peki bu icecegin icimi ne zaman olacak istedin zaman mi yoksa sabah mi ne zaman icilebilir:26:
al ganfedim al.belki metabolizman hizlanir,kirarsin 55 i canim.kiracaksnda ben inaniyorum sana.tarif diger bilgisayrda.nev verirse iyi olur.bulamaza arar bulurum ben
Evet canım pardon,+1 yemek kaşığı bal.aaaa ama önceki verdigin tarifte limon yok.onun yerine 1 yemek kasigi bal var:26:
aaaa ama önceki verdigin tarifte limon yok.onun yerine 1 yemek kasigi bal var:26:
Estağfurullah canım,aynen ben de sıcak sıcak 1 litreyi içiyorum,diğer 1 litreyi 2. gün içiyorum günün değişik saatlerinde ve sıcakken.valla ben bit oturusta,sicak sicak 1 litreyi bitiriyorum ama nev daha iyisini bilir.
tuh yine bir eksikle listedeyim olamaz bu:84::84::84:
azeri......33....
cemre.....6
ceyce.....3
doga......25
frangi.....6
ganfed....4
julia.....12
kirmizi...22
meyve....6
minaver...0
nev........8
verdi canim verdi insallah klirarim ya
Estağfurullah canım,aynen ben de sıcak sıcak 1 litreyi içiyorum,diğer 1 litreyi 2. gün içiyorum günün değişik saatlerinde ve sıcakken.
kiracaksin tabii yaaaa.bugün kac olmustun sen?zaten 200 gram falan kalmadimi 55i kirmaya.ama hic umudunu kirma.bak bende ilk 8 kiloyu o kadar kolay veriyordumki,her hafta hep 1 kilo gidiyordu.8 kilodan sonra bir takildim.zannedersem 3 yada 4 hafta takilidm kaldim ayni gramda hemde.cok gicikti.o durum gecince sonra yine vermeye basladim.o takilma herkeste oluyor.
aslinda kalkip ütü yapmam lazim ama canim hic istemiypr yaaaaa:84::84::84:
oh ya icim rahatladi iki hafta hic veremedim bu haftada sadece 200 gr verdim icime oturdu ya
oh beeeee,tatli istegim gitti sükürler olsun.krize girmistim resmen.bitirdim icecegimi,krizim yatistiay yoksa vallahi her an evdeki cikolatalara,dondurmalara,baklava,bisküvilere saldirabilirdim.yani tatli adina herseye:93:
zaten benim bu tatli manyakligim olmasadi ben 45 kilo falan olurdum herhalde
haklisin canimkriz tutunca imkansiz durmuyor yoksa bizim bu kilolarda ne isimiz var
zaten ben dururmuyum canim,sabah kacamagimi yaptim bileiki tane Lübnan baklavasi yedim,iki tanede eti N**** (Siyahi) yedim.ama bu aksam saatinde yememek icin cok direndim
helal valla basardin iste durdurdun bak krizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?