Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Klavye ayarları dedim sherry telefondaaa dedim bi bak dedim noktalar gitsin dedim boşluğa iki kere mi basınca nokta oluyo bi bak dedim ama sheerrryy kv şunu dedi görümce şunu dedii duymuyo beni kaptırdı gidiyo
Bak aynı anda yazmışız
İki kere basınca mı çıkıyo kııı

Hooo hoo hooo
Herkes öğle yemegini.yesin !
Abartmadan
Kiz Ahu060812 benim telefonda da.var o ayardan
Duzelttim
Yinenokta basıyor
Off..

Şerim mutluluğunuz daim olsun canım Allahım yuvanı nazardan korusun malasef toplumumuz bu konuda yıpratıçı önemli olan eşin o seninle olduktan sonrs herşey boş canım

benim 24-26 günde gelir,o sebepten 3 gün kaldı diyo,hiç bir belirti kıpraşma yok ce ee diyip biranda gelcek sanırım

evet acayip hergün birşeyler çıkıyor.
bide tartıştıık ohh ağzının payını verdim rahatladım.
oda hemen geri vites yaptı.
demek ki saygı göstermeyip hırlamak lazım
bu insanlar bundan alıyorlar.
bu arada ayran aşı işe yarıyor kızlarrrrr
bir daha yaparmıyım asla

Dünkü menüm
Sabah
5 6 zeytin
Peynir
Yumurta
Öğle
2 3kaşık patates salatası
1yaprak sarma
AKŞAM
peynirli salata
Yoğurt
2 lt civarında su
Yeşil çay içtim
Spor malesef yok
Kaptanım hafta sonu hatalarım olduğu için azalttım cumaya kafar diyetisyen menüsü yapamam herhalde karbondan uzak durmam getek
Ausencia

Ben şunu asla anlamıyorum bizler sevgili Peygamberimizin Hz Muhammed (SAV ) ümmetiyiz peygamber efendimiz kendinden yaşça büyük Hz Hatice annemizle evlendi ve Hz. Haticenin ikinci evliliği ve peygamber efendimizin ilk evliliği şimdi biz onun ümmetiysek neden insanlar yaşı büyük bir hanımla evlendiklerinde eleştiriyor... Yani bir türlü anlamıyorum olabilir .....aileler çook karşı çıkıyor hatta evlatlıktan red ediyorlar bu ne çirkinlik sonrada müslümanım diye geçiniyorlar ben mi yanlış düşünüyorum arkadaşlar..

Hayatta herşey insanlar için bu tarz eleştirilere ön yargılara çook kızıyorum ....

Haklısın masumum aslında
Ama.hala.tvde.bi.dizide.filan.oynayan gelin ve.cevresinde insanlar gorsem.icim burkuluyor.
O zaman sorun.etmedim ama simdi ne.bileyim
boşver kız Eceye öyle bir düğün yaparsın inşallah ana kız oyanrsınız inşallahhhhh

Nare83 "dukancik" canım hesap, epeydir kepekli şeyler yapmıyordum ama dün yine bir kepek aşkı başladı

Kedibochi ne tatlısın ne pozitifsinn ne mutlusun hakettiğin mutlulukmuş buu.... yazını okurken gülümsedimm çok içten...
Sagol canım mimum
daha güzeli daha da güzeli senin olsun
Klavye ayarları dedim sherry telefondaaa dedim bi bak dedim noktalar gitsin dedim boşluğa iki kere mi basınca nokta oluyo bi bak dedim ama sheerrryy kv şunu dedi görümce şunu dedii duymuyo beni kaptırdı gidiyo
kız bi dur iki dk dedikodunun dibine vuriyih

Bak aynı anda yazmışız
İki kere basınca mı çıkıyo kııı

ay ne bileyim bi basıom çıkıyo bi basıom çıkmıyo
siz böle noktalı okumaya alışsanız olmaa mı.
şimdi pc ye geçtim ayy ne özgür hissediom kendimi bilemezsin.
cepte kurdeşen döküyorum ama duramıom da illa laf yetiştirecem size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…