Yok cnm et yaramayan ahu idi tartida + gösteriyor ertesi gün
Bana iyi geliyor KH diyeti akşamları ne yapcam işte o var
Himmmm 79 kg iyimiss amaa ben insallah 75 yapar ve mezun olurum güzelim insallaaahhhhhhhh23 NİSANDA ÇOCUKLAR GİBİ ŞEN OLACAK MIIYIIIIZZZ ?
OLACAĞIIIZZZZZ ...
HADİ BAKALIM İŞTE HEDEFLER ...
@Betulina 69
@tuba52 78
Nare83 63
DelyDoly 79
Ahu060812 72
kelebekolacam 68
@Sekercikiz 56
@fatmanurkaya 98
ada81 66
@mimu88 67
@Dersaadet_ 65
Kedibochi 73
@cydnz_1 71
@arselka 63
Daydream- 69
@MuMu85 74
@ecemavi 71
@Dilekiyi 69
aeben 66
@benim adim uzum 94
kuzularinannesi 70
@Sare Lavinya 55
@Davina 85
01 NİSAN DA KENDİMİZE EN GÜZEL ŞAKAYI YAPIP MEZUN OLACAK MIYIZ ?
OLACAĞIIIIIIZZ...!
HADİ BAKALIM GELSİN HEDEFLER ...
pamukskr 58
vorones 58
@begum75 56
@Bebetomm 58
Ausencia 59
İLK GRUP İÇİN 21 NİSAN , İKİNCİ GRUP İÇİN 31 MART CUMA BİLDİRİMLERİ GEÇERLİDİR .
İyi akşamlar
Sabah hünaydın dediğimden bu yana 400 küsür mesaj birikmişbeni etiketleyen alıntı yapan olmadıgına göre son sayfaya geliyorum .
Memüm
Kızlar bugun öğlen kapıda kaldım
Anahtarı evde unutmuşum kızım evde o çıkmadan mesaj çeker yedek anahtar bıraktırırım diyordum unutmuşumsohbetede yetişeyim diye kayda deger bişi yemedim
Sabah : ( aç hissetmedim)
1kase yoğurt
Öğlen :
1 mandalina 1kase yogurt .
Akşam (. Sohbette ) çeçecehim en masum şeyler )
3 kepçe mercimek çorba .
1 servis kaşıgı havuç salatası
2 kş yogurt .
Su 2 lt .
Spor yok koşturmaca var.
Hee valla gördüm masallah diyeyim...ama taniyorum kendimi ulasamamak hedefe uzuyor sonra beni...
Ben geldiiimmm dolapta eriyen Elmalı harç ile kurabiye yaptım aldığım yulaflada namı diyar cydnz poğaça yaptım ama ben ölçülere takılmadan ev hanımı deneyimlerinle göz kararı koydum malzemeleri ne yayıldı ne dağıldı 10 numara beş yıldız oldu
Eki Görüntüle 1960850
yalnız hafif acımsı bi tat geliyo yulaftanmıdır ilk kez yiyorum böylesini de bilemedim bide benimki daha esmer oldu ama baya iyiymiş haa Çan'ımız poğaça çektikçe yaparız ben hatta bunu dondurucuya koyayım dondurursa tabi -4 den yükselmiyo
Hamarat hatunun popaçası başka tabiBen geldiiimmm dolapta eriyen Elmalı harç ile kurabiye yaptım aldığım yulaflada namı diyar cydnz poğaça yaptım ama ben ölçülere takılmadan ev hanımı deneyimlerinle göz kararı koydum malzemeleri ne yayıldı ne dağıldı 10 numara beş yıldız oldu
Eki Görüntüle 1960850
yalnız hafif acımsı bi tat geliyo yulaftanmıdır ilk kez yiyorum böylesini de bilemedim bide benimki daha esmer oldu ama baya iyiymiş haa Çan'ımız poğaça çektikçe yaparız ben hatta bunu dondurucuya koyayım dondurursa tabi -4 den yükselmiyo
Menu yazıp geçmişe bakem..
Sabah ilik limonlu su 1 peynir é zeytin
Öğle
2 buçuk haşlama yumurta
Lorlu salatà
1 salam dilimi
3 zeytin
4 dilim peynir
Akşam 17.00
1 tabaktan biraz az ciğer sote
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata az yoğurt
Çay 2 dilim baklavamisafir almış olunca yiyorum ben yarım incir bi kayısı bikaç dut spor yok su 3lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?