Sebep? Senin ikinci evliliğinin olması mı?Peyniri sınırsız yerdim,.haftasonu full izin
58.i.gorduydum,
Pek.sikiya gelemem.de
Hayati birilerinim.standardina.göre yasamayi.reddettim ben
Nikah oldu.sadece canim, düğün yapamadik
Aslında istediler ama is.isten.gecince
Bura.avrupa olaydigelin.dert olmazdi düğünde
Ama.değil
2 tane görümcem var ben 79 luyum 85 li olanla bi magazaya gittik eleman bana dediki ablanız bide bunu denesin .ayy ben bi gerildim inşallah görümcem duymamıştır diye umut ettim.ama duymus sanki ben demişim gibi dolmuş.sonra 2mizin yanyana bi fotosunu gösterip diyorki bu fotoyu kendi görümceme gösterdim bizim gelin daha güzel dedi diyor.evet dedim sen benden daha güzelsin.
Çokk teşekkür ederim güzelim deniyeceğimm sağoalsınn2-3 yk yulaf kepeği
1 yumurta
Tuz
Gözkararı süt (yağsız süt yazıyordu ama ben normal süt kullandım)
2 tane çıktı bu ölçüden. Fena değildi tadı da, arasıra ekmek yerine güzel olabilir
Biraz da toz ceviz kattım içine
Anaaaam içim rahat etmedi , göz ucu ile de olsa geçmişi okudum .. cumartesi pazar pzt öğlene dek.. Sohbetlere pek bakamasam da menü kaçırmadım
Lahmacumlar, pideler, börekler ve helvalar gördüm ... ama mini mini , az az ..avuç kadar , inceciiik
Bu arada B Bebetomm bende sırt , göğüs , göbek bölgesinden şikayetçiyim . Basen bacak böyl kalabilir artık ... 5 kilo gidecek hepsi yukardan gitse keşke bende dearaştırayım ..
Sebep? Senin ikinci evliliğinin olması mı?
Ah ahhh bir hoca vardı, hep derdi bu aileler çocuğunun iyiliğini ister sanıyor ama çoğu çocğunun saadetine çomak sokuyor diye
Eşim olgun gosteriyor ben.daha.genc gösteriyorumKedibochi
tse he ahaha güldürdün beni
valla benim çocukların sınıf ardaşı gelmişti annesi ile birikte
eşi ile arasında 10 küsür yaş fark var kadının ve eşinin ilk eşi
evlendikleirnde kadın 39 , eşi 28 miş
çok şaşırmıştım benn ama bayaa mutlullar herşeyde normal
türk lere göre çok degişikkk
Bende de.var.gorumcebenimde eşim benden 2 yaş küçük 2 yaşcık ablası var aramızda ay farkı var.nişanlıyız ablası demişki bana abla demesin .sanki bende abla demek için ölüyordum.en kötüsüde o.eşinin abla dediği biriyle aynı yaşta olmak.
bugün benimde pazar işim varÖğle yemeği için çıkıyorum .
Yemekten sonra dışardayım .
Bir de pazar yapar , yusufu alır gelirim
masum geçen ayda senle birlikte olmak üzereydik ama senin önce gelmişti,telefondaki takvime göre benim 3 günüm kaldı,bu durumda senin olman lazımdı,geç te kaldı sanırımçok agrım var , regli gelmedi ama agrısı geldimad:
Kiz ahu 39 yasindayim 20 liklerim yari etin.icindeSiz Ceyda'nın inst. Sayfasında görseniiizzz yediklerini ağzınızın suyu akar takip edin dukancık
Benimde topu topu dolgusuz çürüksüz 28 dişim var 20likler hiç çıkmadı ben hala 19...
işte zenginler niye paraya doymuyor annaaadınmı sherry...dahaaaa dahaaaa dahaaa
masum geçen ayda senle birlikte olmak üzereydik ama senin önce gelmişti,telefondaki takvime göre benim 3 günüm kaldı,bu durumda senin olman lazımdı,geç te kaldı sanırım
2.sene.ugrastik ikna olmadilarbenim görümceminde eşinin ailesi meshap farkı yüzünden istemediler
ama bunlar evldndi kına , nikah her şeyi kb lar yaptı eşyalarını filan kendileri aldılarr
şimdii herşey süt liman görüşüyorlar ama çocukalrının en mutlu günlerini kaçırdılarrr
D : hepsiSebep? Senin ikinci evliliğinin olması mı?
Ah ahhh bir hoca vardı, hep derdi bu aileler çocuğunun iyiliğini ister sanıyor ama çoğu çocğunun saadetine çomak sokuyor diye
2.sene.ugrastik ikna olmadilar
Esimde çok üzüldü.
Ayrilmak.istedik.yapamadik
Belki 50 kere ayrilip bir.araya.geldik
Cok acı çok çok gözyaşı.
Askimiz zayıf olsaydi.yenilirdik.
Tipki bu tanidik.gibi
bazen içim buruluyor
Ilk esimde durumum yok diye düğün yapmadi biz yapmak istedik istemedi gurur yaptı.
2 side böyle oldu.
Hiç düğün olmadı benim
Hiç kimse benim.icin sevinip oynamadi.
Ama mutluyuz, kizimiz.var.
Bu tesellim
D : hepsi D
Yaşı büyük bebegi olmaz demisler
Bende.alin.aha.bebek dedim
Haklısın masumum aslındacanımmm , iyi bir eşin mutlu bir evlilik veee bi cimcimen var bence bunlar 10 dügüne bedelll
valla ciddi diyroum ben nikah yapardım şimdiki aklım olsa
ben yiyemedim sen yeee hesabı dügün
tonla para ödüyorsun
Klavye ayarları dedim sherry telefondaaa dedim bi bak dedim noktalar gitsin dedim boşluğa iki kere mi basınca nokta oluyo bi bak dedim ama sheerrryyHaklısın masumum aslında
Ama.hala.tvde.bi.dizide.filan.oynayan gelin ve.cevresinde insanlar gorsem.icim burkuluyor.
O zaman sorun.etmedim ama simdi ne.bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?