Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nee
benimde dalgalı ve belimde neredeyse .
biraz uçları kötü oldu azıcık kestireyim diyodum da an itibariyle vazgeçtim

aaaaaaa benim de üç dört aydır çok erken geliyor. Diyetisyen kilo verince daha rahat adet olunduğunu söyledi

yengeç surimi nasıl güzel mi , hep elim gitti ama almadım.
shirataki noodle u ben kendim yapınca hiç beğenmemiştim ama kuzenim epey güzel yapıyor
Surimi tatsız tuzsuz bisi
Ben begenmedim
Belki dondurulup çözüldüğü içindir
Shiratakiyi.de yapmadım daha, acaba nasil yapiyor kuzenin
Ben.noodle.hastasiyim.yaaa

Ayy gecicı taktilar canım ya..yemk yedim cok mu ne yedim zaten. Hepsi sizlio inanki. Nerden bulaştm valla 2 hafta bunla durackmisim. Benim de ön dişler şükür çok güzel düzgün de.işte dışı seni içi benı yakar . Amann hersey in başı sağlık. Ne zor işler sagliksizlik. Salatamı düzgün yiyemedim

Dimı kız insanoğlu işte. . Ben de 68 lerde gezerken şimdi 62 begenmez oldum

aaaaaaa benim de üç dört aydır çok erken geliyor. Diyetisyen kilo verince daha rahat adet olunduğunu söyledi
evet kadın doğum uzmanları hep der kilo verin verdikçe daha rahat adet olursunuz diye benim bu ay 3 gün gecikti çook şükür daha önce 10 günü buluyordu.... doğumdan öncede 64 günde bir 66 günde bir oluyordum ayyy ne günlerdi yawww.....

Betulina maalesef dedi canim.
Acil ameliyata alindim doğumda esim tedarikli degildi.dogum parasi brnim karttan çekildi.
Lafi.edilmez ama oğlum evlendi fakirlesti demeye.getiriyor ya sadece cahil.diyorum
Yinede.kötü diyemiyorum.niyetine.
Esim de diyeydin.ya.dogumu.bile ben.odedim diye.
Denir mi ?
Belki, ama ben ar.ettim demedim.
Bir daha konusu acilirsa.dicem

geçmiş olsun canımmm ..

ayyyy bu nasıl bi anlayışşşş ayyyy ben susma hakkıı kullanacam kullansam mııı ayyyyy çok gıcık dolummmm ayyy bi yolasım geldi bu nedemek doğum parası ayyyy fena oluyorum bunlar kv benden hediye olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…