Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın hayırlı sabahlar güzeller
Geçmiş bitti ödevimi yaptım
Dün sabah buralarda takılırken annem geldi birlikte bi akrabamızın gelin görmesine gittik
Gelince abim yengem annem bizde ama benim aklım hep burda neyse
Akşam derslerine yard olduğum öğrencime ordan tekrar anneme bu kadar ayrı kalınca oğluşla ilgilenme ve onu uyuturken uyıyakalmam yaşandı
Hepimize güzel bir gün diliyorum

chia ben sevmiyorum yemedim ama görüntüsü kötü geliyor bana
yulaf ezmem de yokk , yemekhanede varsa katarımm

Canım normalde hicbirsey yemiyodum yine yemeye başladım aman boşver kuzum ya o laf sokmalar hiç bitmez ne yaparsan yap begendiremezsin kendini hiç kimseye o yüzden sende takma

Aminnn bitanem Amiin ♡♡

Canim 6 Mart test günümüz

Gönlümüz dualar ımız seninle

Canımmm geçmiş olsun dişcideymişsim

Ausencia @Ahu060812 @Dilekiyi
Suyum 2 lt oldu. Buçuğu da olur yatana kadar
Spor: 1 mile leslie, 30 dk tempolu yürüyüş

Canımmm 1mil bile olsa sporla uğraşman süper

Fatmanur la bu hafta ekstra ikili kapışmanız varmışşş daktırımmm
Gözüm üzerinizde .

Antepia27 doktoruma meydan okuyorsunnn di mi ?

Bekliyorum sabirla

Canım Doktorum sana dün yazacaktım fırsat olmadı senim gibi sporunda katılımında menüsünde istikrarlı biriyle kapışmak kolay değil hemen 3günle olmaz cumafan cumaya olsun kafamı sporumu atışmalarımı sataşmalarımı tüm gıcıklıklarımla gelmem seni bir toz bulutunun içinde bırakarak yenmelgerek

Akşam nasıl bir öğüm mimummm , bastın turşuyu bastınn turşuyu olmuş

Day tatlım hafta sonu menü yorumları , takım ablalığı için kocamaaaan
Eşin döndü değil mi ?

74-74 i de kıracağız .... biz ondan daha inatçıyız

Hangi diziyi izlion kapteniim. Ben biraz şu paramparca ya bakım diom yavrim paramparca edioyi zaten
Aciktim ben....

The Walking Dead

Ben öyle aile aşk entrika dizilerden hoşlanmam verom .

Tatlım herkes yazmış , hepsi de doğru şeyler . 6 ay diş rahatsızlığı huysuzluğu da olabilir ... Süt yetiyor mu , doyuyor mu kısmı kilo takibinden ve bez doluluğundan anlaşılır zaten .

Tatlım ben not alıyorum ama bunu bana hatırlat ... Cuma +1.5 tartı farkı ekleyeceğiz bildirim listesine ...
Bu arada gözümden kaçmadı henüz 100 gr . gitmişşş

ortim @arselka

dünkü menüme ek akşam yediklerimi yazayım

akşam (19:00)
1 dilim pizza (avucum kadardı)
2 dilim furun patates
2 şinitsel tavuk

Son öğün (22:00)
yarım portakal

Dedim ama ben begüm ne yazarsam yazayım bir dlmcik yedim der diye :))) bu saatten sonra afiyet olsun demek düşer bana .

Bu az menüler işe yaramıyor bence betül ...çünkü bu beslenme ile 4 günde 100.gr gitmesi ..kıtlık alarmı demek ..
Akşam güzel ...hafif geçir ama öğle öğününde yemek ye .. Sebze yemeği ya da köfte vs ..

Ay İstanbulda olup bebişleri olanlar, arasıra betüş teyzesine gönderebilirsiniz, haftsonları mesela Sevgiyle bebe bakılır

7.5 olmaz mıııı yanında da 38 lik bonus

bir daha ki kışa 42 miiii ? 40 al sen onu ..sıkıysa girme

günaydınnnn net çok sorunlu geçmiş okuyorum pat gidiyor
pes ettimmm burdan devam edeyim nasılsınız

Bende de sorun var ... sinir olup kapatasım geliyor , sayfalar birbirine karışıyor , beğen alıntı başka yerden çıkıyor , donuyor ...dünden beri böyle .Sadece kk da ama ...

