Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünkü menüm
Sabah sirkeli su

Kahvaltı
2 dl tam buğday ekmeği, 1 yumurta
Zeytin, peynir, yeşillik

Ara
4 kuru kayısı, 10 fındık

Öğlen
1 tabak pırasa, 2 dl ekmek

Ara bir az grissini (acıktım da)
Akşam 1 tabak pırasa, 1 kase çorba, baharatlı yoğurt

Ara
Bi dilim ayva

Su 2.5 lt. Spor yok. Kaynım geliyor arkadaşlarıyla şehir dışından. Temizlik yapıyorum. Çocuklar durmuyor vs vs yapamıcam

Aynı anda yazmışız dilek abla, ben alıntı yapmayı unutuyorum ama menüm yukarıda bi bak yeşillik leri almayı unutma bi de. Çok önemli Allah şifa versin sana ya

Ada ara yapmışsın inşallah faydası olur degisiklik iyidir bu hafta zor gibi kilo vermem benim tık yok tartida
Ben 1 ara hep yapiyorum canim iki haftadir yogurt kuru yapiyorum daha once findik badem ile yapiyordum..ama yogurtlu bu kur daha iyi geldi...

Tarti banada gulmedi cumaya kadar iyice regli biterse guler diyr umut ediyorum

ve iki günde 1.4 mü gitti
Versene sen şu tarifi bana
Yarım kg yoğurt ile yapılmış ayran içine 4yk nohut 4 YK yeşil mercimek 4 YK bulgur hasladim koydum yarım demet nane yaprağı koydum 2 gün yedim hergun için yeni yapabilirsin aslında öyle ama ben 2 gün yedim kahvaltı peynir ekmek yumurta kahvaltı dan sonra 2 saatte bir ayran aşı canım bir kase

Allah bağışlasın canım analı babalı büyüsün inşallah

Gözünüz aydinn Allah anali babali büyütsün insallah..

Gecmis olsun canim .

Menün .

Sabah :
2dl ekmek
Menemen . Peynir .
3yeşil zey.

Öğlen
Hamsi .
Salata .
1dl ekmek .

Ara :
2 hurma .1kş tahin .

Akşam:
1 kase yogurt çorba
Az menemen .
1dl ekmek .

Akşam pırasa yapacaktım ama dışardan geldiğimde şekerim fena düştü hurmada kesmedi ( hipogilisemiyim ) evde ne varsa aceleyle yedim kendime geldim artık
Pırasada pişti ama yarına artık

Su 2 olur .
Yeşil çay .

Iyi aksamlaarrr

08:00 yumurta.1 dl diyet ekmek

11:00 3 gunkurusu

13:00 portakalli kereviz.1 dl light ekmek

15:00 10 badem

17:00 elma

19:00 brokoli haslama.3 catal hindi haslama.4 kasik zeytinyagli pirasa.2 yk bulgur pilavi (toplam 1 tabak)

kuzularinannesi menum budur..ortimcim seninde menune bayıldım...gayet güzel..

Hayırlı olsun canım Allah hayırlı ömür nasip etsin kuzuya inşallah

Bende eskiden oyleydim o anda acikinca yemegin pişmesini bekleyemezdim 2 ogune dusurunce o tarz aceleci tavirlarimda kayboldu

Iyi akşamlar herkese bugün ki menum
Sabah 2dilim kepek ekmeği ile peynirli tost
Ara şekersiz Türk Kahvesi
Öğle tavuk sis avuç içi kadar lavas salgam yarım bardak
Ara 2ceviz 1bardak ayran yarım havuç
Aksam spor öncesi 1,5kepce dünkü ayran aşı çorbası ama az tuz vardı bu sefer
Spor sonrası bir tabak Yoğurtlu ıspanak
Su 2,5 olmuştur
Spor 40 dk yürüyüş 1,5 saat spor begum75 Ausencia AHU42

Ausencia Cnm ben henüz yeni başladım
Dünkü menüm 457 kalori idi
Bugünkü 700 ama yapanlar çok iyi kilo vermiş

4 gün hunharca yiyip 3 gün oruç günü diyorlar öyle yapmışlar , banada 4 gün öyle yiyip 3 gün de 500 cal ile kilo verilmez korunur gibi geldi ama veriyorlar ve çok yiyorlar ben öyle yiyemem tabiki , ne bilim. İşte birazda böyle takilayim bakalım

İyi akşamlar
sabah
Haşlanmış yumurta acisos peynir zeytin 2 dilim tb ekmeği çay klasik kahvaltı
Arada
Kahve süt 2 gün kurusu
Öğlen
yulaf kepeği katılmış yoğurt
Arada
Bira armut bira yeşil elma
Akşam
Patates oturtması yaptım bira ondan yedim yediğim patates yarım anca eder salata yoğurt yarım tabak tavuk çorbası

1 saat tempolu yürüyüş Ausencia Ahu060812

ayy ahuuuuu düğünde ne giysek
Ay kııızz ne giysek bilmem kii kaç kilo oluruz ozamana kadar kk damı kalsak napsak
ooo ria ya göre cok cok iyisin o kadar sapma çok iyi.zira ria çok etkiliyor.
Aaa bilmiyodum ben de 2 senedir vardı hep 28 olurdu bu 5 yıllık belki o değişiklik etkilemiştir
ben de evden tavuk yapıp getirdim ofise yanında ayran
normalde ofiste yiyebileceğim bişey olmayınca yoğurt falan geçiştiriyordum ama şimdi üşenmeyip evden tavuk falan getiriyorum
Ama ne tavuktuuu tam spor yaptım otururken bi ins açtım karşımda senin kızarık kızarık tavuklar mmm
Tamam canım seni çıkarıyorum listeden ozaman sen zaten elinden geleni yaparsın
Ay işte püf noktası bu.diyeti hayat tarzına çevirmek.valla 4 aya yaklaşık burdayım listede olmak sayesinde her perşembe dikkat özen bide kendini çözme en iyi artım oldu umarım hep devam ettririm sayenizde özellikle senin sayende kaptanım
Ahu canım , benim cumartesi , pazar , pazartesi ... 2 si 45 dk , pazartesi 1 saat tempolu yürüyüşüm var tatlım .
Dün gelince yazmayı unuttum .
Atma beni listeden e miiii ?

Hee ben de dün ? İşaretine itiraz gelmeyince bastım sıfırları bastım sıfırları eklerim bugün
Süper fatma abla Rabbim motivasyonunu artırsın inşallah

Ooooo gözün aydın şekerim Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah Ankara nın neresine geliyorsun
Canım
0-30 dk arası 5
30-60 dk arası 10
60-90 arası 15
90-120 dk 20
120+ 25
29 dk 5 puansa 30. Dk 10 puana giriyo ben hep 90 dk yapmaya çalışıyorum

Ausencia
Ben nerde hata yaptım bu hafta daha dikkatli yedim spor çok yaptım ama fazla çıkacak gibi
Aynı çıksam sukredecem ya
Canım spor yaptığın ilk zamanlar kaslar su tutuğu için kilon artı çıkabilir ama sonra o kaslar sana fazla kalori yaktırarak yatırım oluyo kas daha çok kilo verdiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…