Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu gitmek istemeyen 16 Nisan da 5 i dolduracak en küçük kızım oğlan 9 ü büyük kızımda 11 i dolduracak Allah izin verirse.ayy onlar büyüdükçe heyecanlanıyorum.33 yaşındayım arkadaşlarıma göre erken anne oldum ünv 4. Sınıfta doğurdum.kep attığımda 23 günlük kucağımdaydı şimdi bide kilo verince herkes beni kızımın ablası sanıyormuş okulda kızım hergün anlatıyo beni mest ediyo.şişmanken teyze görünümü.kilo ne kadar farkediyo yaa zayıflayalım gençleşelim...sen sadece çocuğun yaşını sormuştun demi
Kahvenin bitmiş
Angaralılar kahvenizi nerelerden alıyorsunuz
Türk kahvesini taze taze kuruyemişçi den çektiriyorum filtre kahvemi büyük marketlerden alıyorum sen hangisini alıcan abla
chia ben sevmiyorum yemedim ama görüntüsü kötü geliyor bana
yulaf ezmem de yokk , yemekhanede varsa katarımm
kız chia tohumu bildiğin kivi çekirdeği gibi bişey ben çok sevdim çıt çıt yemesini denesen seversin...pireli yoğurt gibi görünse de sen onu kivi çekirdeği olarak düşün

Hastanedym kaplama yapılacak dişlerime. Ölçü falan aldılar .ay ne kotu bsimis bileydim gelmezdim geçici dis takacaklar mis . Nasıl yemek yicem die dertleniodum ki sonra dedim aman yemesem ne olcek
Geçmiş olsun canım. Bende geçen hafta gittim geçen yıl kanal tedavisi yapılmış olan dişim ağrıyor. Cerrahiye yönlendirdi gidemedim daha

kaptanım 1 bardak karton bardak onun içinde de 2 kornişon 2 fasülye 2 pancar vardı suyu da ne kadar sığarsa çok azdı yanii.. tadımlık... ama acı acı çok severim yaaa

ayyy ben bunuuu akşam kesin net çılgınlar gibi yaparım harika gözüküyor harikaaaa

kız ahuu yerim seni yazdıklarına bayıldım,bugün formundasın maşallah

içine derotu , maydonoz falan da olabilir
ben çok üşendim sade peynirli yaptım

vorones geçmiş olsun yavrum
Benim.de implantlarim vardi 2 tane yan yana, küçük kesici.disler mi oluyo ne
Kaplamasi düştü.
Gunlerdir.agzimda 2 vida geziyorum canavar.gibi
Yarına randevumuz.var, discimize gidip.yaptırılacak
1.de.köprü var rengi.berbat onuda yeniledim miii 32 disli yarış atiyim iiiii ihhihihi ( kisneyen smiley )
Neyseki ön dişlerim gayet güzel ve saglam.
Hafif.davsan disliyim ben.
Millet para.verip yaptiriyormus şükür bende allah vergisi

Bu arada dun ki saf pro ve wc için yapılan operasyon.sonrasi cumaya göre.~ 300 gr.
78 i.yeniden.gorduk.şükür. 78,8 kg.

Ama benim ilk gordugume göre 400 gr.daha.vermem lazim, bu eksi.beni tatmin etmiyor ...
80~ 81 lerde.gezerken.simdi 78 bile mutlu.etmeye yetmiyor beni
Ilginc

Kedibochi hep merak ediyordum ama soramıyordum demek eşinin ilk eşisin.türk standartlarında seni kabullenmeleri zaman alır.ön yargıları kırmak lazım.
Keşke soraydin canim .. Niye ki ?
Evet tse ye pek uymuyoruz
2 sene ugrastik olmadi.
Bizde gittik emrivaki evlendik.
Herkes mecbur kabullendi, ama tabi hala 1~2.gereksiz var.arizali,
Esimin en küçük abisi mesela benden 3.yas küçük olan, hala.bize.gelmez.
Davet ettik 2.kez, gelmediler. Ben de.1.kez.gitmistim.esimle.
Bir daha.da.gitmedim.
Sonra esimi.de pek.yollamadim cingar.cikarttim.
Sanki.34.yaşındaki koca adam çocuk bende onu bastan cikaran belalı duldum.
Kafalar, ahh o dumanlı kafalar
Valla biz mutluyuz, 1~2 catlak tipe gecit.yok

İçine peynir koymadan, hamuruna dereotu maydanoz katıp da olabilir. İştaha geldik

yanıma 5 tane almıştım , 3 ünü kahvaltı da 2 sini saat 4-5 gibi yiyecektim amaaa sabah hepsini yedim

cydnz_1 eline sağlık canim pogacalar harika görünüyor.
Dukan.da.ne cok seçenek oluyo aslinda izinli sinirlilardan
Masum tatlilardan bile yapardik.biz, eskiden.
aynen canım çok seçenek var aslında ama sınırlı izinliler biraz duraklamaya sebep oluyor diye pek kullanmıyorum .
sınırlı izinlilerden sadece peyniri sınırsızca tüketiyorum

hep o türk filimlerinin etkisi hele o ferhunde yok mu ferhunde.sen bakma onlara.öyle emri vaki dedin ya
düğün oldu mu bak onuda merak ettim.

Tamam canım yarından itibaren öğlene getirip akşam yoğurtlanayım. Aslında korkum akşam da dayanamayıp yemek yemem.. O yuzden öğleni hafifi geçirip akşama yemek yiyeyim diye düşündüm. Sabah yumurta yediğimde ve öğlen ceviz, psikolojikmen tok hissediyorum kendimi Ama haklısın hem öğlen hem akşam et ebze salata yoğurt yemekten zarar gelmez... Akşam çok zor yedim salatayı, hiç canım istemedi ve sonra gece çok acıktım.

bu ne güzellik
Şimdi bu kilo aldırmıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…