Günaydın güzellikler

Dukan krep yaptım kendime Eki Görüntüle 1959943

Afiyet olsun , bal şeker olmasın kuzu ...
Atıver bir dukan krep tarifi ...isteyen vardı geçmişte ...herkes nasiplensin

Çok güzel görünüyor eline sağlık  ben de yeşilliği abarttım sanırım

Yeşillik misssssss .
Bende sabahları bol tere maydanoz , isot ve limonla tüketiyorum ... erkenden çalışsın meta , yansın yağlar

Kuzum yaaaa ... sen bırakma evde ... dediğin gibi tv tablet telefon dan ne fayda ?
Yusufta dün bir arkadaşı ile olan yapmış , neymiş bugün okulda tiyatro var .. ona katılmayacaklarmışş ..Eeee dedim ne yapacaksınız ? Sınıfta oturur kitap okuruz , duy da inanma müzikal yazıyormuş , müzikalleri sevmiyormuş ..hey Allahım yaaaa ..tercihler , isyanlar

senden de bir yulaf kepeği poğaça tarifi alalım ceydam

Hastanedym kaplama yapılacak dişlerime. Ölçü falan aldılar .ay ne kotu bsimis bileydim gelmezdim geçici dis takacaklar mis . Nasıl yemek yicem die dertleniodum ki sonra dedim aman yemesem ne olcek

geçici dişlere abur cubur yasak , yiyince yapışıyormuş geçici dişler damağa

Bu şekilde gayet güzel ... ama akşam kuru kuru kalıyor ...bence yeşillik yemelisin .

Duydummmmmmmmm

Sağlıklı beslenmeni engellemez ki süt verme , senin canın abartmak istemiş bu sabah bence . O yüzden küstüm .

Öğlen ne yiyon

Neden hepimiz dely nin öğlen ne yediğini yiyeceğini merak ediyoruz hep acaba

tüh ya, eski montignac grubundaki ablalar buradaydı o yüzden özellikle burayı istemiştim. peki yer ne zaman açılır?

Yani o konuda hiç bir vaat veremem :) liste dolu , izinli üyeler var , yeni üyeler var ...liste dışı da çok üye var devam eden ..
Yine ara ara gelip o ablalardan (aeben ve masumm) olduğunu düşündüm niçince destek ve fikir alabilirsin .

günaydın güzeller
yoğun yoğun çalışıyorum.

Kolay gelsin canım , bu ara ekstra bir yoğunsunuz sanki .

Canım o çocuğun yapısıyla alakalı malesef buyudukce duzelir diyolar ama benim oğlum 4 yaşına giricek hala aynı bebekken ilk iki sene uyumadan yaşadım resmen gündüz iyi doymayan çocuk akşam yatmaz diyodu benim doktorum belki seninki ondandır yoğurt mayalar günlük küçük kavanoza mesela artık 6 aylık yavaş yavaş ek gıdaları artir sütun yetmiyorsa patates havuç kabak püresi yapardım ben mesela

Fatma bence sen kelebekolacam ile bu hafta yarışıyorsun ...yani ben öyle bakacağımmmm ... daha 3 var ...yaparsınnn sen .... 3 gün tutsan 1 kilo doktorum 500 ancak verir

Bu arada dün menü yazmadın , biliyorsun Cuma uyarı alıyor menü yazılmayınca .

HİZMETTE sınır tanımıyoruz

Avrupa yakası: Kazlıçeşme- Zeytinburnu
Anadolu yakası: Altunizade_ Üsküdar

Ahh altunizade ...7-12 yaş aralığım :)) ilk bir kız arkadaşımla tek başımıza mağaza gezmeye gittiğimiz yer Bağlarbaşındaki pasajdı ... duruyor mu hala acep ?
Hele o yıllar capitol açıldığında ..ah ahhh ...

ahu canım dün

Wuhuu afiyet olsun güzelim rica etsem tarif
2-3 yk yulaf kepeği
1 yumurta
Tuz
Gözkararı süt (yağsız süt yazıyordu ama ben normal süt kullandım)
2 tane çıktı bu ölçüden. Fena değildi tadı da, arasıra ekmek yerine güzel olabilir

Biraz da toz ceviz kattım içine

ne güzel görünüyor,olsada yesek
afiyetler olsun

Allah razı olsun Fatmacımmmm sağolasın ♡♡♡

cnm zaten bence sürekli degilde
1 er haftalık yapıcak bir diyet
sen biraz normal eski şeryy menüleri yaz sonra
sonra yap 2 hafta sonra bence
üst üste çok agır olmasın

Merhabalar, ben de katılmak istiyorum.

aaaa black hoş gedlin diyecem @Ausencia bana gülecekkkkk
nasılsın cnmmmmm
Kahvenin bitmiş
Angaralılar kahvenizi nerelerden alıyorsunuz

ben jakopp içiyorum filtre ve çözülebilen kahvemi carfurede sürekli indirimd eoluyor ordan alıyorum
türk kahvemide ünal kuuyemite çektiriyorumm

Akşam nasıl bir öğüm mimummm , bastın turşuyu bastınn turşuyu olmuş

cnmmm akşam ara ögünümsü birşeyyy oldugu için
yarın ve perşembe gıtlık günü yapıcammm yeni diyet formülüm bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…