya o laf sokmalar hiç bitmez ne yaparsan yap begendiremezsin kendini hiç kimseye o yüzden sende takmaSekercikiz ortim menum güzel ama aksami atlamissin.
...
Süt konusunda benim kv bisi diemedi ama başka konularda laf sokmalari var.
Esimin ilk.benim ikinci.evliliğim.
Ayrica yas.farkimiz.da.var malum..
Bana sanki kaptin fıstık gibi çocuğu modunda dokunduruyor.
Bastan hic istemediler,.hatta.esimin.kararini.veto.ettiler ama su an aramiz iyi Şükür.
Yinede şu dokumdurmalar ne zaman patlar Iste onu bilmiyorum.,
HİZMETTE sınır tanımıyoruzBetus.adres.ver.eceyi getiriyorum
Kh, karbonhidrat diyeti mi, o nasıl oluyor
Aminnn bitanem Amiin ♡♡
Canim 6 Mart test günümüz
Sabah ilik limonlu su
Öğle 13.00
1 buçuk haslamà yumurta
4 5 dilim beyaz . 2 parça telli kaşar peynir . 1 yemek kaşığı lor.
Salata
2 yeşil 2 siyah zeytin.
1 lokma ekmek ucu (citirdi )
Ara 1 kayısı kuruşu çay
Akşam
1 tabak etli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt salata
1 yemek kaşığı belki daha az.pirinç Pilavı
Su 3lt olur.
Spor yok
Çay saati canım çok tatlı istioooo incir 2 tane 3 de kayısı yerimm yarım gofret yesem nolur kiiii. Zaten eksi çıkmışim bugün .
Antepia27 Ausencia
Ausencia @Ahu060812 @Dilekiyi
Suyum 2 lt oldu. Buçuğu da olur yatana kadar
Spor: 1 mile leslie, 30 dk tempolu yürüyüş
Fatmanur la bu hafta ekstra ikili kapışmanız varmışşş daktırımmm
Gözüm üzerinizde .
Antepia27 doktoruma meydan okuyorsunnn di mi ?
Bekliyorum sabirla
Oh hatunlar kaynatmışsınız menüleri :) bende bırakayım menümü buralara
Sabah: cranberries ve su
Kahvaltı 3 wasa lor peyniri salatalık zeytin
Ara:1ayva
Öğlen hamsi ızgara salata 1 dlm Mısır ekmeği
Akşam 1 bardak turşu suyu full acılı 2 minik kornişon 2 fasülye
Sonrasında 1 ceviz bi kaçtane badem
3 lt su çay ve şimdi açlık otumu içiyorum
Kizceler merhaba..
Bugun dokuluyorum resmen hafif sogukalginligi regl üstüne vertigom..sersem gibiyim..
08:00 muz 1 cb süt
13:00 semizotu yogurt.2 misir pirinc patlagi
15:00 10 badem 2 gunkurusu
17:00 2 pirinc patlagi elma
19:00 1 dl diyet ekmek 2 ck bal.2 dl peynir.4 zeytin
(saat 8 de yazmaya basladigim mesaji simdi tamamlayabildim. Islerim simdi bitti iyiyim biraz daha şükür)
Dun biraz eksi gosteren tarti bugun artida..omrumun yarisini 74-75 kilo arasi gecirdim burada takilmayi bekliyordum .eninde sonunda kiracagim bunu ama umarim uzun sürmez.
Hangi diziyi izlion kapteniim. Ben biraz şu paramparca ya bakım diom yavrim paramparca edioyi zaten
Aciktim ben....
Kızım durmadan uyanıyor. 6 ayın içinde. Gündüz de uzun uyumuyor yarım saat ancak. Ama gece artık pilim bitiyor.
Devamlı emmek istiyor. Mastit olmuştum 2 hafta önce, sütüm azaldı. Bir de yara oluyor devamlı. Ve hangi kremi kullanırsam kullanayım. Tamamen geçemiyor. Eskiden rahat rahat emzirirdim, ne kolaymış. Şimdi acılı, ağrılı, bi de sütüm yetmiyor diye üzüntülüek gıda olarak sabahları yumurta sarısı, ekmek içi, peynir, pekmez karışımı vermeye başlıyorum. Öğlen yaptığım çorbalardan. Başka ne yapabilirim? Neden uzun uyuyamıyor. Fikri olan var mı
Hayırlı sabahlar
Dün akşam sohbete gelicem dedim, saat 9 gibi sızmışım, sabah zor uyandım. Güya niyetim biraz selam verip sonra accık spor yapmaktı. Uyku çok iyi geldi vucudum kırılıyordu hastalanıcam gibi, ama boynum tutulmuş, çok fena durumdayım. İnşallah geçer, en korktuğum şey sol tarafımın tutulması, çünkü haftalarca devam edebiliyor
@Ausencia Bu sabah kıyafet free evde tartıldım 77.5 geldim, hemen iş yerine de gelince tartıldım. 76 kilo geldim.
