Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kedibochi
tse he ahaha güldürdün beni
valla benim çocukların sınıf ardaşı gelmişti annesi ile birikte
eşi ile arasında 10 küsür yaş fark var kadının ve eşinin ilk eşi
evlendikleirnde kadın 39 , eşi 28 miş
çok şaşırmıştım benn ama bayaa mutlullar herşeyde normal

türk lere göre çok degişikkk

Peyniri sınırsız yerdim,.haftasonu full izin
58.i.gorduydum,
Pek.sikiya gelemem.de

hep o türk filimlerinin etkisi hele o ferhunde yok mu ferhunde.sen bakma onlara.öyle emri vaki dedin ya
düğün oldu mu bak onuda merak ettim.
Hayati birilerinim.standardina.göre yasamayi.reddettim ben

Nikah oldu.sadece canim, düğün yapamadik

Aslında istediler ama is.isten.gecince

Bura.avrupa olaydi gelin.dert olmazdi düğünde
Ama.değil

benimde eşim benden 2 yaş küçük 2 yaşcık ablası var aramızda ay farkı var.nişanlıyız ablası demişki bana abla demesin .sanki bende abla demek için ölüyordum.en kötüsüde o.eşinin abla dediği biriyle aynı yaşta olmak.

Ne demek Ausum..her zaman..döndü esim pazar günü...cok guzel duzene girdim gram gramda gitse yada gitmese de boyle beslenecegim..cok rahatim..

Günaydın kızlar hayirli sabahlarr diliyorumm

Günaydınlar
Herkese mutlu salilar

Bende şuracığa bir günaydınnnn

Bir sallanmayan Salı

Bir de bırakıp çıkayım .

Kahvaltıı zamanııı

Bi kaderdas daha.yarisalim mi

Bu arada geçmiş olsun
ay bu mesajları gördüm şok oldum. Siz kaçta güne ve KK mesaisine başlıyorsunuz Allah iyiliğinizi versin Bundan sonra ben de gözümü açar açmaz bir selam vermeye çalışırım telim izin verirse

hepsi boşş... Sen ondan genç gösterişyorsun, o ablasından da eminim Teselli değil gerçekler

cydnz_1 anaaaaam bu bildiğin poğaça olmuş harika ya .

Hemen yapıyorummmmm

Siz Ceyda'nın inst. Sayfasında görseniiizzz yediklerini ağzınızın suyu akar takip edin dukancık
kız ahuu yerim seni yazdıklarına bayıldım,bugün formundasın maşallah

Benimde topu topu dolgusuz çürüksüz 28 dişim var 20likler hiç çıkmadı ben hala 19...
işte zenginler niye paraya doymuyor annaaadınmı sherry... dahaaaa dahaaaa dahaaa

benim görümceminde eşinin ailesi meshap farkı yüzünden istemediler
ama bunlar evldndi kına , nikah her şeyi kb lar yaptı eşyalarını filan kendileri aldılarr
şimdii herşey süt liman görüşüyorlar ama çocukalrının en mutlu günlerini kaçırdılarrr

aaa bende takip edeyimm neydi ?

hepsi boşş... Sen ondan genç gösterişyorsun, o ablasından da eminim Teselli değil gerçekler
ondan sordum canım.. Çok leziz görünüyorlar, şimdi bu lezzete sen zararsız dersen okşa dersen vurur, vur dersen öldürüm misali İyi bari kalorısı varsa dikkat ederim

2 tane görümcem var ben 79 luyum 85 li olanla bi magazaya gittik eleman bana dediki ablanız bide bunu denesin .ayy ben bi gerildim inşallah görümcem duymamıştır diye umut ettim.ama duymus sanki ben demişim gibi dolmuş.sonra 2mizin yanyana bi fotosunu gösterip diyorki bu fotoyu kendi görümceme gösterdim bizim gelin daha güzel dedi diyor.evet dedim sen benden daha güzelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…