Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çayı çok severim.afiyet olsun.
Haftaya gelme niyetim var ama çok kısa süreli olur gibi.bakalim netlessinde

Ayyyy cok guzel kiyafetiii keyifli guzel zaman geçirirsiniz insallahh
Baştan toplantı oldu.dedim çocuklara abiye yürü kıyafet giydirip büyükler için olan davranış içeren dans yaptiracaksaniz baştan söyleyin.
Bu kere büyük kizimda olmuştu.

Baştan toplantı oldu.dedim çocuklara abiye yürü kıyafet giydirip büyükler için olan davranış içeren dans yaptiracaksaniz baştan söyleyin.
Evet haklisin dugune gibi giydiriyorlar cocuklari..bu kiyafetler özümüzu hatırlatıyor cocuklara ayyy benim kizimada kirzimi pekk yakisir insallah okulda oda programlara katilir ))

Ay küçüklerin ece ben büyük saniyordum
Diğer ikisi kaç yaşında? Ama ne güzel olur büyüklerinde ya kalabalık aile

Büyük 14 oğlum 10 kızım 3.5 en küçük 2

Eki Görüntüle 1985936 Benim 3 küçük te yarın programda görevli onların hazırlıklarını yaptık bugun
Bu minigim çok heyecanlıyım nasıl oyniycak

Maaşallah teyzesinin guzeline

Bende sevmiyorum o tür gösterileri çocuk çocuk gibi olmalı

Afiyet olsun cnmm çok değildi inş patlamış mısır

Çok değil mısır hiç tarzım değil aslında sıkıldım kendimi mısıra verdim :)

Sefan olsun

Menü güzel bence
Benimkiler den biri4 biri 2 yasında beni.kilerin ikisinin birden uyuduguda nadirdir aksamda gec yatinca zor oluyor
Allah bagislasin. Benimde 38 ve 57 aylıklar

Eki Görüntüle 1985936 Benim 3 küçük te yarın programda görevli onların hazırlıklarını yaptık bugun
Bu minigim çok heyecanlıyım nasıl oyniycak

Maşallah

ada81 canım if farklı bir diyet. Belli saatlerde istediğin kadar yiyorsun . Mesela saat 8-12 arası. Ondan sonra hiç yemiyorsun . Karatay ise sadece 2 öğün yiyorsun aralarda hiç bir şey yok. Tabi ekmek tatlı vs. Hiç bir şey yemeden gerek. Bence sen adaca yap diyetini. İkisinde zor çünkü :)

Karatay kolay ya güzel bi diyet
Ben yapmıştım 5 kilo vermiştim 1 ayda ama yumurtadan alerji olunca bırakmıştım

Evet adaca olmus benimki sankii karataya daha uygun benimkii cok aclik zorlarsa findik atarsam agzima tam karatay olur...) canan karatayi dinlemistim cookmu aciktiniz ya bir bardak ayran icin yada badem findik fistik yiyin demisti )

Merhaba şekerler menüm
Sabah
2 etimek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir 4 zeytin
2 gün kurusu 2 ceviz
Bol domates salatalık nane maydanoz.
3 bardak limonlu çay
Ara
4 tam buğdaylı kaymaklı bisküvi
Kayısı çayı
Akşam
Köz kırmızı biber
1 dilim çavdar ekmeği
1 parça peynir
Limonlu çay
Ara
1 küçük parça tatlı
Su: 2-2,5 lt.
Spor: yok
Yarın kandil inşallah oruç tutucam, bir gün açlık iyi olur umarım. Felaket tatlı isteğim var. Bastırmam lazım beynimde bu isteği.
Ausencia Sarayca

Canım menün çok güzel maşallah ♡ Benim menü facia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…