Kesinlikle sharp buzdolabındaki en iyi marka. Motor arızası en az olan buzdolabı olduğu için teknik servise ihtiyaç bile duyulmuyor genelde. Annem 10 senedir büyük boyunu xxl kullanıyor. Ben de bu sene aldım. Çok memnunm. İstersen modeli atarım. Fiyatı da iyikızlar benim buzdolabını biri gardrop moduna sokmuş yaaaa almak farz oldu önerisi olan varmı hacmi ennn büyük olanlardan yada sakın alma dediğiniz
Menu yazıp geçmişe bakem..
Sabah ilik limonlu su 1 peynir é zeytin
Öğle
2 buçuk haşlama yumurta
Lorlu salatà
1 salam dilimi
3 zeytin
4 dilim peynir
Akşam 17.00
1 tabaktan biraz az ciğer sote
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata az yoğurt
Çay 2 dilim baklavamisafir almış olunca yiyorum ben yarım incir bi kayısı bikaç dut spor yok su 3lt
Ausencia yumuşatmak için uğraştım ama maşallah ikiside inat ismi lazım değil biride gaz verdi ben alttan alın dedikçe özür dilesin dedi KV ye oda inat artık ne yaparlar bilmiyorum bu arada yarın kabak tatlısı varmış ben çiğ ayırdım kendime şekersiz yapmayı deneyeceğim bakalım nasıl olacak
Aus bacım etiketin gelmemiş niyeki ?
Ama mesajı gördüm 23 nisana 66 demişsin .inş. Makul bir hedef ama bakalım benim bünyeye makul gelecekmi . Bu hafta hedefime ulaşmam zor görünüyor
Yarın evdeyim lapa yada ayran aşı yapabilirim .
Evet bugun biraz az oldu ama istemeden ,napim pırasamıda yiyemedimaa yarın lapa yada ayran aşı yaparsam yine yiyemiycem , güzel pırasam benim
Bu ara bedenim ruhumu taşımıyor. Bedenim koltukta sizacam diyor ruhum coş diyor.
Ahu060812 2 mil leslie 20 çocuklar la çılgın dans.20dk tempolu yürüyüş
Iyi aksamlaaar soluklanirken bi ugrayayim dedim..
08:00 yumurta.1 dl diyet ekmek
12:30 1 dl yas pasta
15:00 elma
17:00 haslanmis brokoli..
Gun icinde daginik 6 misir pirinc patlagi..
Toplam 900 kalori almisim yemek olarak..
@kuzularinannesi
Tarif verirken diğer konuya yorum yapmayı unuttum :)Ausencia yumuşatmak için uğraştım ama maşallah ikiside inat ismi lazım değil biride gaz verdi ben alttan alın dedikçe özür dilesin dedi KV ye oda inat artık ne yaparlar bilmiyorum bu arada yarın kabak tatlısı varmış ben çiğ ayırdım kendime şekersiz yapmayı deneyeceğim bakalım nasıl olacak
Ausencia patinaj mi derler onu yapiyom bu ara gaza basiyom tekerler boş dönüyor.ama ben pes edecek cinsten değilim.
Gizli planlarım var
@Ausencia Kaptanım şimdi bu hesaba göre ben 23 nisanda 90 olmalıyım ama evdeki hesap çarşıya uyar mı bilmem. Ben 90 hedefliyorum, sonradan değiştirme hakkımı bu şartlar altında baki tutuyorsan eğer :) olabilir mi, bir de bunu sormuştum sana. Yapabilir miyim, yapmalı mıyım? Hızlı verirsem sonra alması da hızlı olur mu. Kafamda deli sorular :)Ay hesap yaptım, çok heyecanlandım. Takımım duyun beni. Ara ara hatırlatın lütfen hedefimi
Şimdi;
Şubatın 18inde 108le başladım. İlk ay için hedefim 10 kilo. Böylece;
Mart'ın 18'inde 98i görmeyi hedefliyorum
Nisan'ın 18inde yani ikinci ayda 8 kilo vererek 90ı görmeyi hedefliyorum
Mayısa kadar 6 kilo vererek 84 olmayı,
Hazirana kadar 5 kilo vererek 79 olmayı,
Temmuzun 18ine kadar ise 5 kilo daha verip evlendiğim kiloya yani 74e inmeyi, daha sonraki aylarda ise yavaş yavaş kendimi çok da sıkmadan kalan 6 kiloyu verip 68e inmeyi hedefliyorum
Allahu teala nasip etsin inşallah.