Fark tam 1,5 kilo. Diyetisyenim de tartılmadan dedi, 1,5 fark çıkacak diye, genelde öyle oynuyormuş.
ortim @arselka
dünkü menüme ek akşam yediklerimi yazayım
akşam (19:00)
1 dilim pizza (avucum kadardı)
2 dilim furun patates
2 şinitsel tavuk
Son öğün (22:00)
yarım portakal
Ausencia
Pazartesi Menüm
SABAH
bir yumurta
peynir
domates
roka
ÖĞLEN
5 ceviz
yoğurt
yarım portakal
AAKŞAM
tavuklu salata
yoğurt
2,5 lt su
HAFTAİÇİ elimden geldiğince ekmek yemeye çalışıyorum.
Ay İstanbulda olup bebişleri olanlar, arasıra betüş teyzesine gönderebilirsiniz, haftsonları meselaSevgiyle bebe bakılır
oo yeni kıyafetler alınmış @aeben im güle güle kullanın her ikiniz deBen şimdi birşey almaya cesaret edemiyorum, özellikle yazlık. Zayıflayınca alırım deyu.. ama bir 42 beden kaban alacağım gelecek kışa hazırlık. Sıkıyorsa girme içine
günaydınnnn net çok sorunlu geçmiş okuyorum pat gidiyor
pes ettimmm burdan devam edeyim nasılsınız
Çok güzel görünüyor eline sağlık  ben de yeşilliği abarttım sanırım
Günaydıııınnnn ev ahalisi gitti kahvaltı yapıldı yataklar toplandı makineye çamaşır atıldı geçmiş okundu spor az sonraaa
Benimde küçük bu ara okula gitmek istemiyo her sabah dil döke döke götürüyorum bugün sen öğretmenine sor izin verirse gitmezsin dedim çocuk kapıda bişeyler söylemiş de...annem gelecekti...gitmiycektim.....babası he hee demiş sokmuş içeri Haberide yok konuşmamızdan tabii böyle olunca çok üzülüyorum ama evde olsa tv den telefon başından kalkmaz Burda çok güzel şeyler öğreniyorlar ama kıyamıyorum da bir yandan
Allah yardımcın olsun zor durum
Güle güle kullanın anne kız
Canım dün mü bugün mü
Geçmiş olsun Betüş her ne kadar tartı farkıda olsa yeniden 77 kere çıkmak kötü olmuş neyse yetişecem ben sana seni seçtim pikacıuuuu
pazartesi: @MuMu85
sabah :
2 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Kahve
Ogle :
Antakya kebabı
Haydari
3 dilim turp + havuç + mor lahana
Eve gelince 5 tane kuru kayısı
Spor 75 dk = 7.5 km @Ahu060812
Akşam:
yogurt
2 tane yulaf kepegi pogacasi
Hastanedym kaplama yapılacak dişlerime. Ölçü falan aldılar .ay ne kotu bsimis bileydim gelmezdimgeçici dis takacaklar mis . Nasıl yemek yicem die dertleniodum ki sonra dedim aman yemesem ne olcek
buün menüde
mercimek çorbası
kuru dolma (patlıcan,kabak,biber)
ve yogurt var
yarım kase çorba
2 mini dolma yerim dolmalar minik oluyor zaten
çorba kaşıgı kadar
akşamada
yogurt+iki hurmayeşil elma+tarçın+7 badem karışımı yiycem
Betus.adres.ver.eceyi getiriyorum
@masumm yeni saf prodan.ciktim.ya.pek zor.geldi. kh.diyeti simdi
Accik kendimi hazirliyim.yapicam
Kahvaltiyi da.epey abarttim.kaptanim duymasin
Ece maşallah artirdi emmeyi, buda.beni iştah konusunda.zorluyor,,
Öğlen ne yiyon
tüh ya, eski montignac grubundaki ablalar buradaydı o yüzden özellikle burayı istemiştim. peki yer ne zaman açılır?
günaydın güzeller
yoğun yoğun çalışıyorum.
