Bak aynı anda yazmışızKlavye ayarları dedim sherry telefondaaa dedim bi bak dedim noktalar gitsin dedim boşluğa iki kere mi basınca nokta oluyo bi bak dedim ama sheerrryykv şunu dedi görümce şunu dedii duymuyo beni kaptırdı gidiyo
Mimuuu tartı ne diyyy tartııı bugün spor yapmazsan sana emojideki balık muamelesi yapacam haaKedibochi ne tatlısın ne pozitifsinn ne mutlusun hakettiğin mutlulukmuş buu.... yazını okurken gülümsedimm çok içten...
Antepia27 yokkköyle haftayada rövanş yaparız.bende emek kadar yemek olmuyor sen bu hafta yenersin beni.kaçma buraya gel.
ayyy nihayet birini heycanlandırdım..
Klavye ayarları dedim sherry telefondaaa dedim bi bak dedim noktalar gitsin dedim boşluğa iki kere mi basınca nokta oluyo bi bak dedim ama sheerrryykv şunu dedi görümce şunu dedii duymuyo beni kaptırdı gidiyo
Hooo hoo hooo
Herkes öğle yemegini.yesin !
Abartmadan
KizAhu060812 benim telefonda da.var o ayardan
Duzelttim
Yinenokta basıyor
Off..
Sen iste bende verecek gaz booolll..
benim 24-26 günde gelir,o sebepten 3 gün kaldı diyo,hiç bir belirti kıpraşma yok
benim takvime göre 5 gün var
ama işte 3 aydır erken geliyor
normalde 31 gündü 3 aydır 28 de geliyor
takvimim 31 güne ayarlı
onun içn 5 gün gösteriyorrr
ayy çok bilinmeyenli denklem yazdım sanki ahaha
evet acayip hergün birşeyler çıkıyor.Akşam nasıl bir öğüm mimummm , bastın turşuyu bastınn turşuyu olmuş
Day tatlımhafta sonu menü yorumları , takım ablalığı için kocamaaaan
Eşin döndü değil mi ?
74-74 i de kıracağız .... biz ondan daha inatçıyız
The Walking Dead
Ben öyle aile aşk entrika dizilerden hoşlanmam verom .
Tatlım herkes yazmış , hepsi de doğru şeyler . 6 ay diş rahatsızlığı huysuzluğu da olabilir ... Süt yetiyor mu , doyuyor mu kısmı kilo takibinden ve bez doluluğundan anlaşılır zaten .
Tatlım ben not alıyorum ama bunu bana hatırlat ... Cuma +1.5 tartı farkı ekleyeceğiz bildirim listesine ...
Bu arada gözümden kaçmadı henüz 100 gr . gitmişşş
Dedim ama ben begüm ne yazarsam yazayım bir dlmcik yedim der diye :))) bu saatten sonra afiyet olsun demek düşer bana .
Bu az menüler işe yaramıyor bence betül ...çünkü bu beslenme ile 4 günde 100.gr gitmesi ..kıtlık alarmı demek ..
Akşam güzel ...hafif geçir ama öğle öğününde yemek ye .. Sebze yemeği ya da köfte vs ..
7.5 olmaz mııııyanında da 38 lik bonus
bir daha ki kışa 42 miiii ? 40 al sen onu ..sıkıysa girme
Bende de sorun var ... sinir olup kapatasım geliyor , sayfalar birbirine karışıyor , beğen alıntı başka yerden çıkıyor , donuyor ...dünden beri böyle .Sadece kk da ama ...
Afiyet olsun , bal şeker olmasın kuzu ...
Atıver bir dukan krep tarifi ...isteyen vardı geçmişte ...herkes nasiplensin
Yeşillik misssssss .
Bende sabahları bol tere maydanoz , isot ve limonla tüketiyorum ... erkenden çalışsın meta , yansın yağlar
Kuzum yaaaa ... sen bırakma evde ... dediğin gibi tv tablet telefon dan ne fayda ?
