ne diyeti yaptın da 1,4 gitti şekerim?tam yapabilmiş miydin sen canım ben sabah kalktığımda karnım sırtıma geçmişti
birde sabaha kadar peynir yedim rüyamda
ay öğleden ber, bi yeşil çay, bir kahve içeceğim içemedim.. İş normalde 5 te bitiyor ama işim anca şimdi bitti. Herkesçıkler gitmiş attım bir bardak kaynara suyun içine hem yeşil çay hem türk kahvesi ve deneyimi içiyorum şimdikafein komasına düşersem ambulansa haber verirsiniz
Ausencia cnm ben 4:3 yapıyorum yani yapmaya çalışıyorum diyelimmmm
4 gün yiyorsun İSTEDİGİNİ tabi ben YİNEEE DÜZENLİ TERTİPLİ YİYORUM 3 günde 500 kalori alıyorsun sadece
bunu uygulamk istedim bir süree , çünkü vakit azaldıkça stress yapıyorum
bu yazı rahat geçirmek istiyorum bennn
Selam montiğnac diyince akan sular durur atıldım hemenMerhabalar, ben de katılmak istiyorum.
ADINIZ:yasemin
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 169
KİLONUZ: 64
HEDEF KİLONUZ: 55
KİLO ALMA NEDENİNİZ: sağlıksız beslenme, hareketsiz yaşam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: şu anki durumumdan memnuniyetsizlik
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Çalışıyorum o yüzden günüm pek hareketli geçmiyor. Daha önce kk'de montignac diyeti yapmıştım 2 ayda 6 7 kilo vermiştim.
Ayran aşı canım 2 gün yaptımne diyeti yaptın da 1,4 gitti şekerim?
ve iki günde 1.4 mü gittiAyran aşı canım 2 gün yaptım
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydınSelam kizlarrrr hala oldum bennnnnnbebisimiz doğdu sukurler olsun bende gece 1 otobüsüyle ankaraya gidiyorum kismetse geçmişi okuyamıyorum herkes iyidir inşallah çok yoğunum yarına kadar giremeyebilirim hepinizi opuyorum
Oooo müthiş güzelim Allah ana babali halali büyütsün maşallah bahti da omrude açık olsunSelam kizlarrrr hala oldum bennnnnnbebisimiz doğdu sukurler olsun bende gece 1 otobüsüyle ankaraya gidiyorum kismetse geçmişi okuyamıyorum herkes iyidir inşallah çok yoğunum yarına kadar giremeyebilirim hepinizi opuyorum
Aman kendine dikkat etEvet tatlım ama hasta olacak gibiydim o acıyı içer içmez burnum gözlerim aktı biraz rahatladım
Ada ara yapmışsın inşallah faydası olur degisiklik iyidir bu hafta zor gibi kilo vermem benim tık yok tartidaBugun menu
2 bardak ilik su
Kahvalti 10.10
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
4 yeşil zeytin
Maydanoz
Dereotu
1 kırmızı biber
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
Yogurt elma badem hurma kürü..
1 bardak yesil cay
Aksam 16.10
4 adet et köfte
Bir tabak salata
1 bardak yesil cay icerim birazdan.
2.5 lt su icildi spor yok.Ausencia ve Ahu060812
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?