geçmiş olsun canımHastanedym kaplama yapılacak dişlerime. Ölçü falan aldılar .ay ne kotu bsimis bileydim gelmezdimgeçici dis takacaklar mis . Nasıl yemek yicem die dertleniodum ki sonra dedim aman yemesem ne olcek
Bu gitmek istemeyen 16 Nisan da 5 i dolduracak en küçük kızım oğlan 9 ü büyük kızımda 11 i dolduracak Allah izin verirse.ayy onlar büyüdükçe heyecanlanıyorum.33 yaşındayım arkadaşlarıma göre erken anne oldum ünv 4. Sınıfta doğurdum.kep attığımda 23 günlük kucağımdaydı şimdi bide kilo verince herkes beni kızımın ablası sanıyormuş okulda kızım hergün anlatıyo beni mest ediyo.şişmanken teyze görünümü.kilo ne kadar farkediyo yaa zayıflayalım gençleşelim...sen sadece çocuğun yaşını sormuştun demiAy ne çok güldüm..
...annem gelecekti...gitmiycektim.....
- he hee ...
Kaç yaşında oğlun merak ettim.
ben de çok üzüldüm tekrardan 77 leri gördüm diye. Hatta hiç çıkartmasamıydım dedim şu tartı işini .. Ama sonra düşündüm de bir gün bu tartıda 72 görürsem bileceğim ki bir başka tartıda 70 kilo görünüyorum
Türk kahvesini taze taze kuruyemişçi den çektiriyorum filtre kahvemi büyük marketlerden alıyorum sen hangisini alıcan ablaKahvenin bitmiş
Angaralılar kahvenizi nerelerden alıyorsunuz
kız chia tohumu bildiğin kivi çekirdeği gibi bişey ben çok sevdim çıt çıt yemesini denesen seversin...pireli yoğurt gibi görünse de sen onu kivi çekirdeği olarak düşünchia ben sevmiyorum yemedim ama görüntüsü kötü geliyor bana
yulaf ezmem de yokk , yemekhanede varsa katarımm
Geçmiş olsun canım. Bende geçen hafta gittim geçen yıl kanal tedavisi yapılmış olan dişim ağrıyor. Cerrahiye yönlendirdi gidemedim dahaHastanedym kaplama yapılacak dişlerime. Ölçü falan aldılar .ay ne kotu bsimis bileydim gelmezdimgeçici dis takacaklar mis . Nasıl yemek yicem die dertleniodum ki sonra dedim aman yemesem ne olcek
Akşam nasıl bir öğüm mimummm , bastın turşuyu bastınn turşuyu olmuş
Day tatlımhafta sonu menü yorumları , takım ablalığı için kocamaaaan
Eşin döndü değil mi ?
74-74 i de kıracağız .... biz ondan daha inatçıyız
The Walking Dead
Ben öyle aile aşk entrika dizilerden hoşlanmam verom .
Tatlım herkes yazmış , hepsi de doğru şeyler . 6 ay diş rahatsızlığı huysuzluğu da olabilir ... Süt yetiyor mu , doyuyor mu kısmı kilo takibinden ve bez doluluğundan anlaşılır zaten .
Tatlım ben not alıyorum ama bunu bana hatırlat ... Cuma +1.5 tartı farkı ekleyeceğiz bildirim listesine ...
Bu arada gözümden kaçmadı henüz 100 gr . gitmişşş
Dedim ama ben begüm ne yazarsam yazayım bir dlmcik yedim der diye :))) bu saatten sonra afiyet olsun demek düşer bana .
Bu az menüler işe yaramıyor bence betül ...çünkü bu beslenme ile 4 günde 100.gr gitmesi ..kıtlık alarmı demek ..
Akşam güzel ...hafif geçir ama öğle öğününde yemek ye .. Sebze yemeği ya da köfte vs ..
7.5 olmaz mııııyanında da 38 lik bonus
bir daha ki kışa 42 miiii ? 40 al sen onu ..sıkıysa girme
Bende de sorun var ... sinir olup kapatasım geliyor , sayfalar birbirine karışıyor , beğen alıntı başka yerden çıkıyor , donuyor ...dünden beri böyle .Sadece kk da ama ...
Afiyet olsun , bal şeker olmasın kuzu ...
Atıver bir dukan krep tarifi ...isteyen vardı geçmişte ...herkes nasiplensin
Yeşillik misssssss .
Bende sabahları bol tere maydanoz , isot ve limonla tüketiyorum ... erkenden çalışsın meta , yansın yağlar
Kuzum yaaaa ... sen bırakma evde ... dediğin gibi tv tablet telefon dan ne fayda ?
Yusufta dün bir arkadaşı ile olan yapmış , neymiş bugün okulda tiyatro var .. ona katılmayacaklarmışş ..Eeee dedim ne yapacaksınız ? Sınıfta oturur kitap okuruz , duy da inanmamüzikal yazıyormuş , müzikalleri sevmiyormuş ..hey Allahım yaaaa ..tercihler , isyanlar
senden de bir yulaf kepeği poğaça tarifi alalım ceydam
geçici dişlere abur cubur yasak , yiyince yapışıyormuş geçici dişler damağa
Bu şekilde gayet güzel ... ama akşam kuru kuru kalıyor ...bence yeşillik yemelisin .