Canım o çocuğun yapısıyla alakalı malesef buyudukce duzelir diyolar ama benim oğlum 4 yaşına giricek hala aynı bebekken ilk iki sene uyumadan yaşadım resmen gündüz iyi doymayan çocuk akşam yatmaz diyodu benim doktorum belki seninki ondandır yoğurt mayalar günlük küçük kavanoza mesela artık 6 aylık yavaş yavaş ek gıdaları artir sütun yetmiyorsa patates havuç kabak püresi yapardım ben meselaKızım durmadan uyanıyor. 6 ayın içinde. Gündüz de uzun uyumuyor yarım saat ancak. Ama gece artık pilim bitiyor.
Devamlı emmek istiyor. Mastit olmuştum 2 hafta önce, sütüm azaldı. Bir de yara oluyor devamlı. Ve hangi kremi kullanırsam kullanayım. Tamamen geçemiyor. Eskiden rahat rahat emzirirdim, ne kolaymış. Şimdi acılı, ağrılı, bi de sütüm yetmiyor diye üzüntülüek gıda olarak sabahları yumurta sarısı, ekmek içi, peynir, pekmez karışımı vermeye başlıyorum. Öğlen yaptığım çorbalardan. Başka ne yapabilirim? Neden uzun uyuyamıyor. Fikri olan var mı
Günaydın hayırlı sabahlar güzeller
Geçmiş bitti ödevimi yaptım
Dün sabah buralarda takılırken annem geldi birlikte bi akrabamızın gelin görmesine gittik
Gelince abim yengem annem bizde ama benim aklım hep burda neyse
Akşam derslerine yard olduğum öğrencime ordan tekrar anneme bu kadar ayrı kalınca oğluşla ilgilenme ve onu uyuturken uyıyakalmam yaşandı
Hepimize güzel bir gün diliyorum
HİZMETTE sınır tanımıyoruz
Avrupa yakası: Kazlıçeşme- Zeytinburnu
Anadolu yakası: Altunizade_ Üsküdar
ahu canım dünGünaydıııınnnn ev ahalisi gitti kahvaltı yapıldı yataklar toplandı makineye çamaşır atıldı geçmiş okundu spor az sonraaa
Benimde küçük bu ara okula gitmek istemiyo her sabah dil döke döke götürüyorum bugün sen öğretmenine sor izin verirse gitmezsin dedim çocuk kapıda bişeyler söylemiş de...annem gelecekti...gitmiycektim.....babası he hee demiş sokmuş içeri Haberide yok konuşmamızdan tabii böyle olunca çok üzülüyorum ama evde olsa tv den telefon başından kalkmaz Burda çok güzel şeyler öğreniyorlar ama kıyamıyorum da bir yandan
Allah yardımcın olsun zor durum
Güle güle kullanın anne kız
Canım dün mü bugün mü
Geçmiş olsun Betüş her ne kadar tartı farkıda olsa yeniden 77 kere çıkmak kötü olmuş neyse yetişecem ben sana seni seçtim pikacıuuuu
2-3 yk yulaf kepeğiWuhuu afiyet olsun güzelim rica etsem tarif
siz yeterki isteyinher yere foto atıyorum zaten Ausencia
yulaf kepeğinden poğaça
tarif:
1 kaşık yoğurt
1 paket kabartma tozu
2 yumurta ( 1 inin sarıısı üzeirne )
rendelenmiş peynir( ben köy peyniri ve birazda kaşar koydum)
8 yk yulaf kepeği karışımı
Eki Görüntüle 1959984
Allah razı olsun Fatmacımmmm sağolasın ♡♡♡Gönlümüz dualar ımız seninle
Canımmm geçmiş olsun dişcideymişsim
Canımmm 1mil bile olsa sporla uğraşman süper
Canım Doktorum sana dün yazacaktım fırsat olmadı senim gibi sporunda katılımında menüsünde istikrarlı biriyle kapışmak kolay değilhemen 3günle olmaz cumafan cumaya olsun kafamı sporumu atışmalarımı sataşmalarımı tüm gıcıklıklarımla gelmem seni bir toz bulutunun içinde bırakarak yenmel gerek
Betus.adres.ver.eceyi getiriyorum
Nare83 yeni saf prodan.ciktim.ya.pek zor.geldi. kh.diyeti simdi
Accik kendimi hazirliyim.yapicam
Kahvaltiyi da.epey abarttim.kaptanim duymasin
Ece maşallah artirdi emmeyi, buda.beni iştah konusunda.zorluyor,,
Merhabalar, ben de katılmak istiyorum.