Acaba ayda 8,10 kilo verilir mi. O kısmı beni biraz düşündürüyorFakat bunlar benim doğum sonrası kilolarım sayılır. Yıllardır olanlar da var da. Bakalım olur inşallah. Daha doğrusu ben çabalarım. Takdir Allahın. Hayırla, sağlıkla nasip etsin inşallah
Ausencia aeben Ahu060812 D Dilekiyi @fatmanurkaya @vorones
Ben anlamıyorum zaten bu tip insanları ya çocuğu bile aynı küsüyor herşeyi şikayet ediyor dayanamıyor um gerçekten neyse ben menü yazayımTarif verirken diğer konuya yorum yapmayı unuttum :)
bu tür durumlarda gaz verip , durumdan vazife çıkaranlara
Cuma günü aciklarim
Gizli plannn?
Sen yap bitince eklerim dambıl dersin twist falanda çıkar belki bi kaç dans coşma falan olur en son yazarım benTatlım bende bugün 5 point var galiba20 dk çoook tempolu dannnns ama şimdi dumble çalışacağımmm 10-15 dk .
Tamam canım yarın akşam pisirecegim cuma günü resmini atarim bende kabak tatlısı ni çok severim inşallah güzel olur aus attı tarif ona göre yapacağımpamukskr sen dene mutlaka paylaş.kv bi kabak göndermiş ki süper.bi kere pisirdim biraz yedim ASM ye götürdüm hala bitmedi şekerli diye yiyemiyorum.pismemis de var onu değerlendirmem lazim.
Canım ortim yeni diyetin hayırlı olsun iyi sonuçlar alırsın inşallah menüne gelicek olursak 3,5 yumurta çok geldi sadece bana onun dışında gayet güzel olmuş canımİyi akşamlar kızlar
Bir süre karbonhidrat diyeti denemeye karar verdim.
Dayanabilirsem devamını getirmeyi düşünüyorum.
Çünkü düşük karbonhidrat diyeti bende hep işe yaradı.
İşte baharın ilk günü ile başlayan diyetimin ilk menüsü
KAHVALTI
ÇEYREK SİMİT
1.5 HAŞLANMIŞ YUMURTA
BİR KAÇ LOKMA PEYNİR
YEŞİLÇAY
ARA
SÜTLÜ NESCAFE
ÖĞLE
SÜTLÜ NESCAFE
BİR KAÇ LOKMA PEYNİR
AKŞAM
1 KASE SARMISAKLI YOĞURT
HAŞLANMIŞ BROKOLİ
2 ADET HAŞLANMIŞ YUMURTA
ARA
SİYAH ÇAY
2 ADET KURU İNCİR
TOPLAM KH DEĞERİ 45.05
SU 1 LT
BUGÜN DIŞARIDA OLDUĞUM İÇİN SU İÇEMEDİM.
Ausencia Kaptanım şimdi bu hesaba göre ben 23 nisanda 90 olmalıyım ama evdeki hesap çarşıya uyar mı bilmem. Ben 90 hedefliyorum, sonradan değiştirme hakkımı bu şartlar altında baki tutuyorsan eğer :) olabilir mi, bir de bunu sormuştum sana. Yapabilir miyim, yapmalı mıyım? Hızlı verirsem sonra alması da hızlı olur mu. Kafamda deli sorular :)
Ben anlamıyorum zaten bu tip insanları ya çocuğu bile aynı küsüyor herşeyi şikayet ediyor dayanamıyor um gerçekten neyse ben menü yazayım
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
3 cin biber
1 dilim tb ekmeği
Öğle
Salata
Yoğurt
İzmir köfte nin 4 köftesi
3 kaşık bulgur pilavı
Akşam
3 kaşık ispanak
Az yoğurt
1 baget
Salata
Su 2 lt
Yeşil çay 2
Zencefil 2
Sade Türk kahvesi 1
Yarın ful dikkat tam dikkat bugün biraz çok gibi ama
Cuma günü aciklarim
Sen yap bitince eklerim dambıl dersin twist falanda çıkar belki bi kaç dans coşma falan olur en son yazarım ben
Ayyy deme içim bir hoş oluyor valla çok güzel bi duyguymuş halalıkVayy yeni hala nabersin
Ayy yaparım dimi yaa, inşallah !
Sen nasılsın ? keyfler gıcır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?