Aynı anda yazmışız dilek abla, ben alıntı yapmayı unutuyorum ama menüm yukarıda bi bak yeşillik leri almayı unutma bi de. Çok önemliKızlar hastalıktan zor okuyorum yazıları
@MuMu85 geçmiş olsun canım sana da
@fatmanurkaya menü süper
Ahu060812 45 dk 60 dk 90 dk bin puanı kaç ona göre takip edeyimbugün 3 mil leslie ve 45 dk bisiklet
Sabah
Peynir ceviz az bal
Yeşilliğim yoktu
Öğle
Yeşil mercimek iki kase yoğurt
Ayran
Akşam iki tavuk haşlama suyuyla
Az ekmek
Su 2 yı geçer inşallah
Yeşil çay her gün içiyorum ödem için
Ausencia N Neshve
@fatmanurkaya
Kızlar süpersiniz konuşmalara yetişemiyorum
Ben 1 ara hep yapiyorum canim iki haftadir yogurt kuru yapiyorum daha once findik badem ile yapiyordum..ama yogurtlu bu kur daha iyi geldi...Ada ara yapmışsın inşallah faydası olur degisiklik iyidir bu hafta zor gibi kilo vermem benim tık yok tartida
Yarım kg yoğurt ile yapılmış ayran içine 4yk nohut 4 YK yeşil mercimek 4 YK bulgur hasladim koydum yarım demet nane yaprağı koydum 2 gün yedim hergun için yeni yapabilirsin aslında öyle ama ben 2 gün yedim kahvaltı peynir ekmek yumurta kahvaltı dan sonra 2 saatte bir ayran aşı canım bir kaseve iki günde 1.4 mü gitti
Versene sen şu tarifi bana
Allah bağışlasın canım analı babalı büyüsün inşallahSelam kizlarrrr hala oldum bennnnnnbebisimiz doğdu sukurler olsun bende gece 1 otobüsüyle ankaraya gidiyorum kismetse geçmişi okuyamıyorum herkes iyidir inşallah çok yoğunum yarına kadar giremeyebilirim hepinizi opuyorum
Gözünüz aydinn Allah anali babali büyütsün insallah..Selam kizlarrrr hala oldum bennnnnnbebisimiz doğdu sukurler olsun bende gece 1 otobüsüyle ankaraya gidiyorum kismetse geçmişi okuyamıyorum herkes iyidir inşallah çok yoğunum yarına kadar giremeyebilirim hepinizi opuyorum
Gecmis olsun canim .Kızlar hastalıktan zor okuyorum yazıları
@fatmanurkaya menü süper
Ahu060812 45 dk 60 dk 90 dk bin puanı kaç ona göre takip edeyimbugün 3 mil leslie ve 45 dk bisiklet
Sabah
Peynir ceviz az bal
Yeşilliğim yoktu
Öğle
Ayran
Az ekmek
Su 2 yı geçer inşallah
Ausencia N Neshve
@fatmanurkaya
Tebrik ederim pamuğum1,40 canım ama hemen geri gelebilir çok dikkat etmeliyim.
Hayırlı olsun canım Allah hayırlı ömür nasip etsin kuzuya inşallahSelam kizlarrrr hala oldum bennnnnnbebisimiz doğdu sukurler olsun bende gece 1 otobüsüyle ankaraya gidiyorum kismetse geçmişi okuyamıyorum herkes iyidir inşallah çok yoğunum yarına kadar giremeyebilirim hepinizi opuyorum
Bende eskiden oyleydim o anda acikinca yemegin pişmesini bekleyemezdim 2 ogune dusurunce o tarz aceleci tavirlarimda kaybolduMenün .
Sabah :
2dl ekmek
Menemen . Peynir .
3yeşil zey.
Öğlen
Hamsi .
Salata .
1dl ekmek .
Ara :
2 hurma .1kş tahin .
Akşam:
1 kase yogurt çorba
Az menemen .
1dl ekmek .
Akşam pırasa yapacaktım ama dışardan geldiğimde şekerim fena düştü hurmada kesmedi ( hipogilisemiyim ) evde ne varsa aceleyle yedim kendime geldim artık
Pırasada pişti ama yarına artık
Su 2 olur .
Yeşil çay .
Çok güzel bence 2. Gün daha çok etkili canım tekrar yapmayı düşünüyor musunTebrik ederim pamuğumben tek günde bıraktım 600 gr gitti benim de
Ay kııızz ne giysek bilmem kii kaç kilo oluruz ozamana kadar kk damı kalsak napsakayy ahuuuuu düğünde ne giysek
Aaa bilmiyodum ben de 2 senedir vardı hep 28 olurdu bu 5 yıllık belki o değişiklik etkilemiştirooo ria ya göre cok cok iyisin o kadar sapma çok iyi.zira ria çok etkiliyor.