Yusufta dün bir arkadaşı ile olan yapmış , neymiş bugün okulda tiyatro var .. ona katılmayacaklarmışş ..Eeee dedim ne yapacaksınız ? Sınıfta oturur kitap okuruz , duy da inanmamüzikal yazıyormuş , müzikalleri sevmiyormuş ..hey Allahım yaaaa ..tercihler , isyanlar
senden de bir yulaf kepeği poğaça tarifi alalım ceydam
geçici dişlere abur cubur yasak , yiyince yapışıyormuş geçici dişler damağa
Bu şekilde gayet güzel ... ama akşam kuru kuru kalıyor ...bence yeşillik yemelisin .
Duydummmmmmmmm
Sağlıklı beslenmeni engellemez ki süt verme , senin canın abartmak istemiş bu sabah bence . O yüzden küstüm .
Neden hepimiz dely nin öğlen ne yediğini yiyeceğini merak ediyoruz hep acaba
Yani o konuda hiç bir vaat veremem :) liste dolu , izinli üyeler var , yeni üyeler var ...liste dışı da çok üye var devam eden ..
Yine ara ara gelip o ablalardan (aeben ve masumm) olduğunu düşündüm niçincedestek ve fikir alabilirsin .
Kolay gelsin canım , bu ara ekstra bir yoğunsunuz sanki .
Mimuuu tartı ne diyyy tartııı bugün spor yapmazsan sana emojideki balık muamelesi yapacam haa
Ben şunu asla anlamıyorum bizler sevgili Peygamberimizin Hz Muhammed (SAV ) ümmetiyiz peygamber efendimiz kendinden yaşça büyük Hz Hatice annemizle evlendi ve Hz. Haticenin ikinci evliliği ve peygamber efendimizin ilk evliliği şimdi biz onun ümmetiysek neden insanlar yaşı büyük bir hanımla evlendiklerinde eleştiriyor... Yani bir türlü anlamıyorum olabilir .....aileler çook karşı çıkıyor hatta evlatlıktan red ediyorlar bu ne çirkinlik sonrada müslümanım diye geçiniyorlar ben mi yanlış düşünüyorum arkadaşlar..2.sene.ugrastik ikna olmadilar
Esimde çok üzüldü.
Ayrilmak.istedik.yapamadik
Belki 50 kere ayrilip bir.araya.geldik
Cok acı çok çok gözyaşı.
Askimiz zayıf olsaydi.yenilirdik.
Tipki bu tanidik.gibi
bazen içim buruluyor
Ilk esimde durumum yok diye düğün yapmadi biz yapmak istedik istemedi gurur yaptı.
2 side böyle oldu.
Hiç düğün olmadı benim
Hiç kimse benim.icin sevinip oynamadi.
Ama mutluyuz, kizimiz.var.
Bu tesellim
D : hepsi
Yaşı büyük bebegi olmaz demisler
Bende.alin.aha.bebek dedim
boşver kız Eceye öyle bir düğün yaparsın inşallah ana kız oyanrsınız inşallahhhhhHaklısın masumum aslında
Ama.hala.tvde.bi.dizide.filan.oynayan gelin ve.cevresinde insanlar gorsem.icim burkuluyor.
O zaman sorun.etmedim ama simdi ne.bileyim
Siz Ceyda'nın inst. Sayfasında görseniiizzz yediklerini ağzınızın suyu akar takip edin dukancık
Benimde topu topu dolgusuz çürüksüz 28 dişim var 20likler hiç çıkmadı ben hala 19...
işte zenginler niye paraya doymuyor annaaadınmı sherry...dahaaaa dahaaaa dahaaa
Nare83 "dukancik" canım hesap, epeydir kepekli şeyler yapmıyordum ama dün yine bir kepek aşkı başladı
Sagol canım mimumKedibochi ne tatlısın ne pozitifsinn ne mutlusun hakettiğin mutlulukmuş buu.... yazını okurken gülümsedimm çok içten...
kız bi dur iki dk dedikodunun dibine vuriyihKlavye ayarları dedim sherry telefondaaa dedim bi bak dedim noktalar gitsin dedim boşluğa iki kere mi basınca nokta oluyo bi bak dedim ama sheerrryykv şunu dedi görümce şunu dedii duymuyo beni kaptırdı gidiyo
Bak aynı anda yazmışız
İki kere basınca mı çıkıyo kııı
kız ahu sesli güldümmmmm allah senii napmasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?