Sagol ablam çok haklısınŞerim mutluluğunuz daim olsun canım Allahım yuvanı nazardan korusun malasef toplumumuz bu konuda yıpratıçı önemli olan eşin o seninle olduktan sonrs herşey boş canım
Kedibochi
benimkiler açıkta kilerde duruyor bozulmuştur bence yaaa
tarihide geçmiştir hiç aklıma geledi dipfreze kymak ben bazen bakıyorum tariflerede üşeniyorum
puding filan yapabilirim aslında
benim de favori konumdur1 raat vermiyi ki eccük kv görümce çeküştürek
Sagol ablam çok haklısın
Teşekkür ederim..
masumm aslında yapmalı kız bilio musun.
diyet yolumuz uzun, arada renklendirmek lazım.
ben hamile kalınca biliyordum uzun süre kullanamam.
tarihleri geçer diye attım buzluga.
dukana uygun makarna filanda vardı böle noodle olandan.
hepsini attım gitti.
hatta yengec surimi bile vardı birazını yedim kalanı da atmak zorunda kaldım artık.
tadı kaçmıştı...
ada81 evet maalesef böyle. oysaki hz muhammed bile dul ve ondan büyük bir kadınla evlenmişken.
ne diyeyim ki, mantalite bu
babam da annemle 1 cocuklu "dul" iken evlenmiş.
ona rağmen annem bile dedi ben de olsam abin senin gibi evlenip boşanmış biriyle evlenmek istese, karşı çıkardım dedi!
kendi annem !
ben de ama anne babam da bekardı sen evlendiğinde dedim.
Onun kimsesi yoktu ama! dedi.
annesi babası ölmüş pek kimsesi olmayan bekar bir adammış babam.
ne diyeyim anam bile böyle derken.. zaten annemle de çok sıkı fıkı değiliz. çok seviyorum annemi ama bilmiyorum. eşim mesela annesiyle can ciger kuzu sarması. hoşuma gidiyor çok . ama ben değilim. yıllar önce koptuk bi kere biz..
yahu konu ne zaman kv den anneme geldi ki
normalde yulaf kepeği yerken hiç böyle bir sorun olmamıştı ben genelde protein ağırlıklı besleniyorumyoğurt kürümü yaptım yedimm oh miss gibi akşama et köfte salata var)))
protein diyeti yapanlar kabız olmuyormusunuz siz nasıl haalediyorsunuz wc işini))
boşver kız Eceye öyle bir düğün yaparsın inşallah ana kız oyanrsınız inşallahhhhh
ohh afiyet olsunPortakalli kerevizimi yedim 1 dl light ekmekle..doydum şükür..
yoğurt kürümü yaptım yedimm oh miss gibi akşama et köfte salata var)))
protein diyeti yapanlar kabız olmuyormusunuz siz nasıl haalediyorsunuz wc işini))
Portakalli kerevizimi yedim 1 dl light ekmekle..doydum şükür..
AynenAnaaaam içim rahat etmedi , göz ucu ile de olsa geçmişi okudum .. cumartesi pazar pzt öğlene dek.. Sohbetlere pek bakamasam da menü kaçırmadım
Lahmacumlar, pideler, börekler ve helvalar gördüm ... ama mini mini , az az ..avuç kadar , inceciiik
Bu arada B Bebetomm bende sırt , göğüs , göbek bölgesinden şikayetçiyim . Basen bacak böyl kalabilir artık ... 5 kilo gidecek hepsi yukardan gitse keşke bende dearaştırayım ..
ayy bana kepekte yaramazdı ceyda...normalde yulaf kepeği yerken hiç böyle bir sorun olmamıştı ben genelde protein ağırlıklı besleniyorum
amaa 2-3 haftadır doğru düzgün kepek yemeyince düzenim bozuldu son günlerde
yengeç surimi nasıl güzel mi , hep elim gitti ama almadım.Sagol ablam çok haklısın
Teşekkür ederim..
masumm aslında yapmalı kız bilio musun.
diyet yolumuz uzun, arada renklendirmek lazım.
ben hamile kalınca biliyordum uzun süre kullanamam.
tarihleri geçer diye attım buzluga.
dukana uygun makarna filanda vardı böle noodle olandan.
hepsini attım gitti.
hatta yengec surimi bile vardı birazını yedim kalanı da atmak zorunda kaldım artık.
tadı kaçmıştı...
ada81 evet maalesef böyle. oysaki hz muhammed bile dul ve ondan büyük bir kadınla evlenmişken.
ne diyeyim ki, mantalite bu
babam da annemle 1 cocuklu "dul" iken evlenmiş.
ona rağmen annem bile dedi ben de olsam abin senin gibi evlenip boşanmış biriyle evlenmek istese, karşı çıkardım dedi!
kendi annem !
ben de ama anne babam da bekardı sen evlendiğinde dedim.
Onun kimsesi yoktu ama! dedi.
annesi babası ölmüş pek kimsesi olmayan bekar bir adammış babam.
ne diyeyim anam bile böyle derken.. zaten annemle de çok sıkı fıkı değiliz. çok seviyorum annemi ama bilmiyorum. eşim mesela annesiyle can ciger kuzu sarması. hoşuma gidiyor çok . ama ben değilim. yıllar önce koptuk bi kere biz..
yahu konu ne zaman kv den anneme geldi ki
hahahahahay kız ben kızımı kimselere vermem
senin gibi alt katına taşınırım valla
ohh afiyet olsun
ne severim portakallı kereviz.
ooo fatmacım bilmiyormusun KARAMURAT benimTamam doktor cuğum halep ordaysa arşın burda esmesemde gürlüyorum
Doktorum kaç kişiye yenileceksindayde süper rakip
kansızlıktan kan saç dökülmesi olur canım kepek bişey yapar mı ?ayy bana kepekte yaramazdı ceyda...
saçlarım dökülmeye başladı benim.
panikle bıraktım
yoksa çokkilo veriyordum ne gzel 58 i bile görmüştüm
yıllardır 58 olmadıydım ben, belki ilkokuldan beri
kepekten helva falan yapıyorlarahahaha daldan dala , daldan dalaaa atlıyon şeryyyy daha biz görümce , kv ye geçememiştikk panpa
bn en çok bol kakolu kek yapmak istiyorum
ama kepekle kek filan semiyorum puding ve çikolata olabilir
ama tatlandırıca ödem yapıyor diyeee tırsıyorum
evet çok güzel kilo veriliyor ama işte vitaminsiz kalıyor insanayy bana kepekte yaramazdı ceyda...
saçlarım dökülmeye başladı benim.
panikle bıraktım
yoksa çokkilo veriyordum ne gzel 58 i bile görmüştüm
yıllardır 58 olmadıydım ben, belki ilkokuldan beri
biri kv mi dedibenim de favori konumdur
ay kız ben kızımı kimselere vermem
senin gibi alt katına taşınırım valla
ohh afiyet olsun
ne severim portakallı kereviz.
Akşama ne pişiriyorsunuz kızlar? Bir de pancar salatası yapıyor musunuz? Nasıl yapıyorsunuz?Yeşil elma aldı geldi az önce eşim. Deniyim akşama diyorum pancar ve elma salatası
ayy bizimde gelinlerimiz olacak.inşallah soguk nevale olmaz bana uyarsa biz çok eğleniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?