ADINIZ:yasemin
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 169
KİLONUZ: 64
HEDEF KİLONUZ: 55
KİLO ALMA NEDENİNİZ: sağlıksız beslenme, hareketsiz yaşam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: şu anki durumumdan memnuniyetsizlik
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Çalışıyorum o yüzden günüm pek hareketli geçmiyor. Daha önce kk'de montignac diyeti yapmıştım 2 ayda 6 7 kilo vermiştim.
Kahvenin bitmiş
Angaralılar kahvenizi nerelerden alıyorsunuz
Akşam nasıl bir öğüm mimummm , bastın turşuyu bastınn turşuyu olmuş
Day tatlımhafta sonu menü yorumları , takım ablalığı için kocamaaaan
Eşin döndü değil mi ?
74-74 i de kıracağız .... biz ondan daha inatçıyız
The Walking Dead
Ben öyle aile aşk entrika dizilerden hoşlanmam verom .
Tatlım herkes yazmış , hepsi de doğru şeyler . 6 ay diş rahatsızlığı huysuzluğu da olabilir ... Süt yetiyor mu , doyuyor mu kısmı kilo takibinden ve bez doluluğundan anlaşılır zaten .
Tatlım ben not alıyorum ama bunu bana hatırlat ... Cuma +1.5 tartı farkı ekleyeceğiz bildirim listesine ...
Bu arada gözümden kaçmadı henüz 100 gr . gitmişşş
Dedim ama ben begüm ne yazarsam yazayım bir dlmcik yedim der diye :))) bu saatten sonra afiyet olsun demek düşer bana .
Bu az menüler işe yaramıyor bence betül ...çünkü bu beslenme ile 4 günde 100.gr gitmesi ..kıtlık alarmı demek ..
Akşam güzel ...hafif geçir ama öğle öğününde yemek ye .. Sebze yemeği ya da köfte vs ..
7.5 olmaz mııııyanında da 38 lik bonus
bir daha ki kışa 42 miiii ? 40 al sen onu ..sıkıysa girme
Bende de sorun var ... sinir olup kapatasım geliyor , sayfalar birbirine karışıyor , beğen alıntı başka yerden çıkıyor , donuyor ...dünden beri böyle .Sadece kk da ama ...
Afiyet olsun , bal şeker olmasın kuzu ...
Atıver bir dukan krep tarifi ...isteyen vardı geçmişte ...herkes nasiplensin
Yeşillik misssssss .
Bende sabahları bol tere maydanoz , isot ve limonla tüketiyorum ... erkenden çalışsın meta , yansın yağlar
Kuzum yaaaa ... sen bırakma evde ... dediğin gibi tv tablet telefon dan ne fayda ?
Yusufta dün bir arkadaşı ile olan yapmış , neymiş bugün okulda tiyatro var .. ona katılmayacaklarmışş ..Eeee dedim ne yapacaksınız ? Sınıfta oturur kitap okuruz , duy da inanmamüzikal yazıyormuş , müzikalleri sevmiyormuş ..hey Allahım yaaaa ..tercihler , isyanlar
senden de bir yulaf kepeği poğaça tarifi alalım ceydam
geçici dişlere abur cubur yasak , yiyince yapışıyormuş geçici dişler damağa
Bu şekilde gayet güzel ... ama akşam kuru kuru kalıyor ...bence yeşillik yemelisin .
Duydummmmmmmmm
Sağlıklı beslenmeni engellemez ki süt verme , senin canın abartmak istemiş bu sabah bence . O yüzden küstüm .
Neden hepimiz dely nin öğlen ne yediğini yiyeceğini merak ediyoruz hep acaba
Yani o konuda hiç bir vaat veremem :) liste dolu , izinli üyeler var , yeni üyeler var ...liste dışı da çok üye var devam eden ..
Yine ara ara gelip o ablalardan (aeben ve masumm) olduğunu düşündüm niçincedestek ve fikir alabilirsin .
Kolay gelsin canım , bu ara ekstra bir yoğunsunuz sanki .
sorma aus puf puf oldu bi de, hamuru yaparken pek ihtimal vermemiştim tutacağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?