Ama ne tavuktuuu tam spor yaptım otururken bi ins açtım karşımda senin kızarık kızarık tavuklar mmmben de evden tavuk yapıp getirdim ofiseyanında ayran
normalde ofiste yiyebileceğim bişey olmayınca yoğurt falan geçiştiriyordum ama şimdi üşenmeyip evden tavuk falan getiriyorum
Tamam canım seni çıkarıyorum listeden ozaman sen zaten elinden geleni yaparsın
cnm karın agrım ve belim agrım var
benimde biraz kilo alayım günler uzuyor
3 aydır 28 de geliyordu bugün yarın gelmesi lazımm
ama eski düzenim 31 gündü ona da daha 5 gün var
ve evet 10 gün kala bende bi iştah patlaması oluyor dogru
@Sherrysherrylady dedigi gibide ovulasyonda şişiyorum
cnm 6 da çıkıyorum 6:20 de evdeym aama misal bugün amrket ugruycam 7 de evde olurum eve git
yedir içir topla yerleştir saat 8 , çocukalr anne bizle otursana vs
onalrı yatır saat 9:30 çay dmeliyorum eşim kızıyor bu kezde bi çay içelim öyle yap sonra
oturup çay içiyorum tabi 6 da kalktıgım içinde benim hışım çıkıyor benim için en iyisi sabah 5:45 te uyanıp yapmak
hava aydnlık oluyor yaa , daha iyi yaparım diye düşünüyorum artık
Ay işte püf noktası bu.diyeti hayat tarzına çevirmek.valla 4 aya yaklaşık burdayım listede olmak sayesinde her perşembe dikkat özen bide kendini çözme en iyi artım oldu umarım hep devam ettririm sayenizde özellikle senin sayende kaptanımGelir gelmez bunu görünce hemen buradan başlayayım dedim :)
Shery yavrum çünkü sürekli kür , detoks , x diyeti , y diyeti deniyorsun ne zamandır ... bir listeye bağlı kalmak seni sıkan .
Diyet zaten kendi içinde kurallı , bir de belli bir diyet listesi uygulayıp daha da katı kurallı hale getiriyorsun .
İşte o yüzden de bugün gibi , pekte diyete uygun olmayan bir gün geçiriyorsun
Biraz nefes almak ? bak dışarda bol oksijen
Diyet bırakıldığımı ipin ucu kaçar . Bırakman gereken katı listeler , 3-4 günlük kürler .
Sabah sağlıklı bol yeşillikli kepek ekmekli kahvaltını yapsan , arada meyveni yoğurdynu yesen , sebze yemeğin ..salatan ..köften ..balığın her ne ise ... neden sıkılsın ki insan ?
Hatırla ilk zamanlara göre abur cuburları , o paket gıdaları , ekmek miktarını kestin ve sonuç aldın ...
Bence diyetten değil , x diyeti . y diyeti listelerinden uzak dur .
Hee ben de dün ? İşaretine itiraz gelmeyince bastım sıfırları bastım sıfırlarıAhu canım , benim cumartesi , pazar , pazartesi ... 2 si 45 dk , pazartesi 1 saat tempolu yürüyüşüm var tatlım .
Dün gelince yazmayı unuttum .
Atma beni listeden e miiii ?
Süper fatma abla Rabbim motivasyonunu artırsın inşallahHayırlı aksamlar sevgili takımım
Sabah
Peynir
Yumurta
Domates
Zeytin
1dlm ekmek
Öğle
Menemen
1kabak dolması
AKŞAM
tonbalıklı salata
Ayran
ARA
Tarcınlı süt içmedim içerim inşaallah
Hayırlı akşamlar
Ausencia
Ooooo gözün aydın şekerim Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah Ankara nın neresine geliyorsunSelam kizlarrrr hala oldum bennnnnnbebisimiz doğdu sukurler olsun bende gece 1 otobüsüyle ankaraya gidiyorum kismetse geçmişi okuyamıyorum herkes iyidir inşallah çok yoğunum yarına kadar giremeyebilirim hepinizi opuyorum
CanımKızlar hastalıktan zor okuyorum yazıları
@fatmanurkaya menü süper
Sabah
Peynir ceviz az bal
Yeşilliğim yoktu
Öğle
Ayran
Az ekmek
Su 2 yı geçer inşallah
Ausencia N Neshve
@fatmanurkaya
Canım spor yaptığın ilk zamanlar kaslar su tutuğu için kilon artı çıkabilir ama sonra o kaslar sana fazla kalori yaktırarak yatırım oluyo kas daha çok kilo verdiriyorAusencia
Ben nerde hata yaptım bu hafta daha dikkatli yedim spor çok yaptım ama fazla çıkacak gibi
Aynı çıksam sukredecem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?