Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Himmmm 79 kg iyimiss amaa ben insallah 75 yapar ve mezun olurum güzelim insallaaahhhhhhhh

İyi akşamlar
Sabah hünaydın dediğimden bu yana 400 küsür mesaj birikmiş beni etiketleyen alıntı yapan olmadıgına göre son sayfaya geliyorum .

Menü yaz da alıntılayayım , gezdiğin gördüğün senin olsun ...bana yediklerini anlat

Menüm

Kızlar bugun öğlen kapıda kaldım
Anahtarı evde unutmuşum kızım evde o çıkmadan mesaj çeker yedek anahtar bıraktırırım diyordum unutmuşum sohbetede yetişeyim diye kayda deger bişi yemedim

Sabah : ( aç hissetmedim)
1kase yoğurt

Öğlen :
1 mandalina 1kase yogurt .

Akşam (. Sohbette ) çeçecehim en masum şeyler )
3 kepçe mercimek çorba .
1 servis kaşıgı havuç salatası
2 kş yogurt .

Su 2 lt .
Spor yok koşturmaca var .

Son düzenleme:
Himmmm 79 kg iyimiss amaa ben insallah 75 yapar ve mezun olurum güzelim insallaaahhhhhhhh

İnşalllaaaaaah tatlım yaaaa , mezuniyet elbiseni ellerime dikeceğimm

ada81 görüyorsun değil mi ??? herkes hedefi az buldu , bir sen 67 diyorsun

aeben bu arada etiket vardır , liste eklemiştim .

Çok az olmuş .Detoks gibi menü ...

Ben geldiiimmm dolapta eriyen Elmalı harç ile kurabiye yaptım aldığım yulaflada namı diyar cydnz poğaça yaptım ama ben ölçülere takılmadan ev hanımı deneyimlerinle göz kararı koydum malzemeleri ne yayıldı ne dağıldı 10 numara beş yıldız oldu

yalnız hafif acımsı bi tat geliyo yulaftanmıdır ilk kez yiyorum böylesini de bilemedim bide benimki daha esmer oldu ama baya iyiymiş haa Çan'ımız poğaça çektikçe yaparız ben hatta bunu dondurucuya koyayım dondurursa tabi -4 den yükselmiyo

Hee valla gördüm masallah diyeyim...ama taniyorum kendimi ulasamamak hedefe uzuyor sonra beni...(spor yapiyorum ac kaliyorum ve hic tatli agzimi sürmüyorum verdigim kilo daha farkli bisey yapamam ki yani menuden cikaracak bisey olsa diyecem hadi bunu cikartayimda ulasayim hedefe..bu ara spora belimden dolayi ara verdim cuma gunu start verecem ama belim ne diyecek bilmiyorum...insallah ulasirim 66 ya diyelim )

Wuuhuuuu iyimisss bu gazla ben porsuk kenari daha çok turlarimm yaşasın

Harbiden heee senin ki melez olmuş ahuu ...ellerine sağlık . De hele çaktırmadan çikolata mı koydun

Bende çok beğendim , yarın yine yapacağım , eşim işe götüreceköiş ara öğün için .

Menu yazıp geçmişe bakem..
Sabah ilik limonlu su 1 peynir é zeytin
Öğle
2 buçuk haşlama yumurta
Lorlu salatà
1 salam dilimi
3 zeytin
4 dilim peynir
Akşam 17.00
1 tabaktan biraz az ciğer sote
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata az yoğurt
Çay 2 dilim baklava misafir almış olunca yiyorum ben yarım incir bi kayısı bikaç dut spor yok su 3lt

Ausencia yumuşatmak için uğraştım ama maşallah ikiside inat ismi lazım değil biride gaz verdi ben alttan alın dedikçe özür dilesin dedi KV ye oda inat artık ne yaparlar bilmiyorum bu arada yarın kabak tatlısı varmış ben çiğ ayırdım kendime şekersiz yapmayı deneyeceğim bakalım nasıl olacak

Aus bacım etiketin gelmemiş niyeki ?
Ama mesajı gördüm 23 nisana 66 demişsin .inş. Makul bir hedef ama bakalım benim bünyeye makul gelecekmi . Bu hafta hedefime ulaşmam zor görünüyor
Yarın evdeyim lapa yada ayran aşı yapabilirim .
Evet bugun biraz az oldu ama istemeden ,napim pırasamıda yiyemedim aa yarın lapa yada ayran aşı yaparsam yine yiyemiycem , güzel pırasam benim

Hamarat hatunun popaçası başka tabi .

Ne bu poğaça çılgınlıgı deyün bakimmm ??

verooooooo cumaya kilo vereceksin dimi sözün varrrrrr !
Çokk yemişsin çokkkk !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…