Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Akşama ne pişiriyorsunuz kızlar? Bir de pancar salatası yapıyor musunuz? Nasıl yapıyorsunuz?Yeşil elma aldı geldi az önce eşim. Deniyim akşama diyorum pancar ve elma salatası
Instagramda begenerek takip ettigim biri var onun tarifi bu Elifim

hiç duymadım bile
bende günü karacahili
Sağolsun kocam kırk yılda bir pazara gitti almış pancar gelmiş. Ömrü hayatımda yediğim bişey değil, napsam diye düşünüyorum bende. Arkadaşım demişti geçen gün yeşil elmayla beraber salatası güzel oluyor diye, denicem bakalım

Ooo cidde hangi sene ordaydiniz bizim gittiğimiz sene tebukten bir öğretmenin 9 yaşındaki kızını almıştı deniz geri vermedi

İkisinden de düşünüyorum

@DelyDoly e öğle yemeğini sorduk kaçtı
ecemavi haftasonu yollarım kahve sen bu arada 1 paket mehmetefendi al oda fena değil.

Ooesaj alinmis

bence o daha ergenlikten kurtulamamış

o lafı dedi yani öyle mi ... Ay bazı insanlar çok aptal ve zalim... Aptallar aptal olmasalar aptal aptal konuşmazlar ve yine aptal olmasalar insanları hemi de böyle haksız ithamlarla kırmazlar

Slm kizlar bugün iyi degilim kafam sepet gibi kalkmiyor bi türlü aksamda koltukta sizmisim tansiyonumu ölctüm normal gibi görünüyo

geçmiş olsun mumu,dikkat et kendine

kız bildim ben bunu adı bi an aklıma gelmemiş bide salatasını yapmam ben bunun,evde benden başkası yemediğinden tabağa koyup yerim,bu sene ilk defa pazardan alıp turşusunu kendim kurdum ben buna bayılırım,içine düşer yüzerim o derece severim,suyunuda lüpletirim

bi arkadaşım melhur bir restorantta pancar salatası yemişş... pancarı zeytinyağlayıp bütün olarak fırına koyuyormuşsun ve bir kaç saat pişmesini bekliyormuşsun sonra da salataya kat ye... ne zamandır aklımda bende deneyeceğim onu...

benim de artık saçlarımı kestirmem gerekiyor amaa kıyamıyorumm
aylardır kuaförün kapısından geri dönüyorum
uzunsa canım bi kestirince küsüyor saç benim öyle oldu belimdeydi çok canlı çook güzeldi... sonra bir canım sıkıldı gittim bir kestirdim 3 senedir uzatmıyorum uzamıyor saçlarım çok pişman oldum...

evet güzelim evet, güzel olan sensin, genç olan sensin, toğtor olan sensin üzülme bebem üzülme deseydin
Bazı insanlar da çok komikkk

benimde saçlarım belime kadardı hatta totoma değiyodu,şimdi eşimle asker arkadaşı olcak kadar kısa,pişmanmıyım evet,uzatırmıyım hayır çünkü eşim beni böle beğeniyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…