Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

azeri......33....
cemre.....6
ceyce.....3
doga......25
frangi.....6
ganfed....4
julia.....12
kirmizi...22
meyve....6
minaver...0
nev........8

verdi canim verdi insallah klirarim ya

kiracaksin tabii yaaaa.bugün kac olmustun sen?zaten 200 gram falan kalmadimi 55i kirmaya.ama hic umudunu kirma.bak bende ilk 8 kiloyu o kadar kolay veriyordumki,her hafta hep 1 kilo gidiyordu.8 kilodan sonra bir takildim.zannedersem 3 yada 4 hafta takilidm kaldim ayni gramda hemde.cok gicikti.o durum gecince sonra yine vermeye basladim.o takilma herkeste oluyor.

oh ya icim rahatladi iki hafta hic veremedim bu haftada sadece 200 gr verdim icime oturdu ya

oh beeeee,tatli istegim gitti sükürler olsun.krize girmistim resmen.bitirdim icecegimi,krizim yatistiay yoksa vallahi her an evdeki cikolatalara,dondurmalara,baklava,bisküvilere saldirabilirdim.yani tatli adina herseye:93:
zaten benim bu tatli manyakligim olmasadi ben 45 kilo falan olurdum herhalde

oh ya icim rahatladi iki hafta hic veremedim bu haftada sadece 200 gr verdim icime oturdu ya

o takilmayi herkes yasiyor.55 kiloda biliyorsun az bir kilo.bu yüzden hemen takildin.
benim cok ilginc olmmustu.en fazla 65 tetakildim kaldim.sonra 60 oldum orda yine takildim.ama bu sefer 2-3 hafta kadardi.ondan sonrada 55 te takildim.oda iki hafta kadardi.sükür daha takilacak sayi kalmadi.her 5 kiloda takildigim icin

haklisin canimkriz tutunca imkansiz durmuyor yoksa bizim bu kilolarda ne isimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…