- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Çayı çok severim.afiyet olsun.Natavega ya açıldı çayı çok güzel eşimin arkadaşıda orada çalışıyor bizi görünce bi çay ikram edeyim dedim ee diyet yapıyorum diyemedim tabi girdik , çocuklar yedi tabi simit yazın geldiğinde gideriz belki birlikte kısmet; )
Benimde çok hoşuma gitti büyüğü olsa alirdimAyyyy ne güzel kıyafeti maşallah
Çayı çok severim.afiyet olsun.
Haftaya gelme niyetim var ama çok kısa süreli olur gibi.bakalim netlessinde
Inşallah iyidir.bazisi odun gibi oluyor.5.95 e ananas aldım heyo düşmüş fiyatı
Acaba yarın yulaflı, meyveli bi kahvaltımı yapsamyada normal kahvaltimi yapıp ananas mi yesem yanında
Ayyyy cok guzel kiyafetiii keyifli guzel zaman geçirirsiniz insallahhEki Görüntüle 1985936 Benim 3 küçük te yarın programda görevli onların hazırlıklarını yaptık bugun
Bu minigim çok heyecanlıyım nasıl oyniycak
Baştan toplantı oldu.dedim çocuklara abiye yürü kıyafet giydirip büyükler için olan davranış içeren dans yaptiracaksaniz baştan söyleyin.Ayyyy cok guzel kiyafetiii keyifli guzel zaman geçirirsiniz insallahh
Ayyyy cok guzel kiyafetiii keyifli guzel zaman geçirirsiniz insallahh
Evet haklisin dugune gibi giydiriyorlar cocuklari..bu kiyafetler özümüzu hatırlatıyor cocuklara ayyy benim kizimada kirzimi pekk yakisir insallah okulda oda programlara katilirBaştan toplantı oldu.dedim çocuklara abiye yürü kıyafet giydirip büyükler için olan davranış içeren dans yaptiracaksaniz baştan söyleyin.
Bu kere büyük kizimda olmuştu.
Ay küçüklerin ece ben büyük saniyordum
Diğer ikisi kaç yaşında? Ama ne güzel olur büyüklerinde ya kalabalık aile
Eki Görüntüle 1985936 Benim 3 küçük te yarın programda görevli onların hazırlıklarını yaptık bugun
Baştan toplantı oldu.dedim çocuklara abiye yürü kıyafet giydirip büyükler için olan davranış içeren dans yaptiracaksaniz baştan söyleyin.
Bu kere büyük kizimda olmuştu.
Afiyet olsun cnmm çok değildi inş patlamış mısır
Allah bagislasin. Benimde 38 ve 57 aylıklarSefan olsun
Menü güzel bence
Benimkiler den biri4 biri 2 yasında beni.kilerin ikisinin birden uyuduguda nadirdir aksamda gec yatinca zor oluyor
Eki Görüntüle 1985936 Benim 3 küçük te yarın programda görevli onların hazırlıklarını yaptık bugun
ada81 canım if farklı bir diyet. Belli saatlerde istediğin kadar yiyorsun . Mesela saat 8-12 arası. Ondan sonra hiç yemiyorsun . Karatay ise sadece 2 öğün yiyorsun aralarda hiç bir şey yok. Tabi ekmek tatlı vs. Hiç bir şey yemeden gerek. Bence sen adaca yap diyetini. İkisinde zor çünkü :)
Evet adaca olmus benimkiada81 canım if farklı bir diyet. Belli saatlerde istediğin kadar yiyorsun . Mesela saat 8-12 arası. Ondan sonra hiç yemiyorsun . Karatay ise sadece 2 öğün yiyorsun aralarda hiç bir şey yok. Tabi ekmek tatlı vs. Hiç bir şey yemeden gerek. Bence sen adaca yap diyetini. İkisinde zor çünkü :)
Canım menün çok güzel maşallah ♡ Benim menü facia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?