Duydummmmmmmmm
Sağlıklı beslenmeni engellemez ki süt verme , senin canın abartmak istemiş bu sabah bence . O yüzden küstüm .
Neden hepimiz dely nin öğlen ne yediğini yiyeceğini merak ediyoruz hep acaba
Yani o konuda hiç bir vaat veremem :) liste dolu , izinli üyeler var , yeni üyeler var ...liste dışı da çok üye var devam eden ..
Yine ara ara gelip o ablalardan (aeben ve masumm) olduğunu düşündüm niçincedestek ve fikir alabilirsin .
Kolay gelsin canım , bu ara ekstra bir yoğunsunuz sanki .
siz yeterki isteyinher yere foto atıyorum zaten @Ausencia
yulaf kepeğinden poğaça
tarif:
1 kaşık yoğurt
1 paket kabartma tozu
2 yumurta ( 1 inin sarıısı üzeirne )
rendelenmiş peynir( ben köy peyniri ve birazda kaşar koydum)
8 yk yulaf kepeği karışımı
Eki Görüntüle 1959984
Bu gitmek istemeyen 16 Nisan da 5 i dolduracak en küçük kızım oğlan 9 ü büyük kızımda 11 i dolduracak Allah izin verirse.ayy onlar büyüdükçe heyecanlanıyorum.33 yaşındayım arkadaşlarıma göre erken anne oldum ünv 4. Sınıfta doğurdum.kep attığımda 23 günlük kucağımdaydı şimdi bide kilo verince herkes beni kızımın ablası sanıyormuş okulda kızım hergün anlatıyo beni mest ediyo.şişmanken teyze görünümü.kilo ne kadar farkediyo yaa zayıflayalım gençleşelim...sen sadece çocuğun yaşını sormuştun demi
Türk kahvesini taze taze kuruyemişçi den çektiriyorum filtre kahvemi büyük marketlerden alıyorum sen hangisini alıcan abla
kız chia tohumu bildiğin kivi çekirdeği gibi bişey ben çok sevdim çıt çıt yemesini denesen seversin...pireli yoğurt gibi görünse de sen onu kivi çekirdeği olarak düşün
içine derotu , maydonoz falan da olabilirkaptanım 1 bardak karton bardak onun içinde de 2 kornişon 2 fasülye 2 pancar vardı suyu da ne kadar sığarsa çok azdı yanii.. tadımlık... ama acı acı çok severim yaaa
ayyy ben bunuuu akşam kesin net çılgınlar gibi yaparım harika gözüküyor harikaaaa
İçine peynir koymadan, hamuruna dereotu maydanoz katıp da olabilir. İştaha geldikiçine derotu , maydonoz falan da olabilir
ben çok üşendim sade peynirli yaptım
Keşke soraydin canim .. Niye ki ?Kedibochi hep merak ediyordum ama soramıyordum demek eşinin ilk eşisin.türk standartlarında seni kabullenmeleri zaman alır.ön yargıları kırmak lazım.
İçine peynir koymadan, hamuruna dereotu maydanoz katıp da olabilir. İştaha geldik
aynen canım çok seçenek var aslında ama sınırlı izinliler biraz duraklamaya sebep oluyor diye pek kullanmıyorum .cydnz_1 eline sağlık canim pogacalar harika görünüyor.
Dukan.da.ne cok seçenek oluyo aslinda izinli sinirlilardan
Masum tatlilardan bile yapardik.biz, eskiden.
hep o türk filimlerinin etkisi hele o ferhunde yok mu ferhunde.sen bakma onlara.öyle emri vaki dedin yaKeşke soraydin canim .. Niye ki ?
Evet tse ye pek uymuyoruz
2 sene ugrastik olmadi.
Bizde gittik emrivaki evlendik.
Herkes mecbur kabullendi, ama tabi hala 1~2.gereksiz var.arizali,
Esimin en küçük abisi mesela benden 3.yas küçük olan, hala.bize.gelmez.
Davet ettik 2.kez, gelmediler. Ben de.1.kez.gitmistim.esimle.
Bir daha.da.gitmedim.
Sonra esimi.de pek.yollamadim cingar.cikarttim.
Sanki.34.yaşındaki koca adam çocuk bende onu bastan cikaran belalı duldum.
Kafalar, ahh o dumanlı kafalar
Valla biz mutluyuz, 1~2 catlak tipe gecit.yok
Tamam canım yarından itibaren öğlene getirip akşam yoğurtlanayım. Aslında korkum akşam da dayanamayıp yemek yemem.. O yuzden öğleni hafifi geçirip akşama yemek yiyeyim diye düşündüm. Sabah yumurta yediğimde ve öğlen ceviz, psikolojikmen tok hissediyorum kendimiBu az menüler işe yaramıyor bence betül ...çünkü bu beslenme ile 4 günde 100.gr gitmesi ..kıtlık alarmı demek ..
Akşam güzel ...hafif geçir ama öğle öğününde yemek ye .. Sebze yemeği ya da köfte vs ..
bu ne güzelliksiz yeterki isteyinher yere foto atıyorum zaten @Ausencia
yulaf kepeğinden poğaça
tarif:
1 kaşık yoğurt
1 paket kabartma tozu
2 yumurta ( 1 inin sarıısı üzeirne )
rendelenmiş peynir( ben köy peyniri ve birazda kaşar koydum)
8 yk yulaf kepeği karışımı
Eki Görüntüle 1959984
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?